Iden napisat u moj PC
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo da lockam temu....idemo u nespavalice
jel ja ovo u 12 otvaram birc, ljudi moji jeli to moguće?
Čini se da je
nije u 12 vec 11:41...... hahhahahahhahaha
Šta vi radite?
evo ubijamo vrijeme na forumu...
Hola ljudi, kako je?
hola pozz bok kako kome oly jel ima kojih zecova?? sta se radi? ja necu bit 2 dana na forumu idem kod strica tak da znate
Daaaa? Ništa odoh malo spojiti komp na plazmu pa odigrati neku igricu (čisto da utažim glad grafičkama)
..bilo je 10 kad sam ustao,i otišao van..,birc zatvoren,ovo je neslavni rekord..
Bok,šta ima?
Ja još uvijek nisam smislio koji da avatar stavim
!
Bok,šta ima?
!
bok,nemoj samo ono s malwarebytesom
Bok,šta ima?
!
bok,nemoj samo ono s malwarebytesom
Ma neću!Evo Sigurni Sam.Dobar?
Taman skinuo film,idem gledat i kad ono ni gom player ni media player classic,ne prikazuje titlove
Taman skinuo film,idem gledat i kad ono ni gom player ni media player classic,ne prikazuje titlove
Za Media player nije čudo ali Gom...?
U kojem formatu su titlovi?
Ma neću!Evo Sigurni Sam.Dobar?
odličan..
Pa srt.....
Pa srt.....
Nazovi prijevod isto kao film i stavi ih u istu mapu!
Ako neće,otvori Gom player<desni klik(na Gom,naravno)<subtitles<subtitle explorer<File<open<pronađi titl i stisni Open!
Dobar dan svima... Konobar, jel more neš žestoko... Moram se oporavit od ovih nadobudnih programera po forumu... Nisam ni ja niš bolji al eto tamo na Skupu se dogovaramo već 12 stranica kaj ćemo delat (ponuda: gif animator, 3d view diska, browser, mp3 player, kalkulator, ruter configuration program.... ili možda sve nabrojano u jednom programu???). Onda imate temu kako napraviti OS u kojem ima tvrdnji da su izvukli kernel od XP i na osnovu tog napisali vlastiti OS... Pa onda naš prijatelj Mato_Lukic odgovorno tvrdi da je prijetio t-com tehničarima spaljivanjem centrale (ili njih, nisam skužio) pa su mu oni povećali brzinu... On kaže 8mbit, speedtest kaže jedva 4mbit (kaže Mato da 3kompa koriste internet i da skida preko torrenti neš... aha., kak da ne)... Ugl, ljudi lažu, kako bi dr. House rekao... I bojim se da je u pravu...
jel neko ima link, od one teme najbolji autori.... di su stavljeni po rangu, trebam jednog lika a ne znammu ime
tak da ga nađem... preko avatara
Pa srt.....
Nazovi prijevod isto kao film i stavi ih u istu mapu!
Ako neće,otvori Gom player<desni klik(na Gom,naravno)<subtitles<subtitle explorer<File<open<pronađi titl i stisni Open!
Ma znam ja to sve,al jednostavno neče...
jel neko ima link, od one teme najbolji autori.... di su stavljeni po rangu, trebam jednog lika a ne znammu ime
makić, izvoliš...
makić, izvoliš...
tnx
Dobar dan!
Evo nešto da se nasmijemo:
to sam i ja jedamput dobio i spremio screenshoot, no kada sam radio reinstall windowsa, zaboravio sam pospremit sliku na usb pa mi se i ona izbrisala.
svako 5 sati ja moram otvarat birc.. ne radimo dvokratno nego od 6 do 22!!!