a ja idem ručat, znači još mozgaš u vezi lapa....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bio zemljotres i kod mene epicentar blizu Ražanca, a ja preko puta (mora)
Pozdrav ljudi,kako smo?
Šta kažete na ovaj. 
Bok svima slabo se tu pije nekak pa onda jedna rundaca ne bu skodila evo sad bude cura donesla, dobar ti je i taj Laptop isto da nema kaj mos i to uzet samo je iznad tvoje granice 5000 kn ak se ne varam ali ima i HDMI pa ga mos spojit na veliki ekran i onda udri a ide s njim i torba te mis isto!
Šta kažete na ovaj. 
Bok svima slabo se tu pije nekak pa onda jedna rundaca ne bu skodila evo sad bude cura donesla, dobar ti je i taj Laptop isto da nema kaj mos i to uzet samo je iznad tvoje granice 5000 kn ak se ne varam ali ima i HDMI pa ga mos spojit na veliki ekran i onda udri a ide s njim i torba te mis isto!
A kad se već kupuje, onda nek se kupi nešto što će dugo trajat. 
Nekako će se ubost tih 1 0 0 0 
Pozdrav ljudi,kako smo?
Bok, evo odlicno
Bok, dobra kelnerica 
Pozdrav ljudi,kako smo?
Bok, evo odlicno
Bok, dobra kelnerica 
Dobra da se razme ali cura ima malo problema s gravitacijom svojih balkona ipak su to velike sile kaj se moze svako nosi svoj kriz!

Daj ovdje je 21C, ovo nije normalno, a izgleda da će ovako biti ovaj cijeli tjedan
e kad ima 2 praznika ovu sedmicu i kad se mogu odmorit, onda šugavo vrime, sad se ne mogu ni kupat,
a tribali ić na resnik, di dođu pič.ke iz cilih kaštela... kakva srića...
Daj ovdje je 21C, ovo nije normalno, a izgleda da će ovako biti ovaj cijeli tjedan
Kod mene je malo toplije bas mi pase ova svjezina!
@ rambox sigurno joj nije lako hodat 
Znači bila su dva! jedan u 12:54 taj epicentar..
i bio je drugi u 13:20, jači 5 po rihteru s epicentrom kraj posušja(BiH.
Ja od Posušja udaljen 30km.
meni pala neka slika sa zida ;)
http://www.index.hr/vijesti/clanak/jaki-potresi-uzdrmali-dalmaciju/438731.aspx
Kod nas na moru kada je 30C kod vas je 35C, uvjek je tako jer nas hladi more ovdje
Tak i treba bolje je ovak i ugodnije a ne da se pajsamo na 35 stupnjeva ko u peci i jos kad udari ona sparina uh fuckas to do 30 stupnjeva uvrh glave sve ostalo je visak!
Samo da nabaci malo juga i more je toplije od kopna onda i može se kupati, a sada je tako, malo hladnjikavo more, teško da ću se danas kupati, ali možda i hoću
Tek sada sam skužio da na BORG-ovoj pič** sa avatara je na majici simbol firefoxa. Cijelo vrijeme gledam pojas-prsnog-koša, ali nikada to nisam primjetio
Tek sada sam skužio da na BORG-ovoj pič** sa avatara je na majici simbol firefoxa. Cijelo vrijeme gledam pojas-prsnog-koša, ali nikada to nisam primjetio
LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL
HEHE ljudi sta ima cuo sam da je kod vas bio neki potres 
Znači bila su dva! jedan u 12:54 taj epicentar..
i bio je drugi u 13:20, jači 5 po rihteru s epicentrom kraj posušja(BiH.
Ja od Posušja udaljen 30km.
meni pala neka slika sa zida ;)
http://www.index.hr/vijesti/clanak/jaki-potresi-uzdrmali-dalmaciju/438731.aspx
Samo nam jos potresi fale uz svu krasnu situaciju i krizu da poruse to malo kaj se ima, nabijem potrese nek se gone na Juzni Pol ili u Saharu trest di nikog ionak nema tam nek drmaju non stop slobodno!
Hahahaha, kak nisi skuzio?
Jucer mi je bio prvi vikend bez alkohola! Nakon par godina!
Hebiga kada sam pokušao zamisliti bez majice
Hebiga kada sam pokušao zamisliti bez majice
Haha 

Aj sad nazdravi jednu tu sa nama u bircu 
Aj sad nazdravi jednu tu sa nama u bircu 
Moze,ali kavom :D
Šta postoji očevdan? To bi trebalo biti danas
da, samo šta nije toliko razvikan kao majčin dan.......
da, samo šta nije toliko razvikan kao majčin dan.......
I onda žene kažu da njih diskriminiraju
Je postoji DSA - Dan samostalnih alkoholičara (ovo je više kao stranka, a ne dan
)
Je postoji DSA - Dan samostalnih alkoholičara (ovo je više kao stranka, a ne dan
)
Ako i ne postoji - mi ćemo je osnovat i odredit datum
)
Ako i ne postoji - mi ćemo je osnovat i odredit datum
Kako ti zvuči ovaj datum, svaki petak. 
Tak i treba bolje je ovak i ugodnije a ne da se pajsamo na 35 stupnjeva ko u peci i jos kad udari ona sparina uh fuckas to do 30 stupnjeva uvrh glave sve ostalo je visak!
Nije sve u stupnjevima, u dubai bude 50c pa se dojma hladnije nego kada je u osijeku 35..
Zato ti npr US Army koristi index vrucine a ne stupnjeve.