I šta ću ako me bude pitala radnju tih knjiga?
Po udžbeniku postoje dvije vrste knjiga:
Laka i zabavna književnost - na slici kao primjer stoji Seks i grad
Teška i ozbiljna književnost - na slici kao primjer stoji Zločin i kazna
Radnju od "Jedini koji se izvukao" ti ja mogu ispričat (imam još neš malo za pročitat a Clancy bi bio problem... Knjige mu u prosjeku imaju oko 400 stranica
Uvijek ti ostaje Harry Potter... Njega predloži
Laka književnost je grad, a zabavna seks
Za Paklenu naranču i Sanjaju li androidi električne ovce imaš filmske adaptacije Ali naravno postoje razlike između knjiga i filmova
..kakva su vremena,došla,da se u birtiji raspravlja o školskoj lektiri,još malo pa ćemo raditi domaće zadaće
...
...heh...k'o da smo se dogovorili: za one koji ne znaju, mi smo se pomirili pa se više ne prepucavamo...
..da,apsolutni mir..čak i ne razgovaramo..
ja nisam,sve prazno..svi u školi..
nisam ni ja standarna ekipa, jurra, ja i senneka..
nisam ni ja standarna ekipa, jurra, ja i senneka..
..ma da,čekamo da se đaci vrate...
Pozdrav svima... Samo sam kratko uletio da vidim koga ima. Odoh sad na kavu pa onda malo knjigu u ruke. Imam sutra neke ispite pa je red malo pogledati.
Evo i mene. Taman se probudio
Pozdrav svima u bircu, evo pošto je danas u mome mjestu kirvaj, piva za sve.
Usput bacite oko na drugi po redu video s testiranja naše igre link
..kakva su vremena,došla,da se u birtiji raspravlja o školskoj lektiri,još malo pa ćemo raditi domaće zadaće
...
Dobar dan svima....
seneka, nisi ti vidio situaciju od probne državne mature - ja i još par mudrijaša prijavili izborni informatiku, i zaboravili na to. Koji tjedan kasnije, mi fino sjedimo u bircu, pijemo kavicu, zajebavamo se kad eto jednog iz druge škole (informatičar) i veli nama: danas informatika, a?. Mi blenuli u njega, pogledali mobitele, vid vraga, 22. je danas, pišemo maturu iz inf a ni pogledali nismo (mi smo ekonomisti pa nam 80% toga nije bilo u programu). Brže bolje u školu, našli profesora, rekli mu da smo prije 10min doznali za maturu, on se fino izvikao i dao nam 10ak udžbenika. Niš, mi pobrali te knjige, nazad u birc i u 2h naučili više nego na svim satima dosad (redovno + dodatna). Došli na maturu, čudili se u C o kojem nismo imali pojma i u ono skraćivanje izraza, pa onda one j*bene potencije na potencije (u nedostatku znanja nazvane "kućice" ) napisali kaj smo znali i nazad u birc. Koji mjesec kasnije, pogledali rezultate. Očekivali dvojke max, kad ono ja 4 (par posto do 5) o ovi drugi isto 3-4. I ko kaže da ne valja učit u bircu
Pozz ekipi!Lako je i naučiti ako ti 'ko ima prenijet znanje.Usput ja na terapiji pa se ne šljaka zato i jesam se javio u birc,inače sigurno ne bi do navečer kasno...
Bok svima eto dosel iz posla pa odmaram i slusam usput mjuzu 80-desetih, preciznije Rock RadioSure je krivac za to normalno kaj se moze!
Ljudi je zna ntetko ovdje da li postoji program za backup kompletnog utorrenta? Znam gdje se nalaze torrent datoteke i exportartati postavke. Ali neda mi se opet svim tim silnim torrentima namještati putanje do foldera (u pitanju su privatni trackeri gdje imam pun k toga na seedu)?
Najbolje da pitaš na njihovom forumu... Sumnjam da je to izvedivo... možda nać neku listu aktivnih torrenti i njihovih postavki (ručno, negdje u folderu u takvom tmp fajlu) ali teško...
Bok svima eto dosel iz posla pa odmaram i slusam usput mjuzu 80-desetih, preciznije Rock RadioSure je krivac za to normalno kaj se moze!
Bok, evo i mene dosao iz skole prije cirka 1h, na svu srecu nista se jos neradi u skoli pa imam
vremena za forume :))
Ljudi je zna ntetko ovdje da li postoji program za backup kompletnog utorrenta? Znam gdje se nalaze torrent datoteke i exportartati postavke. Ali neda mi se opet svim tim silnim torrentima namještati putanje do foldera (u pitanju su privatni trackeri gdje imam pun k toga na seedu)?
E to i mene zanima
E to i mene zanima
Samo da nekako nađem mjesta za backup 260GB podataka, napravim SS add/remove Programsa i pospremim sve kritične stvari (backup podataka iz mozzile i još nekih programa) - pa krećem na eksperimentiranje i kemijanje. Ako što otkrijem ti ćeš prvi saznati :)
E to i mene zanima
Samo da nekako nađem mjesta za backup 260GB podataka, napravim SS add/remove Programsa i pospremim sve kritične stvari (backup podataka iz mozzile i još nekih programa) - pa krećem na eksperimentiranje i kemijanje. Ako što otkrijem ti ćeš prvi saznati :)
Super moze, jer imam brdo torrenta na seedu a jos k tome neki nisu cijeli nego je skidan samo jedan dio, ovo bi mi jako pomoglo
Hola ljudi, evo mene s migrenom
260 giga.Phiahf!!Ja na obadva harda skupa nemam 72 gige...
To je samo što treba izvršit backup s jednog diska - ostali su isto jako puni
To je samo što treba izvršit backup s jednog diska - ostali su isto jako puni
dan ljudi sta se radi???