- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dan... oly dobra ti ta živina, a da je stavimo na ražanj, već kad napada
ljude.... ma j... ovna kod mene punjene paprike, od kad ih nisam ia....
Eo mene s wca..i jedna losa vijest..Cura me odpilila tak je kak je..idemo dalje..aj bum vec novu nasao.
dan... oly dobra ti ta živina, a da je stavimo na ražanj, već kad napada
ljude.... ma j... ovna kod mene punjene paprike, od kad ih nisam ia....
Evo ja upravo sam imo ribu. Ovi ovnovi nisu baš za ražanj mislim, ipak imaju zadatak proizvoditi janjetinu
Joj poludit cu sa skolskom knjgom .. em kasne 4 dana ! i em su mi krive knjige dali! par knjiga je za 6 razred!
Eo mene s wca..i jedna losa vijest..Cura me odpilila tak je kak je..idemo dalje..aj bum vec novu nasao.
dobrodoša u klub.... ajde bolje bez nji same obaveze
dobrodoša u klub.... ajde bolje bez nji same obaveze
hehe,znam a i non stop razmisljas o tome pa u skoli zaseres malo .
Evo presao sam Section 8 i razocarao me,,par misija sam bum tras i onda zadnja misija ubi sorena i gotovo..tulavo je,snimio sam zadnju misiju i jak je soren pa sam par puta crko ::( sad cu renderirat i uplodat ;)
...ništa od planiranog...nestalo je sunca i nadvili se neki tamni oblaci, uskoro će i kiša...nadam se da
nikome ne pada na pamet okriviti me zbog toga...svojevremeno je ovdje bilo nekih egzorcista koji
naprosto ne podnose Duhove...pogotovo ne one koji prate ili citiraju sami sebe...
Danas skoro naručih Q9550
Pozdrav Olji. Kako je?
Ljudi pa sta se radi,evo ja stigao iz vana i sjetio sam se da ps 2 imam i odlcih ga prodat i kupit si 550 BE ili ga zamjenit za to...S cipom i 1 org igricom i memori kardom i joistickom pa ako neko hoce za 750,800 kn
Koja igra, ja tražim za PS2 Fight Night Round 3
Pozdrav Olji. Kako je?
Pozdrav Ivanje!
Evo gura se polako
Evo gura se polako
Bitno da ide .
Koja igra, ja tražim za PS2 Fight Night Round 3
Ma nie,Moto GP..
Vecer guraci!
Kamo ga gurate i koga?
Evo gura se polako
Bitno da ide .
Da dok ide je još dobro
Vecer guraci!
Kamo ga gurate i u koga?
To ti pak fali pa nadodaj u svoju poruku
Zjeeeev
Hola ljudi, kako je?
EDIT:
Svi su izgleda otišli na misu....
nema nikog? misa je odavno završila
Ma koja misa - pretakalo se vino
Evo u meni je i ručak završio
ljudi jeste primjetili da više nema onih reklama između postova?
Koliko se ja sjećam bila je samo jedna reklama, i to ona za nagradu igru. Lijepo što su maknuli.
Koliko se ja sjećam bila je samo jedna reklama, i to ona za nagradu igru. Lijepo što su maknuli.
da...to mi se svidja kod ovog foruma....sto nije svaki drugi post rekalama....kao na PC Ekspertu...
Sada sam u teškoj dilemi koja se zove Q9550 vs. Sigma 50mm f1.4
Jel' bio netko jučer na DJ music festivalu u paviljonu?