- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma kako je u bircu u kojem se pije piva završila kora od banane na podu???! Ovaj birc nije što je nekad bio
Ajde se probaj sagnuti i pobrati je...
Fečer svima.
Dobra!
Danas poslijepodne sam si kupio Ferrari-a... Onak malo za zabavu, zanimaciju i da ne prođem nezapaženo
pozdrav radni narode ...drugi dan na svome "stručnom usavršavanju" i toliko ima posla da mogu cijeli dan provesti ovdje...barem zasad je tako
Bok svim birtašima, pa di si ti imenjače skoro si nestal sa foruma, kak ide kod tebe kaj se inače radi u ova olovna vremena?Kad si več tu mogel si neku rundu okrenut jel.
Bio kod doktora,kaže samo tople napitke....
Nema ništa gore negoli topli Kaltemberg
1. Svjetski rat-Njemačka.
2.Svjerski rat-Njemačka.
3.Svjetski rat-BUG.hr/forum
treba pod hitno lock u onoj temi
Game, set & match Ožujsko pivo!
P.S. Pazite da ne bude i šah-mat!
I zapamtite: glumci ne vole piti! Zašto? Vole doživjeti vic, šalu ili zahebanciju! Tako da ćemo napraviti red u ovom bircu i na tjedan dana zabraniti pivo! :-P
vecer
pitanje jedno kratko
hdd u laptopu kad se dize sistem kao radi sekund i onda nesto kao da skljocne i izgasi se ili sta vec (bios ga nekad vidi a nekad ne),
Vadio ga iz laptopa skopcavao na racunalo malo ga detektira i opet nestane
neko kakvu ideju
Kao prvo dobra veče svima :) Kao drugo uobičajeno se to ne pita u ovoj temi ali mogu reći da je hard odradio svoje.
I zapamtite: glumci ne vole piti! Zašto? Vole doživjeti vic, šalu ili zahebanciju! Tako da ćemo napraviti red u ovom bircu i na tjedan dana zabraniti pivo! :-P
Za tebe više nema ni toplog mljeka ovdje, vidiš kako ti se pogoršava iz dana u dan, osim toga pivo je prehrambeni artikl a ne alkohol...
Fečer svima, a sirutkaši u kinerbet.
vecer
pitanje jedno kratko
hdd u laptopu kad se dize sistem kao radi sekund i onda nesto kao da skljocne i izgasi se ili sta vec (bios ga nekad vidi a nekad ne),
Vadio ga iz laptopa skopcavao na racunalo malo ga detektira i opet nestane
neko kakvu ideju
Isti problem i kod mene,hdd nema bad sectora,ali baca bsod od HDDa i isto tako škljocne kad se gasi(stvarno iritantno)
kod mene je ova rupa bez dna u pitanju-NP350E5X
Pitajte pod razni hardverski problemi ne ovdje,liči na spam/offtopic.
Ne pamtim da je netko dobio karton za offtopic u chat temi xD
Onda je moja greška.

Hd tune i udri test,ja sumnjam da je problem konektor ili hladan lem....btw baterija je crkla mjesec nakon isteka garancije,tako da me možda i to hebe

Ja ubacio hirens boot CD i ejectam ga,kad ono prazna ladica....Lap mi proguto CD,lol
Dobro jutro svima, kako ste mi danas ? Danas se malo odmara od jučerjašnjeg fitnessa,sve zivo boli :D
Jutro ekipa, od jutra samo agresivno, ni kava nije spremna a vec tucem po Football Manageru. Nece se LP sama od sebe osvojit! :P
Dobro jutro svima, kako ste mi danas ? Danas se malo odmara od jučerjašnjeg fitnessa,sve zivo boli :D
'oće to prvi put...Dobar dan ljudovi,dan za gradele
Idem već treći put ;) Divan dan za izaći.
Idem već treći put ;) Divan dan za izaći.
Mene su prva 3 puta unosili ko badnjak u kuću
Inače noge i leđa su najgore
Inače noge i leđa su najgore
Ramena i triceps
Za tebe više nema ni toplog mljeka ovdje, vidiš kako ti se pogoršava iz dana u dan, osim toga pivo je prehrambeni artikl a ne alkohol...
Fečer svima, a sirutkaši u kinerbet.
Tiby časti sljedećom rundom!
Btw. ekipa šta mislite, šilt kapa ili sunčane naočale? Pa onako u bircu mogu u dobrom stilu zaokrenut kapu prema nazad! Oh, yeah!!!
@ljesnjaci,jel znaš kako se zovu osobe koje su i ljevaci i dešnjaci?
@ljesnjaci,jel znaš kako se zovu osobe koje su i ljevaci i dešnjaci?
ja znam
If you know what I mean.

Ljevaci+Dešnjaci=Lješnjaci
Ljevaci+Dešnjaci=Lješnjaci
huge lol ja to uopće nisam skužio.
Ja mislio ambidekster.