jutro sta se radi??moze li mi netko predlozit neki dobar program za torrente???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
utorrent
E jel netko zna natjerat xfire da koristi dyndns adresu umjesto IP-a servera. recimo, da kod dodavanja favorite servera se upiše xxxx.ath.cx a ne IP koji se mijenja.... imam svoj cod server (private) pa me zanima kako to natjerati da radi, da ne moram svakih 24h javljat novu adresu koju svi moraju ispočetka dodavati u favorite...
Pozdrav društvo
Evo ja se do sad mučil s kompovima, tj. čišćenjem cjelokupne mašinerije.
Al sad sam zato sretan čovjek :)
Evo da podijelim s vama:
Dobro si me sjetio... Morao bi ja ove svoje 3 konfe očistit..... Kompresor, usisavač i kist.... Imam i ja Radeona 9550. Taj vrti skoro sve što mu daš (čak i crysis na 640x480 @15 FPS)... Ja imam Sapphireovu.
ja imam na starom kompu radeon celeron 2,40ghz i radeon 9200se...mogo bi je ocistit pa se malo zaje*avat oko njeg malo clockat...malo proc i grafu..heheh
Pozdrav svima.Kak smo?
Pozdrav svima.Kak smo?
Bok svima kaj se dela, ti to provociras s tim avatarom jel sad bus ti videl svog boga ode ja po Zutanjak nema ti spasa!
Pozdrav svima.Kak smo?
evo dobro...ali nevalja ti avatar.
Jel se protivi pravilima?:)
Pozdrav svima.Kak smo?
Pozdrav, ide polako, vruće je!
@kaj se tiče onog mog drugog kompa gore na slikama, ja imam neku ideju da bi se mjenjal za zvučnu karticu...kolko je to izvedivo i moguće po vama?
Komp je inače potpuno ispravan Barton 2600+, 768mb rama, 9550xt i 80gb hard.
Kaj mislite o tome, htel bi zvučnu da čujem kak bi to izgledalo sa Z-2300...
Pozz svima,, sta se radi po ovoj vručini .. uzas ja danas bila u gradu i tako me glava boli.....moze nesto hladno za osvjezenje
Pozz svima,, sta se radi po ovoj vručini .. uzas ja danas bila u gradu i tako me glava boli.....moze nesto hladno za osvjezenje
sad bi ja castio picem ali neznam smijem li zbog doxya???
ja se zato zatvoril doma u hlad pa lagano tv,i eto malo po forumu.
Bok,ekipa:) Ima li vrućine i kod vas ili je samo kod mene u Ka...pasje vrijeme...hehehehehe:)
Roka se BF nemilice...i pomalo čita forum.Ne da mi se ništa fizički delat...a,imam neki komp na remontu.Budem navečer kad zahladi.
Bok,ekipa:) Ima li vrućine i kod vas ili je samo kod mene u Ka...pasje vrijeme...hehehehehe:)
Roka se BF nemilice...i pomalo čita forum.Ne da mi se ništa fizički delat...a,imam neki komp na remontu.Budem navečer kad zahladi.
a nisi jedini i u mene je vruce,ali sreca pa imam klimu...hehehe...evo ja pomlo cistim komp i tako...
Evo raja sta ima,ja sad idem si cevape ispec i malo paradajza narezat i malo luka dodat i kasnije krmit...Joj sad me trener zvao pa moram na treninge se u 8 dizat,kud bas ja
Da li netko ima problema sa Subtitle Workshopom na Visti? Sve je radilo ok tjedan dana i evo sad mi se crasha cim loadam film.
Ili mozda preporuka nekog dobrog programa za uredivanje titlova?
Dobar dan svima!Šta ima?
Pozdrav društvo
Evo ja se do sad mučil s kompovima, tj. čišćenjem cjelokupne mašinerije.
Al sad sam zato sretan čovjek :)
Evo da podijelim s vama:
Mene nikako nije dojmilo ovo Armor Jr. kučište, baš po ničemu. Platio sam ga 800 kuna, a mogao sam dobiti isto za manje kuna.... 
evo sam se diga, dobro da nisam treba ostat na požarištu, malo odspava sad do plaže-....
jutro :)
baš sam mislio da ću uhvatit poštara da pokupim MB a ono mauna
uopće ga nisam ćuo da je lupo po vratima
evo sam se diga, dobro da nisam treba ostat na požarištu, malo odspava sad do plaže-....
Gorila jučer marina a? baš smo prošli tamo jučer gumenjakon izgledalo je gadno 
a di si bia? je lipo je gorilo... da nije zapuvalo put vinišća došlo bi do marine a i nju bi prišlo
a di si bia? je lipo je gorilo... da nije zapuvalo put vinišća došlo bi do marine a i nju bi prišlo
Vozali se kaštela čiovo trogir split riva ... skijali malo na moru izrazbijali se :D
e guštaš ti dok se ja taren... hehe
to je neka teska spamerska tema,
e da vas ja nesto pitam
koliko nogo ima macka, dvije lijeve i jednu desnu odreze, pola repa i srednje uhu
jeste znali da . !
. .
!
, ?