Dobar dan svima, evo mene malo... Kako ste mi, jeste li meni falili? :D
XXX-Man jesi tu??? Trebam malu pomoć!
Dobar dan svima, evo mene malo... Kako ste mi, jeste li meni falili? :D
XXX-Man jesi tu??? Trebam malu pomoć!
Uvijek sam tu :)
Kako mogu pomoći?
Uvijek sam tu:)
Kako mogu pomoći?
Evo me, ako se ne varam dali si još tamo Fiatisti? Ako da pogledaj koje moje korisničko ime? Jer tamo kod logina kliknuo tamo i sustav ga ne prepozna, a niti mail ništa nije pomoglo. Možda obrisan? Već dugo nisam bil...
Koliko vidim račun je deaktiviran.
Registriraj se ponovo.
Thank you! Punta više nema nastradao je u prometnoj nesreći. Totalna šteta. Ja sam Ok; dogodilo se 19.06 u Bjelovaru. Golf i ja Puntom zaustavljen pred zebrom, dok iza mene opel corsa zabio tj zaletio u mene pa potom u golfa. Opel corsa i golf ima manje štete dok moja najvipe pretrpio štetu. Opel Corsa manja oštečena hauba mala ulubina, branik, a golf gepek se neda optvorit i ima mala ulubina i branik oštečen, dok moja punta zadnji dio napravio veći ulubina 25c unutra, a prednja hauba ulubilo se oko 15c, pukli su nosači lampe, hladnjak i posuda ugurani do motora a posuda pukla. Zahtjev za odštetu i predo sam. Fiat punto nemože se popravit.
Šteta...al bitno da si ti OK :)
Bok svim birtašima, a di si ti bio do sad opet zabušavaš jel fučkaj ga.
Skrivao se u podrumu...samo je pitanje dal od policije ili nekog ljubomornog muža
Večer
Bok svim birtašima, pa di si ti do sad, kad smo več tu meni se klopaju Marelice imaš pokoju viška?
Bok svim birtašima...(pokradena poštapalica, sudski postupak je u tijeku)
Ajd usput okreni rundu dakle malo tekučega, pa onda malo čipsastih i štapičastih nakupina pa onda nema frke.
Ča se radi geekovi,ja trenutno se bavim VSP (Visom Strucnom Piratizacijom)
Ja sebi stimao Linux na računalo.
Imam pitanje za Bugovce.Jeste li do sada dobili karton,i ako jeste koji?(naravno forumski karton,a ja do sada nisam dobio nijedan)
Imam pitanje za Bugovce.Jeste li do sada dobili karton,i ako jeste koji?(naravno forumski karton,a ja do sada nisam dobio nijedan)
1 crveni i 2 žuta :)
18 crvenih,8 crnih,22 žuta
Daj prestani lagati napaćeni narod. Sad će ti doći XXX s popisom koji je više nego duplo od ovoga što ti pišeš.
Dobar dan svima.....
Koliko raznih boja, mogli bi zastavu složiti.
D dan.
Nije lijepo lagati...
D dan.
Zastave su ovih dana popularne u političkoj temi
Nije lijepo lagati...
Farba napačeni narod...
D dan.
Nije lijepo lagati...
Ma pusti djecu da uživaju.
1 crveni i 2 žuta :)
1 žuti, ne 2
Toliko je bilo samo na prošlom računu (naravno, samo 1 crni)
Daj prestani lagati napaćeni narod. Sad će ti doći XXX s popisom koji je više nego duplo od ovoga što ti pišeš.
Više ono što je rekao puta 5
Prošli i pretprošli račun je još aktivan,ako se ne varam,tako da je nemoguć scenarij crnog kartona
Prošli i pretprošli račun je još aktivan,ako se ne varam,tako da je nemoguć scenarij crnog kartona
Evo vam ga na modovi...
Evo vam ga na modovi...
Primili ga ko saučešće
Pardon, gledao sam popis od najstarijeg prema najnovijem, a mislio da je obrnuto poredano
Sumnjam da mozete imat ikakav popis za posljednja 4 acca,al dobro,if you say so....
@XXX mene sjećanje baš tako dobro ne služi haha :D Ja mislio 2 ono 1.
======================
Evo malo uhvatio vremena pa napravio tutorijal na OBS :) http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-alati/tut-open-broadcaster-software/227297.aspx
Bok svim birtašima... (pokradena poštapalica, sudski postupak je u tijeku)
Ajd usput okreni rundu dakle malo tekučega, pa onda malo čipsastih i štapičastih nakupina pa onda nema frke.
Ma nije nikakav postupak pokrenut, fućkaj ga...
Nego... portal za jednostavan backup i analizu rada računala...
Sumnjam da mozete imat ikakav popis za posljednja 4 acca,al dobro,if you say so....
Eh samo da znaš...to što pustimo neke stvari ne znači da ih ne vidimo...
Eh samo da znaš...to što pustimo neke stvari ne znači da ih ne vidimo...
Kivic nije čuo kako papir i olovka podnose sve...
Nije lijepo lagati...
zapravo jesam sjetio sam se dobio sam jedan bijeli
zapravo jesam sjetio sam se dobio sam jedan bijeli
6 komada + žuti + crveni...