4 sata nikog..huh..vrućina?
ma svi se nalokali sinoć da sad još uvijek grle WC školjku
4 sata nikog..huh..vrućina?
ma svi se nalokali sinoć da sad još uvijek grle WC školjku
Ima,ima,kako ne,bigy je uvijek tu!
D dan! Malo nas je al nas ima 
Nego, kaj mislite o Lan partyu samo za clanove Bug foruma i najblize obitelji?
Nego, kaj mislite o Lan lartyu samo za clanove Bug foruma i najblize obitelji?
Nisam to ni vidio
Nisam to ni vidio
Moglo bi se nekaj organizirati u blizoj buducnosti 
Bok i tebi,klošarim po kompu
Nisam to ni vidio
Moglo bi se nekaj organizirati u blizoj buducnosti 
Nadajmo sel
Iz moje glave :)) Samo me zanima kakvo je misljenje o tome.
I kakav bi taj lan party bio?LOL,pošaljemo slike cole,pive,i čipsa i ludujemo,haha
o čemu se radi?.nisam u toku..
Ljudi uživajte idem neki film gledat
I kakav bi taj lan party bio?LOL,pošaljemo slike cole,pive,i čipsa i ludujemo,haha
Recimo, nadje se prostor, ekipa dopela kompove, skupi se nekaj nofci za hranu i cugu i picimo igre, neki mogu demonstrirati OC, case modding, uglavnom sve i svakaj. Dobra zabava :))
Bigy jel tak znaci kolko ja znam takav nadimak nosi onaj nemoguce iritantni do daske glas Big Brother-a, znati ti si taj sad si se otkril lose ti se pise nema ti spasa morat ces bjezat u sumu!
Bigy jel tak znaci kolko ja znam takav nadimak nosi onaj nemoguce iritantni do daske glas Big Brother-a, znati ti si taj sad si se otkril lose ti se pise nema ti spasa morat ces bjezat u sumu!
jel to glas od siniše šveca ili kak se zove sa stojedinice?
Hehe,otkrio si me...
Recimo, nadje se prostor, ekipa dopela kompove, skupi se nekaj nofci za hranu i cugu i picimo igre, neki mogu demonstrirati OC, case modding, uglavnom sve i svakaj. Dobra zabava :))
Dobro to zvuči al kak ćemo to kad je netko iz Splta,Rijeke,Zagreba...
Je da da je iz Cresa vozim komp u Zagreb. Mislim da bi se komp ispovraćao od moje vožnje autoputom
Je da da je iz Cresa vozim komp u Zagreb. Mislim da bi se komp ispovraćao od moje vožnje autoputom
Povratio bi vodu iz vodenog hlađenja, hahhahaha.
(iako ti nemas vodeno, al nema veze
)
Dobro jutro pospanci:) Kako je????
Dobro jutro pospanci:) Kako je????
ide...
Hola! Sanjao sam da je izašao E-5