Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.363.863
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
Tomislav95 kaže...

Meni sad nešto čudno,na kompu defragmentiram TuneUp defrag-om i za disk D mi je uvjek postotak fragmencije oko 30% i nikako da se defragmentira na manje!Zna netko zašto?

Bok svima kaj se dela, to ti je zato kaj ti je pretrpan disk moras imat barem 30% slobodng prostora ili vise da bi se moglo defragmentirat kak spada. Nadam se da dok defragmentiras ne slusas mjuzu i da ti rade torenti i tak to pa treba i antivirus iskljucit onda ce to bit puno brze i bolje uglavnom ostavi program da radi to u miru najbolje je ne radit onda nista i to je to!Cool

16 godina
rambox kaže...
Tomislav95 kaže...

Meni sad nešto čudno,na kompu defragmentiram TuneUp defrag-om i za disk D mi je uvjek postotak fragmencije oko 30% i nikako da se defragmentira na manje!Zna netko zašto?

Bok svima kaj se dela, to ti je zato kaj ti je pretrpan disk moras imat barem 30% slobodng prostora ili vise da bi se moglo defragmentirat kak spada. Nadam se da dok defragmentiras ne slusas mjuzu i da ti rade torenti i tak to pa treba i antivirus iskljucit onda ce to bit puno brze i bolje uglavnom ostavi program da radi to u miru najbolje je ne radit onda nista i to je to!Cool

Da,tak je!..Evo bas sad jos jedan zvucnik na pojacalo sam spojio i odlicno rade Smijeh Woofer 40 W,2 sastrane zvucnika po 15 W i pojacalo od 200 W i odlicno rade svoj posao!..Jos sam uzeo od starog sprejeve i onda sutra do vemila po termovodljivu pastu da je nanesem kak spada i onda obojati kuciste sam moram vidjet kakav sam s vremenom jer uskoro na maturalac.Smijeh

16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Da,tak je!..Evo bas sad jos jedan zvucnik na pojacalo sam spojio i odlicno rade Smijeh Woofer 40 W,2 sastrane zvucnika po 15 W i pojacalo od 200 W i odlicno rade svoj posao!..Jos sam uzeo od starog sprejeve i onda sutra do vemila po termovodljivu pastu da je nanesem kak spada i onda obojati kuciste sam moram vidjet kakav sam s vremenom jer uskoro na maturalac.Smijeh

Tek sada na maturalac!Ja bio u 6.mjesecu i nije ništa posebno Dubrovnik(meni)

16 godina
Tomislav95 kaže...
Fake_Alert kaže...

Tek sada na maturalac!Ja bio u 6.mjesecu i nije ništa posebno Dubrovnik(meni)

Mi 20. ovog mjeseca.idemo trogir,zadar,split..Ma mora bit ludo,jos cemo zvucnike uzet od kompa i bungalov spojit i onda na kebabSmijeh a i raska je rekla da i njoj moramo kebab kupit isto Smijeh "Dok zuja tece kebab se pece" Smijeh

16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Mi 20. ovog mjeseca.idemo trogir,zadar,split..Ma mora bit ludo,jos cemo zvucnike uzet od kompa i bungalov spojit i onda na kebabSmijeh a i raska je rekla da i njoj moramo kebab kupit isto Smijeh "Dok zuja tece kebab se pece" Smijeh

Ajd bar ćete propustit koji nastavnio danSmijeh,meni nije bilo nešto posebno u Dubrovniku ali na povratku smo bili u Zadru i noćili jedan dan.U Zadru je bilo odlično,kupanje na pjeskovitoj plaži,dobre sobe,ispod pansiona trgovinica,stolni nogomet i mini golf!Dok u Dubrovniku ništa od togaCool

16 godina
Tomislav95 kaže...
Fake_Alert kaže...

Ajd bar ćete propustit koji nastavnio danSmijeh,meni nije bilo nešto posebno u Dubrovniku ali na povratku smo bili u Zadru i noćili jedan dan.U Zadru je bilo odlično,kupanje na pjeskovitoj plaži,dobre sobe,ispod pansiona trgovinica,stolni nogomet i mini golf!Dok u Dubrovniku ništa od togaCool

Aha,a jos da ima trebica u ova 4 razreda,ima ih sam 3-4 Plač...I mozda DVD ponesemo i gledamo Dragon Ball z kojeg cemo sprzit na par dvd-ova  Smijeh.

16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :)

Dobar večer!Ja sa šljake,malo kasno al eto!Ja sam na maturalcu bio u Dubrovniku al još '87.Onda je bilo ok,malo skupo al se dalo izdržat...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
16 godina
General Zed kaže...

Dobar večer!Ja sa šljake,malo kasno al eto!Ja sam na maturalcu bio u Dubrovniku al još '87.Onda je bilo ok,malo skupo al se dalo izdržat...

Hehe kad je to bilo,uhh to su bila vremena..

16 godina
neaktivan

Večer svima!

Što ima? :)

Evo da vam pokažem čudan error u Firefoxu i meni smješan po sebi...

Osramotio sam FF team.. lol

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
16 godina

Alo ljudi evo i mene nakon 3-dnevne stanke,karton me sprjecio da se druzim s vama Neodlučan

Sta ima novog u ovih 3 dana sta me nije bilo?

Luckyluke!
16 godina
neaktivan
Dobro jutro,evo mene iz škole s mobilnim netom
16 godina
neaktivan

kak tako brzo,tek je 10 sati..

Osmijehjavljaš se iz škole?

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2009 10:12 (seneka).
16 godina

dajte ljudi moze pomoc?

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/rusenje-igara-xp/33761.aspx

znam 100 % da ste neki od vas imali istih problema a komp mi mora raditi do sutra..Sto hitnije ako moze!

Unaprijed HVALA!

Luckyluke!
16 godina
Tomislav95 kaže...
Dobro jutro,evo mene iz škole s mobilnim netom

jesi ti jos u skoli

16 godina
protjeran
Bellatrix kaže...

Večer svima!

i ja isto neki dan

16 godina
neaktivan
fabijan654321 kaže...
Bellatrix kaže...

Večer svima!

i ja isto neki dan

to nije ništa,kak to da si ti u birtiji..Namigiva

16 godina
neaktivan
Dan grada je danas,upravo idem kući,oslobodili su nas
16 godina
protjeran

Pijem da je zaboravimm... Pa svratio u birtiju. al brzo cu kuci.

16 godina
neaktivan
fabijan654321 kaže...

Pijem da je zaboravimm... Pa svratio u birtiju. al brzo cu kuci.

ajde nek si navratio..

16 godina
neaktivan

Bok svima!Vratio sam se iz školeSmijeh

EDIT:Evo jedne dobre pjesme,tko je bolji

ili
?

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2009 11:13 (Tomislav95).
17 godina
Tomislav95 kaže...

ili
?

Kakva je to škola, lol.

Ja kad sam ujutro nema prije 15h doma, ak se posreći oko 14h dođem.

Proud Member Of :: | RevTT | TL | IPT | Waffles.fm | TVT.ro | THR | YUWABits | ::
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2009 11:18 (BORG).
16 godina

Ma decki su imali praznik grada pa ih pustili doma Cool

Luckyluke!
16 godina
neaktivan
BORG kaže...
Tomislav95 kaže...

ili
?

Kakva je to škola, lol.

Ja kad sam ujutro nema prije 15h doma, ak se posreći oko 14h dođem.

Dan grada Ogulina je danas pa imamo skraćenu nastavuPoljubac

16 godina
neaktivan

Nego,tko je bolji

ili
?

16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Smijehpa jesi riješio ono,postaš naveliko,još ćeš i sastav napisati krešimirukralju..

16 godina
neaktivan
seneka kaže...
luckyluke kaže...

Smijehpa jesi riješio ono,postaš naveliko,još ćeš i sastav napisati krešimirukralju..

Mora se!

Luckyluke,jesi rješio error onaj s igrama?

16 godina

ma kakvi...NeodlučanDirectX i novi driveri ne prolaze.Opet se restarta sistem.Cini se da cu morati povuci novi XP jer mislim da nemam drugog rijesenja

EDIT:fabijan,dobro pises sastavkeCoolono sa Crysisom bi impresioniralo bilo koju profesoricu hahahahahaSmijeh

Luckyluke!
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2009 11:30 (luckyluke).
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

ma kakvi...NeodlučanDirectX i novi driveri ne prolaze.Opet se restarta sistem.Cini se da cu morati povuci novi XP jer mislim da nemam drugog rijesenja

a šta kaže malwarebytes?
probaj prije tog s registry repairom 
http://www.glarysoft.com/rr.html

16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Jesi probao system restore?

16 godina

nisam probao...kako dospijeti do toga ?

EDIT:nasao...dali cu njime izgubiti ove sve igre sto sam instalirao danas?

Luckyluke!
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2009 11:35 (luckyluke).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice