kako mis namistit... evo ja zatvaram birc, pa ti dođi u nespavalice...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Smijem li ja LOCK kad nema konobara?
Dobro jutro.Mislio sam da ću biti pametniji al' niš.Ugradio sam grafulju jučer i mislio da ću moći igrat Gothic 3 al ne mogu.Probao sam na midium pa na low pa sam pokušao u tutorijalima sve smanjiti al' još uvijek mi sporo vrti igru.Pa sam probao sve otpojit pa reinstalirat pa opet niš.Jel možda napajanje treba biti jače a neznam ni kako da provjerim koje napajanje uopće imam
...
Dobro jutro narode...moze s kavu sa mljekom i deci mineralne sa limunom. Hvala.
Hehe, ja ev na poslu razbudjujem se, sta ima kod vas
Dobro jutro.Mislio sam da ću biti pametniji al' niš.Ugradio sam grafulju jučer i mislio da ću moći igrat Gothic 3 al ne mogu.Probao sam na midium pa na low pa sam pokušao u tutorijalima sve smanjiti al' još uvijek mi sporo vrti igru.Pa sam probao sve otpojit pa reinstalirat pa opet niš.Jel možda napajanje treba biti jače a neznam ni kako da provjerim koje napajanje uopće imam
...
...jutro Zed...ma nema ti napajanje tu nikakve veze...provjerit ga možeš jednostavnim skidanjem bočne strane...
...Procesor sa malo MHz i malo cache memory...je po mome prvi krivac, a onda grafička i tako dalje...
Evo ovdje nema nikakve glazbe, pa da ponudim nesta..ovo je za ljubitelje classic rocka i starije glazbe opcenito,a i ako vam se ne svidja mjuza je taman za birc :)
Ma znam ali et...trebali bi pokrenuti neku peticiju da nam nesta svira ovdje inace..haha salim se to su vec fantazije. Ima li koga u bircu?
Haha, izmamila mi je smijesak na lice. S time da mislim da bi mi toliko pive bilo previse s obzirom da sam na poslu, a i utorak je. Daj posalji neku sa kavom, s obzirom da mi ne radi caffe aparat u firmi...znas onu, informaticari su ljudi koji kavu pretvaraju u efektivan posao :)
Ima kise, barem kod mene. Jesensko jutro, takva mi je atmosfera. Ev' danas malo manje posla pa stignem spammati po bircu.
.
Uf al sam se zaigrao u COD-u 4. 
dobro jutro ljudi ja se usto ranije oko 7 da idem pecat kad ono govno kiša a bas sam imo osjecaj da bi danas mogo šaran naletit ili koji zec
Jedino dobro kod šarana je to što liči na ribu
, a kod zeca što je onako sladak 
jutar... šta se radi?
evo da ispunim obećanje..danas mi je 6 mj na forumu..
Čestitam!Meni je za 6 dana!
ja sam član od božića, vrlo lako za zapamtit...
Trebali bi otvorit temu kako smo došli na forum!Kako smo saznali za njega i tako to!
Dobar dan. Gdje je Jurra? 
Sad ga nema kad ga Seneka uči kako se časti 
E ljudi u Mostaru je kisa, ruzno i tuzno
, kako je kod vas?
, kako je kod vas?
ni kod mene nije baš bajno.... malo roska kiša, ima i oblaka ali ima i sunca...tot nered...
, kako je kod vas?
ni kod mene nije baš bajno.... malo roska kiša, ima i oblaka ali ima i sunca...tot nered...
Isto i kod mena!
Trebali bi otvorit temu kako smo došli na forum!Kako smo saznali za njega i tako to!
tema otvorena pišite..