morat ću u trogir na predavanja... koja muka..
ovo je danas stvarno najvrući dan.... za krepat
morat ću u trogir na predavanja... koja muka..
ovo je danas stvarno najvrući dan.... za krepat
Ma nije ni
za odbaciti
Nagledao sam se ja dobrih utakmica - najbolje kada ženske polude - to skaču jedna na drugu, trgaju gaćice... ma sve da zaustave protivnike
Nevjerovatno,ali u zadnjih minimalno godinu dana nisam naletio na neku dobru avanturu za PC.
Nevjerovatno,ali u zadnjih minimalno godinu dana nisam naletio na neku dobru avanturu za PC.
Sam & Max?
Monkey Island 5?
The Vampyre Story?
Ljudi što se radi, ja se ubijam od dosade
Sam & Max?
Monkey Island 5?
The Vampyre Story?
Monkey Island 5 jos nije izasao.Je li?
Ma nema igara do Syberie i Longest Journeya.To su remek djela.
EDIT:Skinut cu Sam n' Maxa pa malo zaigrat.
Dobar dan. Evo ja ubio oko na sat vremena. Netko trazi avanture? Ja cu opet pocet igrat Broken sword.
Ni dodatni ventilator baš nije pomogao, kao ni otvoreno kućište. 
Onda ti taj senzor ne valja za AUX jer sad ti je temperatura diska pala za 6 stupnjeva, isto tak i maticne za 5 stupnjeva to je ovo SYS a to je veliko poboljsanje. Sad vrati poklopac od kucista nazad pa bus videl onda kak bude a koji to ventilator imas odozada od koliko cm 12 mozda ili manji jer oni od 12 su najefikasniji jer izvlace najvise zraka van jasno ovisi na koliko se vrte ak su na vecoj brzini onda vise izvlace van!
Sam & Max?
Monkey Island 5?
The Vampyre Story?
Monkey Island 5 jos nije izasao.Je li?
Ma nema igara do Syberie i Longest Journeya.To su remek djela.
Nijedna avantura neće biti do koljena Heavy Rain-u kada izađe (remek dijela stare garde lucasarts-a ne računam)
Ste vidjeli navodni apple netbook?
Evo jedne odlicne stranice za mjuzu tj video spotove uglavnom se radi o rock mjuzi iz proslih najboljih vremena. Ima i novijih stvari ali uglavnom stare stvari prevladavaju kaj i nije nist cudno uopce. Za gledanje treba imat WMP 11 i moze se stavit na Full Screen mod tj desni klik na video pa Zoom i onda Full Screen i to je to navalite ali bez Flat-a pod rukom nista!
Pozz najboljoj ekipi diljem interneta,a to ste baš vi,dragi moji birtaši.
Teško mi idu dani bez vas.Ali,doći će i taj petak,a onda tulum u bircu.
Okrećemo janjce i točimo pivu na hektolitre.
Probat ću užicati modove da nam bar do ponoći produže radno vrijeme...heheheheheh
idem ja na predavanja, ajme šta mi se ne da... ova vrućina
Pozz najboljoj ekipi diljem interneta,a to ste baš vi,dragi moji birtaši.
Teško mi idu dani bez vas.Ali,doći će i taj petak,a onda tulum u bircu.
Okrećemo janjce i točimo pivu na hektolitre.
Probat ću užicati modove da nam bar do ponoći produže radno vrijeme...heheheheheh
Bok i tebi idu vojnicki dani jel kaj se moze i to bu proslo pa onda bu lakse, tu kod mene u Zagrebu vruce za krepat kaj se moze duramo treba i jednog vola pecenog pripremit za petak. Odoh ja vidjet u plavi oglasnik jel ko prodaje vola mozda taman za razanj fuckaj ga!
E ljudi što ovaj Dinamo slabo igra! Ne mogu Armencima zapeti, a čemu se tek mogu nadati s nekim ozbiljnijim protivnikom?! 
Ma,tko ih šiša.To je njihova sramota.
Eto,moji dečki gledali tekmu i izgubili živce,
a ja sam mudro otišao na net i uopće nisam tekmu vidio,ma niti sekunde.
A joj Drakone moj. Brzina ti je koma. Moja sucut.
Pozz svima!
moja pametna stara umjesto da plati dsl on plati telefon i sad su mi ga isključili 
trenutno mi mob služi kao veza za internet
pogledajte ove bajne brzine koje imam
Hehe... Srećom da kod mene odavno više nema takvih "brzina". Međutim, prije uvođenja ADSL-a, zbog loših PTT instalacija prema mojoj kući na dial-upu najveća brzina koju sam uspio ostvariti je bila 12 kbps.
Ali, na sreću, ta vremena su davno prošla. 
jedan upit???kako se na everestu gledaju temparature osim u onim kvadraticima sto budu u desnom donjem kutu???
E ljudi što ovaj Dinamo slabo igra! Ne mogu Armencima zapeti, a čemu se tek mogu nadati s nekim ozbiljnijim protivnikom?! 
Znaš onaj vic:Godina je 2052 i hrvatska je ušla u EU i time napokon postala dio europe, nažalost dinamo još nije
Evo par genijalnih karikatura:
ok..hvala...
Upravo igran free realms samo neznan instalira san igru i svaki put kad je igran datoteka u kojoj je instalirana poveča mi se za 200-300 mb. Do čega je??