Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.366.447
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :)

I šta ću ako me bude pitala radnju tih knjiga?

Po udžbeniku postoje dvije vrste knjiga:

Laka i zabavna književnost - na slici kao primjer stoji Seks i grad

Teška i ozbiljna književnost - na slici kao primjer stoji Zločin i kazna

Press any key to continue or any other key to quit.
16 godina
odjavljen
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)

Radnju od "Jedini koji se izvukao" ti ja mogu ispričat (imam još neš malo za pročitat a Clancy bi bio problem... Knjige mu u prosjeku imaju oko 400 stranica Belji se

Uvijek ti ostaje Harry Potter... Njega predloži Namigiva

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
16 godina
neaktivan
andy0101 kaže...

Laka književnost je grad, a zabavna seksNamigiva

17 godina
neaktivan
andy0101 kaže...

I šta ću ako me bude pitala radnju tih knjiga?

Po udžbeniku postoje dvije vrste knjiga:

Teška i ozbiljna književnost - na slici kao primjer stoji Zločin i kazna

Za Paklenu naranču i Sanjaju li androidi električne ovce imaš filmske adaptacijeSmijeh Ali naravno postoje razlike između knjiga i filmova

http://www.imdb.com/title/tt0066921/

http://www.imdb.com/title/tt0083658/

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2009 21:14 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan

...dobro jutro svima...

...počela je škola...a ja sam malo prizdravio...samo u posljednje sam vrijeme nekak' i više nego

...Cool

krpelj
16 godina
neaktivan

..kakva su vremena,došla,da se u birtiji raspravlja o školskoj lektiriOsmijeh,još malo pa ćemo raditi domaće zadaćeBelji se...

16 godina
neaktivan

...heh...k'o da smo se dogovorili: za one koji ne znaju, mi smo se pomirili pa se više ne prepucavamo...Nevinašce

krpelj
16 godina
neaktivan

..da,apsolutni mir..čak i ne razgovaramo..

16 godina
neaktivan

...nego, kad je već riječ o školskoj lektiri...jel ne'ko možda čital od Umberto Eco - Između laži i ironije?

...tanka knjižica, niti sto stranica...Nevinašce

krpelj
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2009 7:43 (Jurra).
16 godina
neaktivan

ja nisam,sve prazno..svi u školi..

16 godina

nisam ni ja standarna ekipa, jurra, ja i senneka..

Najbolji osjećaj je upala mišića........
16 godina
neaktivan
Makić kaže...

nisam ni ja standarna ekipa, jurra, ja i senneka..

..ma da,čekamo da se đaci vrate...

17 godina

Pozdrav svima... Samo sam kratko uletio da vidim koga ima. Odoh sad na kavu pa onda malo knjigu u ruke. Imam sutra neke ispite pa je red malo pogledati.  Belji se

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
neaktivan

Evo i mene. Taman se probudioSmijeh

16 godina
neaktivan

...taman sam se vratio iz grada...terase su još uvjek u punom sjaju...ima i dosta plavuša...

...na trenutak mi se zavrtilo u glavi, čak mi se učinilo da čujem i neku

...ali srećom

još imam malo čaja...Osmijeh

krpelj
17 godina

Pozdrav svima u bircu, evo pošto je danas u mome mjestu kirvaj, piva za sve.

Usput bacite oko na drugi po redu video s testiranja naše igre link

http://www.metacafe.com/watch/2749951// || http://www.metacafe.com/watch/1248654/3d_animacija/
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2009 14:30 (Branimir2412).
16 godina
odjavljen
seneka kaže...

..kakva su vremena,došla,da se u birtiji raspravlja o školskoj lektiriOsmijeh,još malo pa ćemo raditi domaće zadaćeBelji se...

Dobar dan svima....

seneka, nisi ti vidio situaciju od probne državne mature - ja i još par mudrijaša prijavili izborni informatiku, i zaboravili na to. Koji tjedan kasnije, mi fino sjedimo u bircu, pijemo kavicu, zajebavamo se kad eto jednog iz druge škole (informatičar) i veli nama: danas informatika, a?. Mi blenuli u njega, pogledali mobitele, vid vraga, 22. je danas, pišemo maturu iz inf a ni pogledali nismo (mi smo ekonomisti pa nam 80% toga nije bilo u programu). Brže bolje u školu, našli profesora, rekli mu da smo prije 10min doznali za maturu, on se fino izvikao i dao nam 10ak udžbenika. Niš, mi pobrali te knjige, nazad u birc i u 2h naučili više nego na svim satima dosad (redovno + dodatna). Došli na maturu, čudili se u C o kojem nismo imali pojma i u ono skraćivanje izraza, pa onda one j*bene potencije na potencije (u nedostatku znanja nazvane "kućice" Smijeh) napisali kaj smo znali i nazad u birc. Koji mjesec kasnije, pogledali rezultate. Očekivali dvojke max, kad ono ja 4 (par posto do 5) o ovi drugi isto 3-4. I ko kaže da ne valja učit u bircu Cool

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
16 godina
neaktivan

Pozz ekipi!Lako je i naučiti ako ti 'ko ima prenijet znanje.Usput ja na terapiji pa se ne šljaka zato i jesam se javio u birc,inače sigurno ne bi do navečer kasno...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
16 godina
neaktivan
Dobar dan svima!Šta se radi?
17 godina
Tomislav95 kaže...

Bok svima eto dosel iz posla pa odmaram i slusam usput mjuzu 80-desetih, preciznije Rock RadioSure je krivac za to normalno kaj se moze!Nevinašce

16 godina
neaktivan
Ja idem pisati zadaću...a baš mi se i neda :D
17 godina
neaktivan

Ljudi je zna ntetko ovdje da li postoji program za backup kompletnog utorrenta? Znam gdje se nalaze torrent datoteke i exportartati postavke. Ali neda mi se opet svim tim silnim torrentima namještati putanje do foldera (u pitanju su privatni trackeri gdje imam pun k toga na seeduNevinašce)?

16 godina
odjavljen

Najbolje da pitaš na njihovom forumu... Sumnjam da je to izvedivo... možda nać neku listu aktivnih torrenti i njihovih postavki (ručno, negdje u folderu u takvom tmp fajlu) ali teško...

17 godina
rambox kaže...
Tomislav95 kaže...

Bok svima eto dosel iz posla pa odmaram i slusam usput mjuzu 80-desetih, preciznije Rock RadioSure je krivac za to normalno kaj se moze!Nevinašce

Bok, evo i mene dosao iz skole prije cirka 1h, na svu srecu nista se jos neradi u skoli pa imam

vremena za forume :))

Paolo2612 kaže...

Ljudi je zna ntetko ovdje da li postoji program za backup kompletnog utorrenta? Znam gdje se nalaze torrent datoteke i exportartati postavke. Ali neda mi se opet svim tim silnim torrentima namještati putanje do foldera (u pitanju su privatni trackeri gdje imam pun k toga na seeduNevinašce)?

E to i mene zanimaCool

Proud Member Of :: | RevTT | TL | IPT | Waffles.fm | TVT.ro | THR | YUWABits | ::
17 godina
neaktivan
BORG kaže...
Paolo2612 kaže...

E to i mene zanimaCool

Samo da nekako nađem mjesta za backup 260GB podataka, napravim SS add/remove Programsa i pospremim sve kritične stvari (backup podataka iz mozzile i još nekih programa) - pa krećem na eksperimentiranje i kemijanje. Ako što otkrijem ti ćeš prvi saznati :)

17 godina
Paolo2612 kaže...
BORG kaže...
Paolo2612 kaže...

E to i mene zanimaCool

Samo da nekako nađem mjesta za backup 260GB podataka, napravim SS add/remove Programsa i pospremim sve kritične stvari (backup podataka iz mozzile i još nekih programa) - pa krećem na eksperimentiranje i kemijanje. Ako što otkrijem ti ćeš prvi saznati :)

Super moze, jer imam brdo torrenta na seedu a jos k tome neki nisu cijeli nego je skidan samo jedan dio, ovo bi mi jako pomogloCool

Proud Member Of :: | RevTT | TL | IPT | Waffles.fm | TVT.ro | THR | YUWABits | ::
16 godina
neaktivan

Hola ljudi, evo mene s migrenom Mršti se

Four Thirds
16 godina
neaktivan

260 giga.Phiahf!!Ja na obadva harda skupa nemam 72 gige...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
17 godina
neaktivan
General Zed kaže...

To je samo što treba izvršit backup s jednog diska - ostali su isto jako puniNevinašce

16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
General Zed kaže...

To je samo što treba izvršit backup s jednog diska - ostali su isto jako puniNevinašce

dan ljudi sta se radi???

Torrent majka...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice