Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.442.160
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
18 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
zero cool kaže...

Koliko vas je čitalo novi BUG??

Ja sam ga prekjučer kupio, ali samo ga nabrzaka prolistao.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
zero cool kaže...

Kako komentirate da jedan računalni časopis čija je politika do sada bila :"Neću politiku u svoju butigu", stavljaju na 120-u stranicu jednu sliku veoma političkog sadržaja koja vrijeđa sve ljude u ovoj državi koji sebe smatraju Hrvatima?

Ma nije to neki politički sadržaj, je da su tamo sve političke face i estrada ali to je samo reklama za web stranicu. Isto kao kad bi reklamirali svoju stranicu pa stavili 10-ak komada hardvera tako je stavljena i ta slika koja pokazuje čime se bave na toj stanici.

EVERYBODY LIES
17 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :)

Jučer sam ga kupio, upravo čitam 111 razloga i crkavam Smijeh

Press any key to continue or any other key to quit.
18 godina
Šef kaže...
zero cool kaže...

Kako komentirate da jedan računalni časopis čija je politika do sada bila :"Neću politiku u svoju butigu", stavljaju na 120-u stranicu jednu sliku veoma političkog sadržaja koja vrijeđa sve ljude u ovoj državi koji sebe smatraju Hrvatima?

Ma nije to neki politički sadržaj, je da su tamo sve političke face i estrada ali to je samo reklama za web stranicu. Isto kao kad bi reklamirali svoju stranicu pa stavili 10-ak komada hardvera tako je stavljena i ta slika koja pokazuje čime se bave na toj stanici.

Jasno je meni to, ali me najviše muči ono u sredini slike gdje su stavili Stepinca,Pavelića(izdajicu) i Thompsona jednog pored drugog, a ispred Thompsona ovce. Dakle njih trojica u  isti koš, a to je istina što kažeš da je to reklama za internet stranicu, ali sigurno su je mogli i reklamirati i drugačije.

Been there done that
17 godina
neaktivan
zero cool kaže...
Šef kaže...
zero cool kaže...

Jasno je meni to, ali me najviše muči ono u sredini slike gdje su stavili Stepinca,Pavelića(izdajicu) i Thompsona jednog pored drugog, a ispred Thompsona ovce. Dakle njih trojica u  isti koš, a to je istina što kažeš da je to reklama za internet stranicu, ali sigurno su je mogli i reklamirati i drugačije.

To je karikatura (mislim) i ona je humornog karaktera (Ćiro je luda), ne predstavlja nikakvo stajalište a i mislim da tu sliku nije napravio BUG nego Index.hr.

BUG-ovci jesam u pravu?

EVERYBODY LIES
16 godina
neaktivan

ja još nisam ni kupio bug, još nije došao u sarajevo na kioske

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
18 godina

Jasno je meni tko je napravio sliku, samo kažem da se ta stranica mogla reklamirati i na drugi način!!!

Been there done that
18 godina
neaktivan
zero cool kaže...

na stranici 168 ćeš vidjeti da je riječ o reklamnom saržaju.

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete čvrsti razlog za to. :)
17 godina
neaktivan
zero cool kaže...

Jasno je meni tko je napravio sliku, samo kažem da se ta stranica mogla reklamirati i na drugi način!!!

OK, OK ali to je onda Indexova krivica, jer Index daje sliku koja se reklamira, isto kao što DELL daje svoju sliku za reklamu na zadnjoj stranici. BUG daje taj prostor na nekakav rent i onaj tko ga renta odlučuje što ide tamo.

EVERYBODY LIES
17 godina
neaktivan

Molim vas, trebam reinforcement na ovoj temi! Svi koji znaju neka napišu to što znaju.

Hvala!

17 godina
neaktivan
andy0101 kaže...

Molim vas, trebam reinforcement na ovoj temi! Svi koji znaju neka napišu to što znaju.

Hvala!

po meni imaš previše procesa za xp, vjerovatno i krcat startup(za ovo nisam siguran)..ali ako te to ne smeta..
drugim riječima: mogao bi pogasit neke servise i neke stvari maknut da se ne dižu s OS-om

17 godina
neaktivan
seneka kaže...

po meni imaš previše procesa za xp, vjerovatno i krcat startup(za ovo nisam siguran)..ali ako te to ne smeta..
drugim riječima: mogao bi pogasit neke servise i neke stvari maknut da se ne dižu s OS-om

Evo što mi se pokreće:

Ovi bez kvačice su mi odavna deaktivirani jer mi ne trebaju, a ostalo mi uvijek tu i tamo zatreba.

AllSnap, ShellEnhancher i Taskbar Shuffle su programčići koji olakšavaju korištenje Windowsa i ne zauzimaju puno.

Ovo označeno crvenim su driveri za grafičku, pa imaju neku glupost u trayu.

Ovo označeno plavim je nešto od Officea (sad sam guglo, do sad nisam imao pojma)

Inače, startup programi mi se pokreću 1,5 - 2 minute, otprilike koliko i sam Firefox (add-on addiction Belji se).

Ali nakon start-upa, zadovoljan sam brzinom Windowsa i Firefoxa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2009 15:48 (andy0101).
17 godina
neaktivan

ove googlove sve možeš maknut,ctfmon.exe isto,to odeš u kontrol panel i u regional and lang. staviš na off,adobe isto
ove druge malo proguglaj

regional and languages-languages-details-advanced-i turn off staviš kvačicu
i ta tri koje si naveo da olakšavaju,i njih bi maknuo

ako si ovisan o msn-u nemoj,ali ako ga povremeno pokrećeš makni i njega,pokreneš ga ručno..samo guta ram

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2009 16:45 (seneka).
17 godina
neaktivan

Google Desktop i Google talk koristim. Zapravo, Google Desktop koristim najviše od svega jer kad mi zatreba neki program samo pritisnem Ctrl-Ctrl i utipkam ime programa.
Što se tiče CFTMONa - ako ugasim onda će mi se maknut Language Bar? Ok, probat ću.

Adobe ću maknut.

Ova tri:

• Kad imam 10 programa otvoreno i svi su izmješani po programskoj traci uz pomoć Taskbar Shufflea ih mogu ispremještat. Radi i za tray ikone.
  • ShellEnhancer uglavnom koristim kad trebam neki program stavit Always on top.
    ShellEnhancer ShellEnhancer
  •  Allsnap: svaki prozor se složi točno u piksel. Sad sam se navinuo na njega i čudno mi je kad se prozori ne lijepe za rub ekrana i jedan za drugi.

Evo koliko memorije zauzimaju:

Taskbar Shuffle: 4.516 kB

ShellEnhancer: 6.728 kB

Allsnap: 4.124 kB

MSN sam imao isključen dok nisam imao Interneta, sad ga držim jer su mi svi na njemu... kako da ih uvjerim da otvore Gmail?! Valjda ne mogu bez onih fenci-šmensi smajlića na MSNu [vrtiočima]!

Razmotrit ću i da njega deaktiviram.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2009 16:17 (andy0101).
17 godina
neaktivan

msn samo makni da se ne diže,ako ga trebaš ručno ga pokreneš..za ovo drugo kako hoćeš,ja bi sve to maknuo,nema potrebe da se diže s windowsima,ctfmon makni tamo..uostalom,probaj pa ćeš vidjeti..ako ti nešto fali-a neće.. možeš vratitNamigiva

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2009 17:02 (seneka).
17 godina
neaktivan

Vidite koji se meni programi dižu na startup-u,sve sam pogasio i sad je dosta brže

start-up start-up
17 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Vidite koji se meni programi dižu na startup-u,sve sam pogasio i sad je dosta brže

Koji je to program? Onaj moj je Glary Utilities.

17 godina
neaktivan
andy0101 kaže...
Tomislav95 kaže...

Ne pitajSmijeh

18 godina
neaktivan
andy0101 kaže...
Tomislav95 kaže...

Tuneup utilities ako se ne varam

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan

@BannedOnThisForum: što znači taj thumb-down?

18 godina

zdravo ljudovi, dal znat tko gdi skinut melodiju pjesama (domace) koje bi sluzile za karaoke ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2009 18:08 (Batista).
17 godina
neaktivan

evo taman sam mislio prekinut ovu neugodnu pauzu,s malo dobre nuzike..kad se javio batista

17 godina

ajme na plaži ni pasa, ali je zato more predobro, nabia  san čoviku balun na stol,

hebiga da sam mu bar kavu pogodia.. odlučia san danas opet počets trčanjem 10 dana

teškog trčanja, a onda spritnevi..

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
neaktivan

Večer svima u birtiji! Što se raid? Uh... hvala bogu evo malo oblaka kod mene.... Valjalo bi malo kiše da rastjera ovu vrućinu!Namigiva

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
18 godina
andy0101 kaže...
seneka kaže...

Evo što mi se pokreće:

Ovi bez kvačice su mi odavna deaktivirani jer mi ne trebaju, a ostalo mi uvijek tu i tamo zatreba.

AllSnap, ShellEnhancher i Taskbar Shuffle su programčići koji olakšavaju korištenje Windowsa i ne zauzimaju puno.

Ovo označeno crvenim su driveri za grafičku, pa imaju neku glupost u trayu.

Ovo označeno plavim je nešto od Officea (sad sam guglo, do sad nisam imao pojma)

Inače, startup programi mi se pokreću 1,5 - 2 minute, otprilike koliko i sam Firefox (add-on addiction Belji se).

Ali nakon start-upa, zadovoljan sam brzinom Windowsa i Firefoxa.

Bok svima kaj se dela, mos slobodno izbacit jos i Adobe Reader Speed Launcher i Google Update bez problema to ti ne treba na startapu uopce. MSN ti dosta usporava startap sigurno pa bi njega trebal maknut lako ga posle upalis  nema tu problema uopce, samo ga moras maknut sa startapa tak da maknes kvacicu s te opcije u samom MSN-u pod Tools pa Options i tam to imas!Cool

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2009 18:55 (rambox).
17 godina
neaktivan
Bok rambox i Bellatrix!
rambox kaže...

Bok svima kaj se dela, mos slobodno izbacit jos i Adobe Reader Speed Launcher i Google Update bez problema to ti ne treba na startapu uopce!Cool

Jao uopće nisam skužio Google Update, a Adobe sam izbacio. (vidi post gore)

17 godina

uuuu, već osjećam laganu upalu pridnjelože... 2 mis ne trčanja su učinila svoje...

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
neaktivan

Jbt ja sam ovo ljeto ušao u strašnu kondiciju mogu ti reći!

Kretanje po suncu i vrućinama te posao koji sam radio su od mene napravili robota!Smijeh

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
17 godina
neaktivan

OMG u dva dana sam potrošio 530 MB, ako ovako nastavim neće biti dobro Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2009 20:02 (andy0101).
17 godina
neaktivan
andy0101 kaže...

OMG u dva dana sam potrošio 530 MB, ako ovako nastavim neće biti dobro Smijeh

haaa...ja sam u dva dana potrosio 2,5gb od mogucih 5...pa se ti gledaj...u mene je tek kriza...

I Dont need to Get a life...I am a Gamer I have lots of lives...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice