Dobar dan!
Zna netko zašto je Luckyluke suspendiran?
Dan, zato što je pričao o piratskom sadržaju.
Dobar dan!
Dan, zato što je pričao o piratskom sadržaju.
Dobar dan!
neznam evo gad ga vidim na msn-u pitat cu ga, a i big_guy je takodjer suspendiran neko mu provalio na acc i otvarao neke teme o piratluku...
Da,sad sam vidio i za Big_guy-a pa sam si mislio zašto je i on suspendiran!Jel se može to kako objasnit modovima ako mu je stvarno provaljeno u acc?
a mozda i moze ali pitanje je kako???mozemo probat objasnit nemozemo nista izgubit......
Dobar dan!
neznam evo gad ga vidim na msn-u pitat cu ga, a i big_guy je takodjer suspendiran neko mu provalio na acc i otvarao neke teme o piratluku...
Da,sad sam vidio i za Big_guy-a pa sam si mislio zašto je i on suspendiran!Jel se može to kako objasnit modovima ako mu je stvarno provaljeno u acc?
a mozda i moze ali pitanje je kako???mozemo probat objasnit nemozemo nista izgubit......
A tko zna, mozda se prijavljivao na vise racunala pa mu je na jednom ostala zampacena lozinka i netko je to iskoristio.
Hola ljudi! Kako je?
Konačno vikend... Odoh sa prijateljem malo na more pecati...
je se kupaš još oly, ja baš mis sad poć a ono sirena za požar...
ma ne ide mi se danas gasit....
Da kupam se još (meni obično traje sezona od 4-10 mjeseca )
zasto nece da mi se posalje link za zbrush trial http://www.pixologic.com/zbrush/trial/download/
Evo da vas sve obavijestim,red faction guerilla je izasao i trenutno ga downloadam,,,navalite narode
Pozdrav i tebi,sta se radi.Napokon tjedan zavrsio
Hebem ti buru i njeno puhanje. Nisam išao loviti ribe, ali sam zato otišao malo slikati vanka (fino sam nahranio ovce jer brižne nemaju što jesti, a onda me jedan praz/ovan malo naganjao )
Hebem ti buru i njeno puhanje. Nisam išao loviti ribe, ali sam zato otišao malo slikati vanka (fino sam nahranio ovce jer brižne nemaju što jesti, a onda me jedan praz/ovan malo naganjao )
Sad budem ispao malo bezobrazan, ali ne mogu odoljet da te ne pitam - mozda je sezona parenja ? xDDD Oprosti stari, nemoj se uvrijedit - samo zafrkancija
Ma LOL , je sezona parenja, ali sam ga isprovociro približavanjem da ga uslikam... A i mora se pred ovcama dokazati malo, ali sam bio jači od njega (fino ga se uhvati za rogove i drži i onda odustane nakon cca. 5 minuta)
Dobra večer!
Evo javljam se s Opere 10 i super je,ali na Firefox sam navikao
Stari,pazi se da ti nebu dosel jedno jutro ispred vrata dok bus smece nosil,onda si nagrabusil
Konacno petak :)))
Hvala Bogu,ucrvao sam se u školi!!
Bome,treba se naviknit nakon 3 mjeseca odmora
Također ali za sada je dobro u školi
Zjeeeeeeeeeeev!
Hola ljudi, kako smo danas? Evo ovdje palo malo kišice.
jutro evo dobro smo jel igra ko empire of sports
dobro jutro!
e sad mogu bit online kad hoću
zasad sve uredno šljaka. noćas je išlo do 130 kbps, a sad do 90...
Hola ljudi,jutro,pa sta se radi u rano jutro? ..Evo ja uskoro idem farbat kuciste u crno i malo izrezat stranicu kucista i planiram neonke stavit unutra da mi svjetluckaju ...Moram ih stavit jer mi se komponente zale da se boje mraka i da nemogu kroz prozor gledat pa im moram udovoljit
...Moram ih stavit jer mi se komponente zale da se boje mraka i da nemogu kroz prozor gledat pa im moram udovoljit
LOL