haaa...ja sam u dva dana potrosio 2,5gb od mogucih 5...pa se ti gledaj...u mene je tek kriza...
Eh, što da kažem... Sretno! 
haaa...ja sam u dva dana potrosio 2,5gb od mogucih 5...pa se ti gledaj...u mene je tek kriza...
Eh, što da kažem... Sretno! 
veečer, jel neko ima kakvi progra za praćenje broja ljudi na nekoj stranici ili
forumu, bia bi zahvalan ako bi ko zna..
evo baš sam odigro company of heros , sa slušalicama , kak je zakon :)
veečer, jel neko ima kakvi progra za praćenje broja ljudi na nekoj stranici ili
forumu, bia bi zahvalan ako bi ko zna..
Hola ljudi, evo logiram se! Kako je!
Ja sam upravo postao vlasnikom ASUS Eee 1005HA laptopa. Najme kupio sam ga danas u T-Comu na bodove (skoro me herc strefio kada mi je rekla koliko imam bodova)
Hola ljudi, evo logiram se! Kako je!
Ja sam upravo postao vlasnikom ASUS Eee 1005HA laptopa. Najme kupio sam ga danas u T-Comu na bodove (skoro me herc strefio kada mi je rekla koliko imam bodova)
Pa koliko imaš bodova?
Mogao sam još jednog skoro kupiti (ostavio sam ih za mobitele)
Uuu da je meni laptop, ne ova kanta od kompa.
A ova moja stara krama od laptopa ide u vitrinu skupljati prašinu 
OMG u dva dana sam potrošio 530 MB, ako ovako nastavim neće biti dobro 
Haha, ja neznam ni sam kako sam ovo uspio.
Djeco, koliko puta sam vas upozorio da se ne igrate s velikim momcima
Djeco, koliko puta sam vas upozorio da se ne igrate s velikim momcima
Nije lose :)
Pozz ekipi!Eto da se malo javim,stigao sa šljake.Dok obavim sve jednostavno ne stignem se prijaviti,a da ne čitam postove stigao bih kao.Kaj se radi,vidim da je bilo veselo.Evo malo
ljudi
u
crnom...
Laku noć tko ide spavat. Ja ne idem. 
Sad ću viknut ko moderator:
CLOSED!
jutro, s posla na spavanje.... pozzz do 1-2 ure
Hola ljudi, kao je?
Evo ja malo s laptopa pišem, privikavam se na njega polako
Pozz ljudi sta ima? :DDDD
Pozz ljudi sta ima? :DDDD
pratimo nezaustavljivu PALČICU..i paniku koju širi
Dan svima. Ja cekam da palcina otvori temu u nekom od podforuma di sam mod pa da...popricamo
.
Lol bit ce vama modovima posla sa njim/njom/tim xD Btw mogu pitat jedno offtopic pitanje? rofl
Lol bit ce vama modovima posla sa njim/njom/tim xD Btw mogu pitat jedno offtopic pitanje? rofl
Nemozes. Kriva tema
.
Dan svima. Ja cekam da palcina otvori temu u nekom od podforuma di sam mod pa da...popricamo
.
šta ćeš joj reć IVO?
Rofl necu onda :P
šta ćeš joj reć IVO?
Ma ono cisto zivotne teme...kartoni, ban i slicno. Ma uglavnom nista posebno.
Znaci klasika :)
Pišem ja poruku na Opera problemima, osvježim stranicu za par sekundi, a ono svi imaju thumb-down! Idem vidit tko je, i nađem tu temu.
Ako thumbovi utječu na zvjedice, nedopustivo je da ovakav jedan kre... korisnik terorizira sve normalne ljude. Nadam se da administrator ima mogućnost izbrisati glasove protjeranog accounta, ako se to već ne radi automatski.
Tko je uopće moderator na tom potforumu?
Mislim da thumbovi nemaju veze sa zvjezdicama, a na tom podforumu mislim da su Bugovci modovi