Znam :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odoh sad nešto kljucnuti! Društvo, vidimo se kasnije! Udaljen sam samo jedan post od magičnog broja 666
pa ga ne bih zalud trošio.
Hehe... Uživajte! 
Uf i ja uskoro idem ručati i onda na more
Pozdrav svima uz jedan song...glazba kakvu inače ne slušam, ali ovi "kriminalci" mi pašu...
I molba, ako ima netko ko se kuži u digitalne receivere da pomogne prije nego poplavim od muke:
Bok svima kaj se dela evo jedna poznata stvar za sve nase decke koji su branili hrvatsku a vise nisu među zivima njima mozemo zahvalit kaj imamo svoju drzavu iako danas nije niti blizu onakva kakvu smo htjeli sve je otislo u krivom smjeru nazalost. Sramota je kak se danas postupa prema braniteljima tj nasa smotana vlast tj oni su svoje obavili kad je trebalo a sad vise nije bitno nek se snalaze. Rijeto se branitelji spominju i to za kaj su se borili i zapravo protiv koga su se borili "Cetnicke Bande" normalno osim za neki praznik ko danas a i to je premalo zapravo mizerno opet debela sramota. Boli nasu vlast đon bitno da mi idemo u Europu njima je dobro a kak je ostalima fucka se njima a kak vidimo i Europskoj Uniji se ne pise bas dobro no ova nasa vlast je ionako corava i nesposobna da bi pronasla pravi put za Hrvatsku morat ce doc do drasticnih promjena ako hocemo da nam bude bolje. Jedan Amerikanac s ponosom vijori svoju zastavu i istice svoje domoljublje i to je normalna stvar a i ostale drzave isto a kad to napravi Hrvat odma je nacionalist i desnicar a najgore je kaj to osuđuju upravo ljudi tu kod nas jos jedna sramota do daske kaj drugo reci!
Bok svima!
Ne želim otvarat novu temu,pa da pitam ovdje za preporuku neke dobre igre,da nije zahtjevna i ne treba biti nova.Svaki prijedlog je dobrodošao!Hvala unaprijed!
Ej narode! Vidite ovo! 
EDIT:
Što se tiče igrica. Ja trenutno igram ToCA 3... AKo voliš racing simulacije onda je prava preporuka plus i to što izvrsno radi na računalima starim dvije-tri godine.
Ej narode! Vidite ovo! 
EDIT:
Što se tiče igrica. Ja trenutno igram ToCA 3... AKo voliš racing simulacije onda je prava preporuka.
I već 3 zvjezdice,bravo!
A ja 1400 poruka pa jedna i pol
Ej narode! Vidite ovo! 
EDIT:
Što se tiče igrica. Ja trenutno igram ToCA 3... AKo voliš racing simulacije onda je prava preporuka.
I već 3 zvjezdice,bravo!
A ja 1400 poruka pa jedna i pol
Pa nisam ti ja neki spamer. Uglavnom pomažem po forumu koliko stignem! Evo i danas sam zaradio 2-3 "hvala"!

Tek u posljednje vrijeme provodim nešto više vremena u Bircu i Nespavalicama! 
Isto je dobra igrica Race Driver GRID. TOCA 3 ne radi na Visti 
Isto je dobra igrica Race Driver GRID. TOCA 3 ne radi na Visti 
Kako ne radi? Kako kod mene radi!? 
Možda imaš patch za Vistu, jer je izbacivala Vista poruku o nekompatibilnosti softvera. Inače ova moja ToCA 3 je prijateljeva ustvari (original) i nisam htio se zezati oko toga baš puno
Možda imaš patch za Vistu, jer je izbacivala Vista poruku o nekompatibilnosti softvera. Inače ova moja ToCA 3 je prijateljeva ustvari (original) i nisam htio se zezati oko toga baš puno
Imam doduše nekakav crack. Jedino što sam imao problema sa StarForce driverima ali pomoću StarForce Driver Removal Toola sam i to riješio.
Evo skidam Assassin creed, baš da vidim što je toliko dobro u njoj. Koja je to vrsta igre, avantura ili nešto treće
Evo skidam Assassin creed, baš da vidim što je toliko dobro u njoj. Koja je to vrsta igre, avantura ili nešto treće
Niš... Uživaj! Odoh malo prošetati vani! Možda ugledam štogod vrijedno spomena i objave! Vidimo se kasnije! 
Akcijska avantura,nisam je nikad igrao(preslab komp) ali svi govore da je dobra
Ok hvala. Vidio sam da podržava DX10 pa je i to jedan plus i nadam se da će mi CF fino skalirati. još 60% do završetka downloada
Bas pase ovaj malo žešći rock za promjenu!
pozz ljudi, kaj se ovdje (ne)radi? xD
pozz ljudi, kaj se ovdje (ne)radi? xD
Bok, a spama se, kaj bi drugo!
hehe a nezz ja...ima li konobara u blizini? 
weeeeee...tnx rambox 
e imam jedno pitanje: jel zna itko di se vidi kolko sam prometa potrosio na netu za ovaj mjesec ali za HT::NET?
hvala...budem poslije jer mi nije pri ruci kor. ime i lozinka...hehe
Sutra idem u Rijeku 
Sutra idem u Rijeku 
Behe... Blago tebi! Ja nisam bio u Rijeci još od 1993. kad sam jednom samo autobusom prošao prema Njemačkoj. Sjećam se kao da je bilo jučer! 
A tebi je i daleko još ona
A tebi je i daleko još ona
Nego što da je daleko! Svejedno bigh volio jednom malo obaći po gradu da vidim što ima. Obišao sam pola Europe, a nikad u Slavoniji nisam bio tako da bih i tamo malo volio "zaći"!