Eto i mene.Terapija završila ,a ja malo razbijao patuljke u Overlordu.Da vidim kaj se dešava...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hahaha upravo mi se dogodilo nesto presmjesno.zvoni mi telefon i pise "osobni poziv" i zovu iz iskona a ja nemam veze s njima i uvaljuju mi iskon iptv ja kazem nema potrebe zadovoljan sam sa amisom a zenska veli a sta vam se iskon ne svida?!ja ju od*ebao i poklopio...
pa ovo je sramota da ljudima kradu vrijeme i prisilno ih navlace na j*beni iskon
Edit: ovo mi je točno 1201 spam...
LOL!!!
...da...ali ti si se registriral u 09:36 a ja tek u 13:21...
Ah evo napucavam ratio na partisu
I mogu ti reci da mi stvarno dobro ide...
Max.upload 120 kb/s!
Defki kaj da vam kazem osim da mi je tesko... U subotu imam 3 feste, a bas ne stignem na sve tri... Ajde mi vi recite na koje feste da idem ? Ili samo na ovu prvu ?
Pa reci koje su feste u ponudi
Sam cu vam u grubo rec mjesta - Bjelovar, Krapina, Novi Marof ( malo prije varazdina )
krepan doša s požara i sad za po ure opet na posa..
...i tebi nikak' da krene...evo ako kaj stigneš napravit'...
Edit: sorry zaboravil sam da si "krepan", morat ću sam...
nakon nje se nebi diga bar jednu 3 dana... slatke muke
Sam cu vam u grubo rec mjesta - Bjelovar, Krapina, Novi Marof ( malo prije varazdina )
Nemam pojma di da odes...Tvoj izbor!
...još jedan spam pa na spamanje, odnosno spavanje...
Bok svima, zamolio me luckyluke ako bi mogli cijenjeni moderatoratori meni odgovorit
zakaj je on dobio suspenziju.
Inace ovo ne radim ali on me zamolio.
Hvala.
Bok svima eto i mene pred zatvaranje u Birc, valjda pise u privatnoj poruci koja se obicno dobije zakaj je Suspendiran tj neki konkretni razlog i tak to!
Vrlo lako da je zbog toga, nije bezveze sigurno.
@rambox, ma nemoze se niti prijavit na svoj acc dok je suspendiran joj sjecam se tak je i meni bilo
Bok svima eto i mene pred zatvaranje u Birc, valjda pise u privatnoj poruci koja se obicno dobije zakaj je Suspendiran tj neki konkretni razlog i tak to!
...je...meni je uvjek pisalo...
dobro jutro svim forumasima i forumasicama....sta se radi??
Evo gledam raspored i vidim da mogu prvi sat odspavat jer mi je njemacki prvi sat al opet,pisemo matiku danas
jutro nakon 36 sati toga 28 dežurstva i 8 sati požara zasluženi
odmor, idem malo lć čujemo se kasnjie
uh zed blago tebi, mi kad smo 2. smjena zbog ramazana imamo predčas a drugi regularni čas postaje prvi regularni xD
dan ljudi sta se radi??sta mislite koliko bi mogao dobiti za polovne ps2 origigi igre???stare oko 2 god...
Yo ljudi,odlicno mi je ispao test iz matematike,to jest nisam se nadao da cu ga tak dobro napisat Evo sam da vas pitam nes,kolko se treba susit sprej jer planiram sprejat kuciste iznutra pa ga onda sjajnim lakom prozirnim protiv ogrebotina i da se sjaji malo crna boja..kolko ce se to susit?
Yo ljudi,odlicno mi je ispao test iz matematike,to jest nisam se nadao da cu ga tak dobro napisat Evo sam da vas pitam nes,kolko se treba susit sprej jer planiram sprejat kuciste iznutra pa ga onda sjajnim lakom prozirnim protiv ogrebotina i da se sjaji malo crna boja..kolko ce se to susit?
cestitam na testu...a za lak pa neznam ja bih ga ostavio preko noci i onda ujutro malo pogledas dali se osusio...
Dobar dan!
Zna netko zašto je Luckyluke suspendiran?
Dobar dan!
neznam evo gad ga vidim na msn-u pitat cu ga, a i big_guy je takodjer suspendiran neko mu provalio na acc i otvarao neke teme o piratluku...
Dobar dan!
neznam evo gad ga vidim na msn-u pitat cu ga, a i big_guy je takodjer suspendiran neko mu provalio na acc i otvarao neke teme o piratluku...
Da,sad sam vidio i za Big_guy-a pa sam si mislio zašto je i on suspendiran!Jel se može to kako objasnit modovima ako mu je stvarno provaljeno u acc?