dan spameru (oly), ne tribam ni naglasit... bome veoma lipa oprema... kad si uzea asus ee
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A ovaj sa AMD-om mi je u uredu (zamjenio je jedan stari)
igra li se ista???
dan spameru (oly), ne tribam ni naglasit... bome veoma lipa oprema... kad si uzea asus ee
Hvala Makiću. Asusa sam uzeo u srijedu
igra li se ista???
Na AMD-u ne. Nisam niti jedan benchmark napravio...
Hvala Makiću. Asusa sam uzeo u srijedu
igra li se ista???
Na AMD-u ne. Nisam niti jedan benchmark napravio...
a na ovome drugom?? sa 2x4870
A da, da (samo ne na ovom 19" monitoru (on je samo za internet), nego na plazmi u dnevnom boravku), ponekad poigram neku igru (evo trenutno SWAT 4 pokušavam na najteže prijeći)
i koliko si ga platia?
sirdu mis jučer ili prošlu sedmicu
1 kunu (na bodove u t-mobileu). Inače je mislim 2500 kuna (a sa tarifama razno raznim ima mislim za 680 kuna...)
Mislim prekjučer
jbte danas je petak, ma totalna sam koma odkad sam počea radit noćnu, niti spavam noću niti danju...
ništa ne znam...
Ništa satvi si kalendar na desktop 
Kako mi je čudno ponovno koristiti Win XP, nisam ga 2 godine koristio
Kradeš moj trademark 
. Evo ništa pametno, malo gledam PC Chip
Hola što se radi? 
evo ja taman malo prelazim pure...sto ga vise igram sve mi se vise svida igra...
...
Alo ekipa
Trebam malo pomoći. Trebam kopirati sadržaj web stranica (više ih je) sa Photoshop tutorialima. Trebam kopirati i slike a ne samo tekst. Prije sam to uvijek uspijevao ali sad ne želi.
Pa dajte di ste spameri
Ma tu smo
Čekaj gdje da kopiraš taj tutorijal, u Word?
Pa može i Word
bilo gdje samo da je spremljen
Pa nikada nisam kopirao Web stranicu u Word... Uvjek bi isprintao, ili probaj spremiti stranicu kao HTML ili nešto slično
Prije, na starom kompu, bih uvijek mogao kopirati sadržaj Web stranice, ali ne samo tekst nego i slike i to bih spremio u Word.
Ma tu smo
Hello Mr. Spock
Ima još netko Operu 10
ova moja je BUGovita
Ma tu smo
Hello Mr. Spock
Live long and prosper
Ima još netko Operu 10
ova moja je BUGovita
ja je imam na lapu ali je ne koristim..koristim Chrome..
Ma znam, vidiš da je moj post zadnji, nego je bugovita i na BUG forumu i bez njega
Ups da tek sam sad vidio. Na druge stranice nisam išao sa Operom.
Pozdrav ljudi, možete li mi reći koliko se plaća t-comov flat, ukupno znači flat rate + brzina.
Pozdrav ljudi, možete li mi reći koliko se plaća t-comov flat, ukupno znači flat rate + brzina.
ovisi koji
4mbit - 179kn
za ostale neznam
ovisi koji
4mbit - 179kn
za ostale neznam
Hvala i mislio sam na 4mbps, inače sam na 10gb, pa mislim na flat.
Gdje ste svi?