- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a cure..ništa?
Dojmovi o mojoj novoj skoli su sasvim dobri.Ako netko slucajno nezna idem u Rudera za elektrotehniku(inace htio sam za racunalstvo ali nisam upao )
Frendovi OK makar ih jos nisam sve upoznao,nastavnici veseli,nasmjeseni...Prava atmosfera kako sam ocekivao.
Nabolje, cure se nikada ne mjenjaju nabolje!
jbga moram ces nekam seliti ili u dacki dom ici,nema ti druge...
Bio sam u skoli i odmah se nekako ne osjecam dobro.
ako ne zelis uciti rade nemoj ici ni u jednu skolu pa ostani doma
Svejedno ti dal upises Rudera ili MIOC...U obe skole morat ces ucit ko stoka da bi bio dobar
Fali ti kompjuter jelda?
Fali ti kompjuter jelda?
Ma ne, nego mi je muka kad vidim sto cu
sve morat ucit, bit ce grdo.
U koju školu ideš?
U koju školu ideš?
T.Š Sisak.
Pa sretno ti i ostalima bilo
Pa sretno ti i ostalima bilo
Hvala, trebat ce mi :)
Evo ja upravo shvatio da je Atom N280 jedan mali brzi procesor
Evo ja upravo shvatio da je Atom N280 jedan mali brzi procesor
Da, imam i ja n270, dosta je brz, odlican za surfanje, muziku i za koji divix film.
Hehe moj se još da OC-ati na 1.7GHz (pomoću nekog Eee programa, a iz BIOS-a naravno ništa od toga). Prema Everestovom testu brzine pozicioniran je odmah iza starog P4 EE na 3.7GHz (sporiji za 200 bodova).
e oly odkud tebi u 5 mjeseci 3,5 zvjezdice?
sta ih mozda kupujes?
5 mjeseci, 3 i pol zvjezdice i najvažnije 4965 poruka.
ohoho ja isto 5 mjeseci ovdje i neznam dal imam preko 800 poruka
hehe...svi isli u skolu samo ja nisam ... ...u nas strajk bogu hvala...i jedno pitanjce...citao sam na forumu da se moze na mob instalirati neki driver za zvucnik da bude jaci...postoji li to za nokiju e66??
Kako su skolarci krenuli u skolicu, nekako se slabo posta...
Kako su skolarci krenuli u skolicu, nekako se slabo posta...
Ocekuj takvo stanje kroz cijelu skolsku godinu
No no, pa ne budem valjda sam na ovom forumu, nac ce se neko... :)
ohoho ja isto 5 mjeseci ovdje i neznam dal imam preko 800 poruka
Nje važan broj poruka...već thumb-up(palac gore i "HVALA")...
Ja sam na forumu 16 mjeseci i imam oko 200-300 poruka(malo , da )....i 2 i pol zvjezdice
Kako k vragu znate kolko imate poruka ? Ja sam ovdje skoro godinu i pol pa sam tek presel 1000 poruka...
Kako k vragu znate kolko imate poruka ? Ja sam ovdje skoro godinu i pol pa sam tek presel 1000 poruka...
Od prije 2-3 mjeseca...otkad nema više onih pustih kukaca...više se nemože vidjeti broj poruka....(ja mislim)
Sada samo moderatori mogu vidjeti...ali bolje nemojte zamarat ih sa time...
Ma broj poruka ja još uvjek koristim kao prvi prioritet. Zapravo thumb up/down koliko sam ja shvatio ne koristi ničemu što se tiče zvjezdica (lako se može manipulirati). Također utječe staž na forumu i aktivnost (isto koliko sam shvatio), i zato ti i imaš 2.5 (neki neaktivni imaju također dosta zvjezdica). Ja sam kada su zvjezdice uvedene imao 1 zvjezdicu. Neki koju u stalno dobivali po 10-ak thumb-upa u temama kao što je ova i humor i ostale nisu baš išli naprijed sa njima...