Koliko vas je čitalo novi BUG??
Ja sam ga prekjučer kupio, ali samo ga nabrzaka prolistao.
Koliko vas je čitalo novi BUG??
Ja sam ga prekjučer kupio, ali samo ga nabrzaka prolistao.
Kako komentirate da jedan računalni časopis čija je politika do sada bila :"Neću politiku u svoju butigu", stavljaju na 120-u stranicu jednu sliku veoma političkog sadržaja koja vrijeđa sve ljude u ovoj državi koji sebe smatraju Hrvatima?
Ma nije to neki politički sadržaj, je da su tamo sve političke face i estrada ali to je samo reklama za web stranicu. Isto kao kad bi reklamirali svoju stranicu pa stavili 10-ak komada hardvera tako je stavljena i ta slika koja pokazuje čime se bave na toj stanici.
Jučer sam ga kupio, upravo čitam 111 razloga i crkavam 
Kako komentirate da jedan računalni časopis čija je politika do sada bila :"Neću politiku u svoju butigu", stavljaju na 120-u stranicu jednu sliku veoma političkog sadržaja koja vrijeđa sve ljude u ovoj državi koji sebe smatraju Hrvatima?
Ma nije to neki politički sadržaj, je da su tamo sve političke face i estrada ali to je samo reklama za web stranicu. Isto kao kad bi reklamirali svoju stranicu pa stavili 10-ak komada hardvera tako je stavljena i ta slika koja pokazuje čime se bave na toj stanici.
Jasno je meni to, ali me najviše muči ono u sredini slike gdje su stavili Stepinca,Pavelića(izdajicu) i Thompsona jednog pored drugog, a ispred Thompsona ovce. Dakle njih trojica u isti koš, a to je istina što kažeš da je to reklama za internet stranicu, ali sigurno su je mogli i reklamirati i drugačije.
Jasno je meni to, ali me najviše muči ono u sredini slike gdje su stavili Stepinca,Pavelića(izdajicu) i Thompsona jednog pored drugog, a ispred Thompsona ovce. Dakle njih trojica u isti koš, a to je istina što kažeš da je to reklama za internet stranicu, ali sigurno su je mogli i reklamirati i drugačije.
To je karikatura (mislim) i ona je humornog karaktera (Ćiro je luda), ne predstavlja nikakvo stajalište a i mislim da tu sliku nije napravio BUG nego Index.hr.
BUG-ovci jesam u pravu?
ja još nisam ni kupio bug, još nije došao u sarajevo na kioske
Jasno je meni tko je napravio sliku, samo kažem da se ta stranica mogla reklamirati i na drugi način!!!
na stranici 168 ćeš vidjeti da je riječ o reklamnom saržaju.
Jasno je meni tko je napravio sliku, samo kažem da se ta stranica mogla reklamirati i na drugi način!!!
OK, OK ali to je onda Indexova krivica, jer Index daje sliku koja se reklamira, isto kao što DELL daje svoju sliku za reklamu na zadnjoj stranici. BUG daje taj prostor na nekakav rent i onaj tko ga renta odlučuje što ide tamo.
po meni imaš previše procesa za xp, vjerovatno i krcat startup(za ovo nisam siguran)..ali ako te to ne smeta..
drugim riječima: mogao bi pogasit neke servise i neke stvari maknut da se ne dižu s OS-om
po meni imaš previše procesa za xp, vjerovatno i krcat startup(za ovo nisam siguran)..ali ako te to ne smeta..
drugim riječima: mogao bi pogasit neke servise i neke stvari maknut da se ne dižu s OS-om
Evo što mi se pokreće:
Ovi bez kvačice su mi odavna deaktivirani jer mi ne trebaju, a ostalo mi uvijek tu i tamo zatreba.AllSnap, ShellEnhancher i Taskbar Shuffle su programčići koji olakšavaju korištenje Windowsa i ne zauzimaju puno.
Ovo označeno crvenim su driveri za grafičku, pa imaju neku glupost u trayu.
Ovo označeno plavim je nešto od Officea (sad sam guglo, do sad nisam imao pojma)
Inače, startup programi mi se pokreću 1,5 - 2 minute, otprilike koliko i sam Firefox (add-on addiction
).
Ali nakon start-upa, zadovoljan sam brzinom Windowsa i Firefoxa.
ove googlove sve možeš maknut,ctfmon.exe isto,to odeš u kontrol panel i u regional and lang. staviš na off,adobe isto
ove druge malo proguglaj
regional and languages-languages-details-advanced-i turn off staviš kvačicu
i ta tri koje si naveo da olakšavaju,i njih bi maknuo
ako si ovisan o msn-u nemoj,ali ako ga povremeno pokrećeš makni i njega,pokreneš ga ručno..samo guta ram
Google Desktop i Google talk koristim. Zapravo, Google Desktop koristim najviše od svega jer kad mi zatreba neki program samo pritisnem Ctrl-Ctrl i utipkam ime programa.
Što se tiče CFTMONa - ako ugasim onda će mi se maknut Language Bar? Ok, probat ću.
Adobe ću maknut.
Ova tri:
Evo koliko memorije zauzimaju:
Taskbar Shuffle: 4.516 kB
ShellEnhancer: 6.728 kB
Allsnap: 4.124 kB
MSN sam imao isključen dok nisam imao Interneta, sad ga držim jer su mi svi na njemu... kako da ih uvjerim da otvore Gmail?! Valjda ne mogu bez onih fenci-šmensi smajlića na MSNu [vrtiočima]!
Razmotrit ću i da njega deaktiviram.
msn samo makni da se ne diže,ako ga trebaš ručno ga pokreneš..za ovo drugo kako hoćeš,ja bi sve to maknuo,nema potrebe da se diže s windowsima,ctfmon makni tamo..uostalom,probaj pa ćeš vidjeti..ako ti nešto fali-a neće.. možeš vratit
Vidite koji se meni programi dižu na startup-u,sve sam pogasio i sad je dosta brže
Koji je to program? Onaj moj je Glary Utilities.
Vidite koji se meni programi dižu na startup-u,sve sam pogasio i sad je dosta brže
Ne pitaj
Tuneup utilities ako se ne varam
@BannedOnThisForum: što znači taj thumb-down?
zdravo ljudovi, dal znat tko gdi skinut melodiju pjesama (domace) koje bi sluzile za karaoke ?
ajme na plaži ni pasa, ali je zato more predobro, nabia san čoviku balun na stol,
hebiga da sam mu bar kavu pogodia.. odlučia san danas opet počets trčanjem 10 dana
teškog trčanja, a onda spritnevi..
Večer svima u birtiji! Što se raid? Uh... hvala bogu evo malo oblaka kod mene.... Valjalo bi malo kiše da rastjera ovu vrućinu!
Evo što mi se pokreće:
Ovi bez kvačice su mi odavna deaktivirani jer mi ne trebaju, a ostalo mi uvijek tu i tamo zatreba.
AllSnap, ShellEnhancher i Taskbar Shuffle su programčići koji olakšavaju korištenje Windowsa i ne zauzimaju puno.
Ovo označeno crvenim su driveri za grafičku, pa imaju neku glupost u trayu.
Ovo označeno plavim je nešto od Officea (sad sam guglo, do sad nisam imao pojma)
Inače, startup programi mi se pokreću 1,5 - 2 minute, otprilike koliko i sam Firefox (add-on addiction
).
Ali nakon start-upa, zadovoljan sam brzinom Windowsa i Firefoxa.
Bok svima kaj se dela, mos slobodno izbacit jos i Adobe Reader Speed Launcher i Google Update bez problema to ti ne treba na startapu uopce. MSN ti dosta usporava startap sigurno pa bi njega trebal maknut lako ga posle upalis nema tu problema uopce, samo ga moras maknut sa startapa tak da maknes kvacicu s te opcije u samom MSN-u pod Tools pa Options i tam to imas!
Bok svima kaj se dela, mos slobodno izbacit jos i Adobe Reader Speed Launcher i Google Update bez problema to ti ne treba na startapu uopce!
Jao uopće nisam skužio Google Update, a Adobe sam izbacio. (vidi post gore)
uuuu, već osjećam laganu upalu pridnjelože... 2 mis ne trčanja su učinila svoje...
Jbt ja sam ovo ljeto ušao u strašnu kondiciju mogu ti reći!
Kretanje po suncu i vrućinama te posao koji sam radio su od mene napravili robota!
OMG u dva dana sam potrošio 530 MB, ako ovako nastavim neće biti dobro 
haaa...ja sam u dva dana potrosio 2,5gb od mogucih 5...pa se ti gledaj...u mene je tek kriza...