Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.474.430
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
Jurra kaže...

Smijeh...izvuci Codera iz kade...imaš tu novog gosta...Nevinašce

pa ima mjesta za sve..Osmijeh

17 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Dobar dan!Šta ima?

Dugo nisam rundu naručio,pa evo...

...dobar dan...danas je ludnica u bircu...baš mi je žao kaj moram seneku ostaviti samog sa gostima...

...Cool

najveći neprijatelj slobode je zadovoljan rob
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.8.2009 13:11 (Jurra).
17 godina
odjavljen
Jurra kaže...
Sum_of_all_fears kaže...
Ivan M. kaže...

Dobar dan. Što se radi. Evo runda. Osmijeh

Još alkohola? Pa jeste vi normalni.... Ja ću samo vode.

...evo sad stiže seneka...Cool

Kakvo to osoblje, si su usporeni, gori su nego u Iksu...

Tomislav95 kaže...

Dobar dan!Šta ima?

Još pive? Pa trebalo bi zabranit alkohol nedjeljom dopodne pa do tamo 4-5 popodne. Samo kad vidim limenku dojde mi zlo...

Stick to the shadows....
17 godina
neaktivan
...
Tomislav95 kaže...

Dobar dan!Šta ima?

Još pive? Pa trebalo bi zabranit alkohol nedjeljom dopodne pa do tamo 4-5 popodne. Samo kad vidim limenku dojde mi zlo...

Pive nikad dosta!Ako nećeš sad,spremi si pa ćeš putem do kućeSmijeh

17 godina
odjavljen
Tomislav95 kaže...

Ajmee... Meni je dost. Nas trojca smo kupili 3 paketa po 4 limenke Becksa. Kasnije je došao jedan frend sa 6 limenki Žuje (on nije pio, vozio je) i došle su 2 cure sa njim (one su imale konjaka i votke). Oko 10 već nismo bili pri sebi a oko 12 nije se znalo ko je živ a ko mrtav. Ja znam da sam pokupio jednu curu, neš malo votke šta je ostalo i otišao par metara dalje od ovih kronera. Sve dalje je nepoznanica.... Zato, oću vode i neš za glavu (aspirin il kajgod...)

Stick to the shadows....
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
Tomislav95 kaže...

Ajmee... Meni je dost. Nas trojca smo kupili 3 paketa po 4 limenke Becksa. Kasnije je došao jedan frend sa 6 limenki Žuje (on nije pio, vozio je) i došle su 2 cure sa njim (one su imale konjaka i votke). Oko 10 već nismo bili pri sebi a oko 12 nije se znalo ko je živ a ko mrtav. Ja znam da sam pokupio jednu curu, neš malo votke šta je ostalo i otišao par metara dalje od ovih kronera. Sve dalje je nepoznanica.... Zato, oću vode i neš za glavu (aspirin il kajgod...)

Evo...

17 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :)

ne znam šta je ovo al upload mi je u debelom k...

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
neaktivan
Makić kaže...

Kojom brzinom ide?

17 godina
neaktivan

Did protons and electrons create the earth? Or did Allah meditate and create it's birth? Is everyday in this place a curse ? Or should I pray on my knees and ebrace it's dirt?
17 godina
Tomislav95 kaže...
Makić kaže...

Kojom brzinom ide?

ne ide uopće...

dajte  mi postavke za toorent, mis di je upload..

neman pojma šta mu je....

17 godina
neaktivan
Makić kaže...
Tomislav95 kaže...
Makić kaže...

Kojom brzinom ide?

ne ide uopće...

dajte  mi postavke za toorent, mis di je upload..

neman pojma šta mu je....

Možda nema leechera dovoljno?Ne bi rekao da su postavke krive ako ti je do jučer upload bio dobar!

17 godina

ma nikad nije dobar upolad..

17 godina

Pozdrav ljudi, odo ja malo odmorit od kompa i pročitat Bug. Osmijeh

Od prvog dana kad je izašao Bug ga imam, a sve do danas nisam pročitao ni uvod, ni velike naslove... Šutim Nevinašce

Kratko rečeno: "Nisam ga ni taknuo" Sramim se Nevinašce

17 godina
neaktivan
Ja sam pročitao većinu 200. buga,privjesak je na mobu,kupon iskorišten,samo s cd-a nisam ništa instalirao!
17 godina
protjeran

bok ljudi

kaj se radi?

jel igra itko ovdje Requim Bloodymare?

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
17 godina
neaktivan
Bok!Nema ništa danas,popili smo ovdje par piva prijepodne pa su sad svi pijani! Kakva je to igra?
17 godina
protjeran

ma neki MMORPG, đabe

nema koji nisam odigrao...al ovaj me zaintrigirao, i to podosta...

zanimljiva je igra, više nego kaj sam očekivao...

neodoljivo me podsjeća na Guild Wars, al je otvoreno kao Silkroad Online...

bezbroj itema, oružja, DNA razvoj, skillova milijun, predobro, topla preporuka

EDIT:

koji LOM!

upalim epizodu star treka, waking moments...tu jos nimsa ni gledo, nije ni bitno sad

odma na pocetku, 7of9 navuče Harrya u đefrijevu cijev 37-A i siluje ga skoro, kaže mu Otpor je uzaludan i zažvali ga

lol, prejako, fakat zvjezdane imaju i svoje humoristične trenutke, ko bi reko

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.8.2009 15:41 (doxy).
17 godina

Pozz ekipa.Kako je???? Ima li vrućine....evo kod mene ...sreća,pa mi je soba na ovoj strani kaj nema sunca popodne...hehehehehe:)

bubamara...hehehehehe:)))
17 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

Pozz ekipa.Kako je???? Ima li vrućine....evo kod mene ...sreća,pa mi je soba na ovoj strani kaj nema sunca popodne...hehehehehe:)

Helou!

Evo hvatam se nekog posla. Probat cu instalirat W7 64 bitni pa cemo vidjet kako je to. Dosad jos nisam imao posla sa 64-bitnim OS-ima. E jedno glupo pitanje: jel moze u dual boot sa XP-om 32-bitnim?

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369...A možda se stanje i promijeni
17 godina
odjavljen

Naravno da može.

Stick to the shadows....
17 godina
neaktivan

Hell yeah (barem mislim da može, jer sam imao dual boot sa 32 bitnom vistom i sedmicom 64 bitnom (ovom što je sada imam, znači RC 7100))

17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Naravno da može.

Oly_E3 kaže...

Hell yeah (barem mislim da može, jer sam imao dual boot sa 32 bitnom vistom i sedmicom 64 bitnom (ovom što je sada imam, znači RC 7100))

Hvala obojici. Jbg nisam imao potrebe ni nebi ni drugima stavljat 64 bitne sisteme pa radije da pitam nego da dozivim epic failBelji se. Imam neki hard od 80gb pa cu ga ubost i na njega instalirat jer mi se neda zezat sa partition managerima a ni mjesta ba nemam na kompu.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369...A možda se stanje i promijeni
17 godina
odjavljen
F1-IVO kaže...

Hvala obojici. Jbg nisam imao potrebe ni nebi ni drugima stavljat 64 bitne sisteme pa radije da pitam nego da dozivim epic failBelji se. Imam neki hard od 80gb pa cu ga ubost i na njega instalirat jer mi se neda zezat sa partition managerima a ni mjesta ba nemam na kompu.

Ja isto nikad nisam stavljao 64bitne OS-eve jer nije bilo potrebe - dosad sve konfiguracije koje sam slagao i podešavao su imale do 3GB RAM-a... Driveri su problem. Moraju bit 64bit signed inače niš od instalacije... Ja sam na svoje Win7 RC1 stavljao drivere za Win2000 za zvučnu karticu i sve radi ok. Mislim da bi me 64bitni os na takve bistre poteze samo ružno pogledao i ispljunio van CD sa driverima...

Stick to the shadows....
17 godina
neaktivan

Skinuo sam za grafu i za zvucnu. To mi je najbitnije. Naravno i NOD32 v4 za x64 pa da vidimo. Imam 4gb rama pa me bas zanima kao se ponasa x64 OS.

17 godina
odjavljen

A vjerojatno dođe na isto kao 32bit os samo što je možda brži u 64bit aplikacijama koje znaju iskoristiti 4GB ram-a... I stabilniji je, jer su svi driveri singed. I da, jeste primjetili konfe pod Moj PC od pojedinih korisnika - sve neki Core i7, SLI GTX-ice, 6-8 gb DDR3 memorije... Ne da mi se provjeravati, ali sigurno ima bisernih kombinacija - i7-ice na AM2 matičnim pločama, crossfire GTX-ica na crossfire matičnoj Smijeh, DDR2 moduli u DD3 utorima i sl....

Stick to the shadows....
16 godina
neaktivan

eh, ljudi,  evo me opet, nisam mogao na komp iz nekog razloga ovaj vikend nest previse, ali sada cu moci i citavu iducu heftu, see ya

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
18 godina
fromcelltohell kaže...

Bok svima kaj se dela, imas srece kaj ti je soba na sjevernoj strani ili na istocnoj isto je dobro.To po lijeti znaci jako puno i kod mene je ista situacija tj moja je bas na sjevernoj strani pa sunce nikad direktno zapravo ne udara unutra no po hladnijem vremenu to je onda minus ali kaj se moze tak ja se ne bunim!Nevinašce

17 godina

Ma i ja bi 64-bit windoze isprobao jednom,ali sad ko za vraga nemam flat rate(na mobilnom netu sam)

pa mi  je frka drivere skidat.Imam 64-orku Vista Ultimate SP1...a,čim dobijem flat nazad....budem odmah isprobao....

bubamara...hehehehehe:)))
17 godina
neaktivan

bok ljudi sta ima?? evo meni crkli neki jadni zvucnici napokonCool pa idem sutra uzet 2.1 sustav sta vi?

gdje je završilo oko halida beslica? -u reklami za coca-colu. XD ak nisam tu na moru sam :D
16 godina
neaktivan

protestovanje smoke-a fps-u - svima poznat

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice