- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gdje se može vidjeti ta povijest... Ja se i ne sjećam koliko sam kojeg dobio
Gdje se može vidjeti ta povijest... Ja se i ne sjećam koliko sam kojeg dobio
U PM (ako si ih brisao onda nećeš),uostalom samo moderatori to mogu da vide.
3 žuta i 1 crveni... Dobar sam (Y) :D
I naravno šlag na kraju, 3 bijela
Thank you! Punta više nema nastradao je u prometnoj nesreći. Totalna šteta. Ja sam Ok; dogodilo se 19.06 u Bjelovaru. Golf i ja Puntom zaustavljen pred zebrom, dok iza mene opel corsa zabio tj zaletio u mene pa potom u golfa. Opel corsa i golf ima manje štete dok moja najvipe pretrpio štetu. Opel Corsa manja oštečena hauba mala ulubina, branik, a golf gepek se neda optvorit i ima mala ulubina i branik oštečen, dok moja punta zadnji dio napravio veći ulubina 25c unutra, a prednja hauba ulubilo se oko 15c, pukli su nosači lampe, hladnjak i posuda ugurani do motora a posuda pukla. Zahtjev za odštetu i predo sam. Fiat punto nemože se popravit.
Bok svim birtašima, da očito je dobro prošlo znači samo materijalna šteta na nesretnom Fiatu.Ali kad Fiatisti čuju da sad voziš VW Polo, uh bit če nezgodno i batinaši su ti zagarantirani fučkaj ga.
Bok svim birtašima... (pokradena poštapalica, sudski postupak je u tijeku)
Ajd usput okreni rundu dakle malo tekučega, pa onda malo čipsastih i štapičastih nakupina pa onda nema frke.
Ma nije nikakav postupak pokrenut, fućkaj ga...
Nego... portal za jednostavan backup i analizu rada računala...
Napiši Dinamo-Hajduk 5:0, pa nek to stoji dok se ne sjetiš nečeg konkretnog jel.
Dobar dan svima šta se kod vas radi danas ? Btw. rambox imaš kakve brlje za počastiti haha
Jedno 5-6 žutih i možda 2 crvena... Bio dijete, pričao gluposti, spamao, freshao stare teme
Imam pitanje za Bugovce.Jeste li do sada dobili karton,i ako jeste koji?(naravno forumski karton,a ja do sada nisam dobio nijedan)
mislim da su bila dva crvena i nekoliko žutih, ne bi bilo niti jednog, ali krivi su modovi, svako malo pa prolupaju (-:
Bok svim birtašima, pusti sad kartone bolje ti okači neke velike sisurde, a ne ove šučmučbač krugove.
Dobar dan svima šta se kod vas radi danas ? Btw. rambox imaš kakve brlje za počastiti haha
Nema ništa osim kante pune limunade.
Jedno 5-6 žutih i možda 2 crvena... Bio dijete, pričao gluposti, spamao, freshao stare teme
Freshaj ti koju gajbu pive, jer za to se i djele ove famozne zvjezdice.
Ma i ja pokupio par kartoncica (ako me vidite protjeranog krivite Ivu),sad testiram BananaScreen,program za otključavanje kompjutera licem,kaki se programi kod vas testiraju
P.S Mislim da me F1 Ivo mrzi
I moj je stari račun banovao bezveze :'( Uglavnom,ja koristim VirtualBox i Sandboxie za testiranje programa.
S koliko si se godina rego? Ja s 12 xD
S koliko si se godina rego? Ja s 12 xD
1.8.2009, imao 13 godina... Ma da sam gluposti pisao do 17...
1.8.2009, imao 13 godina... Ma da sam gluposti pisao do 17...
Ja gluposti pišem i s 41 :)
Dobar dan svima :) Šta kod vas se radi,ja evo moram administrirati stranicu + forum na njoj :)
Evo i statistike : http://prntscr.com/7ocb99 Samo 4000 posjeta iz HR
Bok svim birtašima, sutra nam netko okreće runde.
Bok svim birtašima, sutra nam netko okreće runde.
Bok svim birtašima, pošto su se moje gajbe pive odkoturale nizbrdo, onda buš ti moral uletit pa častit u moje ime.
Evo ja častim :
Tak nekaj ne piješ po ovakvoj vručini, trenutno to je samo dobro za tjeranje mrava na dvorištu.
Malo vodke nije na odmet ;)
Bok svim birtašima, fala lepa na čestitkama, odi pa si zemi koju pivu pa malo čipsa i onda udri po kremšnitama.
Fala lepa na čestitkama, a kaj se tiče mjuze Jump=čista zahebancija pa to nije pravi Van Halen fučkaj ga sad.
Kakva sramota ti bokca, da si ja danas na svoj rođendan moram sam birat mjuzu.
Sve najbolje rambox
Sve najbolje rambox
Fala na čestitki, odi pa si uzmi čipsa i kremšnite, ali od pive ništa jer nisam siguran jesi ili nisi punoljetan.
Ne baš jer zapravo nisam nikad ciljano slušal bjele zmijurine, ali nema veze imam ja svoj đuboksaner pa nema frke.
Fala na čestitki, ti mi ipak nekak izgledaš punoljetan, pa slobodno navali na pivurdu.
Jesam punoljetan :D
Nije me odavno bilo ovdje a maloprije posjetim stari Birc i imam šta vidjet:
Prošlo i više od punih 6 godina kako je Birtija na Bug Forumu otvorena, tko bi rekao da će se tema toliko održat
Zato je red da i ja zavrnem rundu :