Šta se radi danas?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Šta se radi danas?
još samo po ure pa isprobavamo archlord
instalira se?
Hvala svima na čestitkama.. :))
Sretan rođendan coder!
još samo po ure pa isprobavamo archlord
instalira se?
skida se, još malo, jbga freee je pa zašto ne probat...
Sretan rođendan Coder.
Dobar dan ekipa...
Eto pošto mi je danas rođendan.. jedna runda :D Ove dvije zadnje su konobarice, samo su se otišle presvući u nešto oskudniju odjeću ;)
Sretan rođendan legendo.
evo sad instalacija...hehe
Hvala ekipa.. Nažalost proslave nema jer u pon imam ispit... :( Al će zato biti kasnije, nakon rokova.. :D
je coder, triba proć te ispite pa opet ima cili 10 mis, za žderačinu i lokačinu...
i kako sam skinia neće instalira... idemo još par trikova pa ako uspije..
Hvala ekipa.. Nažalost proslave nema jer u pon imam ispit... :( Al će zato biti kasnije, nakon rokova.. :D
Imam i ja zadnji rok. Ako padnem slijedeće godine opet. I to postoji velika šansa
Ma boli me briga da li pijem od sreće zbog prolaska ili od tuge zbog pada. Glavno je da se pije
može ko pomoći ali se potruditi molim vas? ali pročitajte do kraja, pogotovo ti makić, pls
http://www.bug.hr/forum/topic/windows/sto-izabrati-navedenu-konfiguraciju/32612.aspx
Hvala svima na čestitkama.. :))
Sve najbolje i puno zdravlja i zena od srca ti zelim!
Dobar dan ekipa...
Eto pošto mi je danas rođendan.. jedna runda :D Ove dvije zadnje su konobarice, samo su se otišle presvući u nešto oskudniju odjeću ;)
Bok svima kaj se dela, sretan ti rođendan i od mene se razme normalno i onda usput jedan mali pokloncek da se najde pri ruci ak zatreba!
Dobar dan ekipa...
Bok svima kaj se dela, sretan ti rođendan i od mene se razme normalno i onda usput jedan mali pokloncek da se najde pri ruci ak zatreba!
Uuu... znaš ti šta valja.. :D
Hvala stari...
a ovi archlord koliko ga god puta skinem niti jednom ne valja...
Ljudi dobar dan ,Coder sve najbolje - poklon je na PP pa izaberi!!
Ljudi dobar dan ,Coder sve najbolje - poklon je na PP pa izaberi!!
Biram sve redom... :D
Dobar dan svima, coder, sretan rođendan, nemoj se nalit večeras 
Što se radi ovdje (osim što se slavi)?
Ljudi ,treba mi jedan brzinski odgovor ,normalno ,ako je neko probal : hoće li ovo radit na kanti sa AGP slotom za grafičku : 9-8_agp-hotfix_vista32_dd_ccc ??
Sad je tenutno instalirano Prerelease - WDDM 1.1 i Catalyst je 8.10.
Nisam to stavljal u teme o Sedmici jel mi treba hitno a na Googlu baš i nisam našel ništa!!
Normalno ,OS je Sedmica ,zato i pitam!!
evo ja doša iz maslinika, tu sam potrošia 3 ure svoj života danas, jbte masline...
sad na kupanje
EDIT:
baš mis da ja i brat uzmemo jednu staru igru za ps2, prije sam je stalno igra kod fenda, sad nde znam da naručim
priko ebaya, mis da u algoritmu nije bilo, ni u crovortexu...
Ljudi ,treba mi jedan brzinski odgovor ,normalno ,ako je neko probal : hoće li ovo radit na kanti sa AGP slotom za grafičku : 9-8_agp-hotfix_vista32_dd_ccc ??
Sad je tenutno instalirano Prerelease - WDDM 1.1 i Catalyst je 8.10.
Nisam to stavljal u teme o Sedmici jel mi treba hitno a na Googlu baš i nisam našel ništa!!
Normalno ,OS je Sedmica ,zato i pitam!!
mis da će ti ić ja san ima 7 i saru grafu hd3650, i išlo je... mis da sam skida za vistu
Evo mene, ćitao sam HoS odpočetka, umirem od smijeha.... 
Jel se meni čini, il je nestala tema "Novi zakon o pušenju"?
Edit: nije nestala, moj FF luduje. 404 not found. Sad je sve ok....
Evo mene, ćitao sam HoS odpočetka, umirem od smijeha.... 
pa kak ti se dalo..svaka čast
Nisam imao pametnijeg posla dok dočekujem flotice na Ogameu.. Preporučam svakom da pročita to čudo. Tema koja je zaključana i otključana mali milijun puta.. Biseri i prepucavanja, sve na jednom mjestu. Čovjek se onak nasmije pošteno