- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobar dan. Što se radi. Evo runda. 
Još alkohola? Pa jeste vi normalni.... Ja ću samo vode.
...evo sad stiže seneka...
Kakvo to osoblje, si su usporeni, gori su nego u Iksu...
Dobar dan!Šta ima?
Dugo nisam rundu naručio,pa evo...
Još pive? Pa trebalo bi zabranit alkohol nedjeljom dopodne pa do tamo 4-5 popodne. Samo kad vidim limenku dojde mi zlo...
Dobar dan!Šta ima?
Dugo nisam rundu naručio,pa evo...
Još pive? Pa trebalo bi zabranit alkohol nedjeljom dopodne pa do tamo 4-5 popodne. Samo kad vidim limenku dojde mi zlo...
Pive nikad dosta!Ako nećeš sad,spremi si pa ćeš putem do kuće
Ajmee... Meni je dost. Nas trojca smo kupili 3 paketa po 4 limenke Becksa. Kasnije je došao jedan frend sa 6 limenki Žuje (on nije pio, vozio je) i došle su 2 cure sa njim (one su imale konjaka i votke). Oko 10 već nismo bili pri sebi a oko 12 nije se znalo ko je živ a ko mrtav. Ja znam da sam pokupio jednu curu, neš malo votke šta je ostalo i otišao par metara dalje od ovih kronera. Sve dalje je nepoznanica.... Zato, oću vode i neš za glavu (aspirin il kajgod...)
Ajmee... Meni je dost. Nas trojca smo kupili 3 paketa po 4 limenke Becksa. Kasnije je došao jedan frend sa 6 limenki Žuje (on nije pio, vozio je) i došle su 2 cure sa njim (one su imale konjaka i votke). Oko 10 već nismo bili pri sebi a oko 12 nije se znalo ko je živ a ko mrtav. Ja znam da sam pokupio jednu curu, neš malo votke šta je ostalo i otišao par metara dalje od ovih kronera. Sve dalje je nepoznanica.... Zato, oću vode i neš za glavu (aspirin il kajgod...)
Evo...
ne znam šta je ovo al upload mi je u debelom k...
Kojom brzinom ide?
Kojom brzinom ide?
ne ide uopće...
dajte mi postavke za toorent, mis di je upload..
neman pojma šta mu je....
Kojom brzinom ide?
ne ide uopće...
dajte mi postavke za toorent, mis di je upload..
neman pojma šta mu je....
Možda nema leechera dovoljno?Ne bi rekao da su postavke krive ako ti je do jučer upload bio dobar!
ma nikad nije dobar upolad..
Pozdrav ljudi, odo ja malo odmorit od kompa i pročitat Bug. 
Od prvog dana kad je izašao Bug ga imam, a sve do danas nisam pročitao ni uvod, ni velike naslove...

Kratko rečeno: "Nisam ga ni taknuo"

bok ljudi
kaj se radi?
jel igra itko ovdje Requim Bloodymare?
ma neki MMORPG, đabe
nema koji nisam odigrao...al ovaj me zaintrigirao, i to podosta...
zanimljiva je igra, više nego kaj sam očekivao...
neodoljivo me podsjeća na Guild Wars, al je otvoreno kao Silkroad Online...
bezbroj itema, oružja, DNA razvoj, skillova milijun, predobro, topla preporuka
EDIT:
koji LOM!
upalim epizodu star treka, waking moments...tu jos nimsa ni gledo, nije ni bitno sad
odma na pocetku, 7of9 navuče Harrya u đefrijevu cijev 37-A i siluje ga skoro, kaže mu Otpor je uzaludan i zažvali ga
lol, prejako, fakat zvjezdane imaju i svoje humoristične trenutke, ko bi reko
Pozz ekipa.Kako je???? Ima li vrućine....evo kod mene ...sreća,pa mi je soba na ovoj strani kaj nema sunca popodne...hehehehehe:)
Pozz ekipa.Kako je???? Ima li vrućine....evo kod mene ...sreća,pa mi je soba na ovoj strani kaj nema sunca popodne...hehehehehe:)
Helou!
Evo hvatam se nekog posla. Probat cu instalirat W7 64 bitni pa cemo vidjet kako je to. Dosad jos nisam imao posla sa 64-bitnim OS-ima. E jedno glupo pitanje: jel moze u dual boot sa XP-om 32-bitnim?
Naravno da može.
Hell yeah (barem mislim da može, jer sam imao dual boot sa 32 bitnom vistom i sedmicom 64 bitnom (ovom što je sada imam, znači RC 7100))
Naravno da može.
Hell yeah (barem mislim da može, jer sam imao dual boot sa 32 bitnom vistom i sedmicom 64 bitnom (ovom što je sada imam, znači RC 7100))
Hvala obojici. Jbg nisam imao potrebe ni nebi ni drugima stavljat 64 bitne sisteme pa radije da pitam nego da dozivim epic fail
. Imam neki hard od 80gb pa cu ga ubost i na njega instalirat jer mi se neda zezat sa partition managerima a ni mjesta ba nemam na kompu.
Hvala obojici. Jbg nisam imao potrebe ni nebi ni drugima stavljat 64 bitne sisteme pa radije da pitam nego da dozivim epic fail
. Imam neki hard od 80gb pa cu ga ubost i na njega instalirat jer mi se neda zezat sa partition managerima a ni mjesta ba nemam na kompu.
Ja isto nikad nisam stavljao 64bitne OS-eve jer nije bilo potrebe - dosad sve konfiguracije koje sam slagao i podešavao su imale do 3GB RAM-a... Driveri su problem. Moraju bit 64bit signed inače niš od instalacije... Ja sam na svoje Win7 RC1 stavljao drivere za Win2000 za zvučnu karticu i sve radi ok. Mislim da bi me 64bitni os na takve bistre poteze samo ružno pogledao i ispljunio van CD sa driverima...
Skinuo sam za grafu i za zvucnu. To mi je najbitnije. Naravno i NOD32 v4 za x64 pa da vidimo. Imam 4gb rama pa me bas zanima kao se ponasa x64 OS.
A vjerojatno dođe na isto kao 32bit os samo što je možda brži u 64bit aplikacijama koje znaju iskoristiti 4GB ram-a... I stabilniji je, jer su svi driveri singed. I da, jeste primjetili konfe pod Moj PC od pojedinih korisnika - sve neki Core i7, SLI GTX-ice, 6-8 gb DDR3 memorije... Ne da mi se provjeravati, ali sigurno ima bisernih kombinacija - i7-ice na AM2 matičnim pločama, crossfire GTX-ica na crossfire matičnoj
, DDR2 moduli u DD3 utorima i sl....
eh, ljudi, evo me opet, nisam mogao na komp iz nekog razloga ovaj vikend nest previse, ali sada cu moci i citavu iducu heftu, see ya
Bok svima kaj se dela, imas srece kaj ti je soba na sjevernoj strani ili na istocnoj isto je dobro.To po lijeti znaci jako puno i kod mene je ista situacija tj moja je bas na sjevernoj strani pa sunce nikad direktno zapravo ne udara unutra no po hladnijem vremenu to je onda minus ali kaj se moze tak ja se ne bunim!
Ma i ja bi 64-bit windoze isprobao jednom,ali sad ko za vraga nemam flat rate(na mobilnom netu sam)
pa mi je frka drivere skidat.Imam 64-orku Vista Ultimate SP1...a,čim dobijem flat nazad....budem odmah isprobao....
bok ljudi sta ima?? evo meni crkli neki jadni zvucnici napokon
pa idem sutra uzet 2.1 sustav sta vi?