Otvoriš notepad i napišeš ovo:
[autorun]
open=imeprograma.exe
icon=imeikone.ico
i save ali ne kao text file nego odabereš all files i kao ime napišeš autorun.inf
Otvoriš notepad i napišeš ovo:
[autorun]
open=imeprograma.exe
icon=imeikone.ico
i save ali ne kao text file nego odabereš all files i kao ime napišeš autorun.inf
Dobar dan ljudi!
Zna li netko program kojime bi cd radio autorun?
Primjer:Na cd spržim programe i napravim izbornik,i kada ubacim cd on se autorun-a i da mi da biram što želim instalirati od tih programa?!?!
I meni treba takav program! Nekakav izbornik koji će pokretat aplikacije/instalacije sa CD-a, slično kao sučelje Bug DVD-a, ali malo jednostavnije.
EDIT: znam napraviti autorun, ali treba mi program koji se će služiti kao izbornik.
EDIT2: mali ispravak
Dobar dan ljudi!
Primjer:Na cd spržim programe i napravim izbornik,i kada ubacim cd on se autorun-a i da mi da biram što želim instalirati od tih programa?!?!
I meni treba takav program! Nekakav izbornik koji će pokretat aplikacije/instalacije sa CD-a, slično kao sučelje Bug DVD-a, ali malo jednostavnije.
EDIT: znam napraviti autorun, ali treba mi program koji se služiti kao izbornik.
Da,na to i ja mislim!
EDIT:Guglao sam malo i našao ovo
Dobar dan ljudi!
EDIT: znam napraviti autorun, ali treba mi program koji se služiti kao izbornik.
pogledaj sliku. i malo guglaj autorun maker
Zaboravio sam napomenuti da prihvaćam samo freeware. Skoro svi na Bugovima su komercijalni programi.
@Tomislav: to je trial.
Zaboravio sam napomenuti da prihvaćam samo freeware. Skoro svi na Bugovima su komercijalni programi.
Znam da je trial,a ima free program Autorun maker ali on napravi samo autorun.inf a to mi ne pomaže!
a možeš i sam sklepat jedan u visual basicu. ja sam ovaj sklepao jednom prijatelju. ti možda želiš neštko kompleksnije...
a možeš i sam sklepat jedan u visual basicu. ja sam ovaj sklepao jednom prijatelju. ti možda želiš neštko kompleksnije...
Pa da,to je jednostavno!
Idem sada to napraviti
a stavia sam skidat 2moons, ali koji zaj...
mogu igrat samo oni iz amerike odnosno oni koji imaju ip od tamo...
jedna free mmo, jel se da kako prominit ip, mis može se tamo
na 19.168.1.1., bar mis da bi se dalo..
Koristi US proxy, imaš ih hrpu besplatnih na netu. Al brzina ovisi o opterećenju, pa nekad zna bit dost sporo (oko 1mbit). Proxy-ji koji se plaćaju su bolji i brži ali koštaju...
Pa da,to je jednostavno!
Idem sada to napraviti
jedino je loše što takav autorun zahtijeva net framework, 2.0 ili 3.5, ovisno što se odabere kod programiranja...
Pa da,to je jednostavno!
Idem sada to napraviti
jedino je loše što takav autorun zahtijeva net framework, 2.0 ili 3.5, ovisno što se odabere kod programiranja...
I sad jedno pitanje:Kako napraviti da button poziva program s cd da se pokrene,kada je kod mene CD pogon na F,a kod nekoga je na D?Razumiješ?
jao sad sam popi*dio, odem u dućan i kupim originalni spore, mislim, kutija, omot sve je normalni spore, ja krenem na instalaciju kad ono samo extenzija!!!!
I sad jedno pitanje:Kako napraviti da button poziva program s cd da se pokrene,kada je kod mene CD pogon na F,a kod nekoga je na D?Razumiješ?
moraš napravit relativne putanje. npr
Public Class Form1
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
Dim putanja As String = "/Apps/FirefoxPortable/"
Dim imeAplikacije As String = "FirefoxPortable.exe"
Process.Start (putanja + imeAplikacije)
End Sub
to je iz moje teme. nisam ni ja znao... 
moraš napravit relativne putanje. npr
Public Class Form1
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
Dim putanja As String = "/Apps/FirefoxPortable/"
Dim imeAplikacije As String = "FirefoxPortable.exe"
Process.Start (putanja + imeAplikacije)
End Sub
to je iz moje teme. nisam ni ja znao... 
Nešto kao ovo:
Dim putanja As String = "E:\Tomislav\programi\avira_antivir_personal_en"
Dim imeAplikacije As String = "avira_antivir_personal_en"
Process.Start(putanja + imeAplikacije)
End Sub
Gdje grješim?
EDIT:Vidim da nsiam stavio exe iza putanje,ali ni sa exe neće
EDIT no.2:
Sad radi,hvala
Dim putanja As String = "E:\Tomislav\programi"
Dim imeAplikacije As String = "avira_antivir_personal_en.exe"
End Sub
End Sub
hoćeš ti to stavljat na stick ili na cd il šta?
End Sub
Nemam pojma,to ja ovako bezveze!Učim se
Možda iskoristim to za neke filmove ili programe!
Da te pitam za informaciju,da stavljam na usb stick,što trebam sve napraviti?
End Sub
Nemam pojma,to ja ovako bezveze!Učim se
Možda iskoristim to za neke filmove ili programe!
Da te pitam za informaciju,da stavljam na usb stick,što trebam sve napraviti?
ne smiješ imati ono E:
moraš imati relativnu putanju. strpaj sve u neku početnu mapu, npr Proba. i onda tamo u kodu upišeš \Proba... ispred ne smije bit ništa. i sad ako imaš još podmapa u toj mapi, moraš i njih upisat itd...
jooj. teško mi objasnit. pogledaj malo onu moju temu
ne smiješ imati ono E:
moraš imati relativnu putanju. strpaj sve u neku početnu mapu, npr Proba. i onda tamo u kodu upišeš \Proba... ispred ne smije bit ništa. i sad ako imaš još podmapa u toj mapi, moraš i njih upisat itd...
jooj. teško mi objasnit. pogledaj malo onu moju temu
Skužio sam!
U mapi s programom mora biti visual basic projekt i onda radi.
gleda rezultate samo 3 isprid mene i bia bi upa u bruno bušića s ženskima, sad
u đački bez ženskih, opet nije dobro...... gleda sam im i bodove valjda tamo
ne primaju inače bi ih bilo dosta... šteta
U mapi s programom mora biti visual basic projekt i onda radi.
jooj. ne mora. izgleda da ti nisi izgradio taj projekt, ili kako se već kaže. moraš odabradi build negdje. ne znam sad, jer mi nije instaliran. i ja sam se napatio...
Pozz fcth! Pa vidim ja sad te nema! Ja se vrato a tebe nestalo! Ali znam najbolje kako je to! Posao ne bira!
nema kod tebe, nego radno, evo ja se spreman na posa, malo se tomislav i jurluk
igraju programea, a i nije baš nešto prometno...
Hola ljudi! Kao je?
Hola ljudi! Kao je?
Bok!Nije baš dobro,jedva sam uspio nešto isprogramirati!
Hola ljudi! Kao je?
Uzasno!
Sada sam imao problema sa Amisom i 40 minuta sam zivio u strahu da vise necu imati internet onda mi fin covjek odtamo uspio pomoci,ovim putem hvala mu ako me ikako cuje 
Jos ktome dodaj da je sutra je*ena skola i eto ti recept za uzas!