Iza 18 samo zelenjava.
kaj si pukel?????
No dobro može što ispod žita onak za stare drugove?
Iza 18 samo zelenjava.
kaj si pukel?????
No dobro može što ispod žita onak za stare drugove?
A kad si navalio....
Tako dakle, ovo od tebe nisam očekivao...
Svaki put kad je bila klopa ili pijača suzdržavao sam se i govorio možda mario navrati neka ostane malo i njemu a ti tako...
Ma to je predigra da pripremiš mjesto za:
Postoji jedno nepisano pravilo u klopi, a to je: jedi koliko možeš ali ipak ostavi mjesta za 1/2 kg. janjetine.
A buncek je kralj svega...
Zatvoreno
Veče svima :) Danas malo bilo sunca pa da se izađe nekud,kod vas ? Malo me izgleda počeo boliti stomak od malo više pića i ćevapa :S
Za večeru nešto finooo....
Treba mi mišljenje... Što mislite, koji je proizvođač kompjutera kvalitetniji, Best Gaming Computers (jedan proizvođač) ili Taiwan Low Budget Computers (drugi proizvođač)?
Dan ljudovi :) dan za čišćenje
Dobar dan :) Danas bogme ima posla oko čišćenja :) Nego, ko danas časti rundu ?
Jutro!
Jutro svima :)
Jutar.
TV je stavljen na sportski kanal sa hokejom, tako da se potakne razgovor... Svi su neki pospani, virozni pa je prazniji birc i valjda žale za suncem, šteta je sjedit unutra na ovakvom suncu
P.S. Jedva čekam pravo sunce da se izvalim ko gušter na njemu u bircu i pričam kako želim ovo ili ono...
Ne isplati sjediti unutra na ovakvom suncu :D
Živjeli
Živjeli
Bok svim birtašima, sa čime to nazdravljaš da nije možda čaj od lipe jel?
Dobro veče svima :)
Pamtim dane kad sam 5 minuta videa rendao 6 minuta,proklet bio FHD...
Večer.
pozdrav radni narode ...drugi dan na svome "stručnom usavršavanju" i toliko ima posla da mogu cijeli dan provesti ovdje...barem zasad je tako
Živjeli
Bok svim birtašima, sa čime to nazdravljaš da nije možda čaj od lipe jel?
Ma piva nije čaj od lipe! Ajmo življe malo!
Ma kako je u bircu u kojem se pije piva završila kora od banane na podu???! Ovaj birc nije što je nekad bio
Otkud lješnjaci u bircu?
Otkud lješnjaci u bircu?
Hahaha :D Dobar dan svima :)
Ma kako je u bircu u kojem se pije piva završila kora od banane na podu???! Ovaj birc nije što je nekad bio
Ajde se probaj sagnuti i pobrati je...
Fečer svima.
Dobra večer svima....
Dobra večer svima....
Nema ništa za jesti i piti u ovoj birtiji već danima, imaš što u đepu za prigristi?