Hola! Sanjao sam da je izašao E-5 
i kakve je performanse imao,??
Hola! Sanjao sam da je izašao E-5 
i kakve je performanse imao,??
dobro jutro, evo jedna kafica i jedam kroasan za pocetak
ne hvala, ja sam jutro započea s pečenom janjetinom i sad za desert
hladno crno stolno grozđe
Nemam pojma 
Čini se da je oša virus, dosadilo mu u mene. XDD
Zašto su te protjerali
Pozdrav ekipa! Evo da vam se javim. Nisam odavno dolazio pa sad svraćam na po jednu!
EDIT: Shit... Neće da mi uploada slike na forum! 
O Ivane kako je
O Ivane kako je
Pa evo... Nije loše... Bio malo na godišnjem. Nisam išao na more premda sam mogao. Ovako sam radije ostao kod kuće pa malo u prirodu s fotićem... Malo roštilj, malo ražanj... Uglavnom, preživjelo se nekako! 
nigdje nikoga...
e pa sad idem ja....
Nikad nikoga u bricu. 
ajme upala grla, pa di baš sad...........
Pa pojedi sladoled i proći će. Tako ja to liječim (ozbiljno)
Pozz svima,imam jedno pitanje,ako instaliram vistu na c disk hoće li mi radit igre koje su na d disku?
mislim da nece jer se nece podudarati podatci iz registryja.mozda sam u krivu ali ja na tvojem mjestu ne bi isao na takvu opciju.rade na DVD-e sprzi instalcije igara i sacuvaj sejvove onda na cisti kompjuter instaliraj sve kaj ti zelis.
ajme upala grla, pa di baš sad...........
isto stanje...isto misljenje(a kud bas sad)..
mislim da nece jer se nece podudarati podatci iz registryja.mozda sam u krivu ali ja na tvojem mjestu ne bi isao na takvu opciju.rade na DVD-e sprzi instalcije igara i sacuvaj sejvove onda na cisti kompjuter instaliraj sve kaj ti zelis.
Ali je problem što nemam instalacije...
ah sta ces...nema druge nego da nabavis nekako te instalacije i onda krenes u reinstall win-a
ja s plaže, nema ni pasa... samo se okuipa zapliva i doma... sad trening leđa, ramena i trbušnjaci...
Blago tebi... bar se imaš di razladit. ja se kuham u sobi na 27c.... Na Sabljake ne idem, bolje mi je da se idem okupat u rashladni bazen reaktora NE Krško... tamo bi se puno bolje osjećao..
Blago tebi... bar se imaš di razladit. ja se kuham u sobi na 27c.... Na Sabljake ne idem, bolje mi je da se idem okupat u rashladni bazen reaktora NE Krško... tamo bi se puno bolje osjećao..
Ja ove godine nisam uopće išao na Sabljake,ali prije dvije godine svakog dana u ljetu sam bio tamo!Uživancija!
bok ljudi
kaj se radi?
ja uživam u posljednjem neradnom danu...
godišnji mi je neočekivano ispao preko cijelog ljeta :D
sutra idem napokon raditi
sad malo gledam star trek
pri kraju sam pete sezone...
aul je u ovoj sezoni janewayica umišljena...
jel ko za pivo?
poziv za sve Hrvate, bilo bi i vrijeme za neki ozbiljniji prosvjed...
kaj više nas se skupi to bolje
Ja ove godine nisam uopće išao na Sabljake,ali prije dvije godine svakog dana u ljetu sam bio tamo!Uživancija!
hehe...ja tamo imam vikendicu, tocnije moj djed, u josipdolu (Solajici)...pa sam isao par puta....=)
Evo isprobava koliko komp može idržati pod vodom
Još 20min pa čemo vidit može li mi fifa 09. 
Još 20min pa čemo vidit može li mi fifa 09. 
Koju imaš konfu?