Oj. kako smo?
Evo da se pohvalim, uskoro stiže novi laptop. 
Novi Laptop jel nadam se sa AMD grafikom gore a ne onom Intel GMA srot grafikom valjda si dobro izabro!
Evo nadam se da ću naći ovaj 
Oj. kako smo?
Novi Laptop jel nadam se sa AMD grafikom gore a ne onom Intel GMA srot grafikom valjda si dobro izabro!
Pa ja cu poludit svake 3 minute veza puca pa di to ima vise!
Pa ja cu poludit svake 3 minute veza puca pa di to ima vise!
pa meni je u miin uspilo puknit 5 puta, šta bi na to reka i od kad su mi donili novi ruter nema problema....
Oj. kako smo?
Nemoj Acer uzmi bolje HP neki ili Toshibu ili Lenovo to je bolje Acer je svakakav samo nije kak spada!
Nemoj Acer uzmi bolje HP neki ili Toshibu ili Lenovo to je bolje Acer je svakakav samo nije kak spada!
Sta mu fali 
Ekipa, moram vas kratko napustiti. Ovdje je nevrijeme. Munje sijevaju pa se bojim da mi grom ne spali ovo skalamerije...
Vidimo se kasnije kad se ovo nevrijeme smiri.
Sta mu fali 
Grije se ko mutav!
Cro_Blue vrati nam se kad prestanu munje!
Sta mu fali 
Reci ti di mozes kupovat pa ce bit lakse ti onda preporucit nekaj konkretno od ovog Acer tam u onoj firmi samo di si naso i ovo ili jos di drugdje imas izbor za kupovat?
Grije se ko mutav!
Do sad sam imao acer pa je bilo sve kako treba. ♦
Oj i tebi Ivane zeče
Može model laptopa?
Slažem se s ramboxom! Toshibu uzimaj. Moj savjet! Imati ćeš jako kvalitetan lap. Ja imam A305 i radi mi ko urica!
Dobar je i Acer.. .ali...
Reci ti di mozes kupovat pa ce bit lakse ti onda preporucit nekaj konkretno od ovog Acer tam u onoj firmi samo di si naso i ovo ili jos di drugdje imas izbor za kupovat?
Samo da je trgovina u Rijeci. I bitno je da je procesor 2 Duo, veći ekran i da je oko 5000 kn
Je to dosta informacija
Grije se ko mutav!
Do sad sam imao acer pa je bilo sve kako treba. ♦
Ima moj frend i jako mu se grije, ali dobro on ima model vec star godinu dana mozda
su sad poboljsali hlađenje!
Odi u Technomax. Tamo imaju dobre Toshibe i zadnji put kada sam bio imali su neku sa 17" ako ti je to bitno
Slažem se s ramboxom! Toshibu uzimaj. Moj savjet! Imati ćeš jako kvalitetan lap. Ja imam A305 i radi mi ko urica!
da, da toshiba imaju mi je neki prijatelji i rezadovoljni su sa njom u svakom pogledu....
pozdrav svima pitanj brzo koju preporuku dajete za AP da se slaze s thompsonom. e da runda za one koji imaju para ja malo ušparo pa da imam barem net besplatno
..nemojte zbunjivat čovjeka
zašto ne uzmeš DELL?
Pa da, oni imaju super hardver i monitor
..nemojte zbunjivat čovjeka
zašto ne uzmeš DELL?
a znaš, kako ide plati pa se rugaj.....
da, da toshiba imaju mi je neki prijatelji i rezadovoljni su sa njom u svakom pogledu....
Također i ja! Moj vrti COD4 bez problema na medium postavkama. (grafika je ATI Mobility Radeon HD 3650)
Evo jedan dobar prijedlog
http://www.nabava.net/toshiba-satellite-l350-21c-17__48026_p.php
Malo opisa:
http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=4241
Samo da je trgovina u Rijeci. I bitno je da je procesor 2 Duo, veći ekran i da je oko 5000 kn
Je to dosta informacija
Ja isto sada uzimam laptop, i meni je ovaj najizgledniji kandidat (makar tebi vjerojatno neće odgovarat). Pa bacite koje mišljenje - kako vam se čini?
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1011393
Ako imate koje prijedloge dajte, ja i ivan očajnički žudimo za novim laptopom
idem pogledat the spirit film pa se javim..........
Ovo je super barem po meni
Brz procesor, dovoljno RAM-a, Disk je velik i grafika je predobra
Samo Windowse još i maknuti Linux i to je to
konoooobari gdje ste? umrli od žeđi. i daj odmah savjet za AP s klijent modom
Je to dosta informacija
Evo recimo ovaj ti je dobar 17 ekran dobra graficka proc isto i nije preskup to je to recimo svakak dobar izbor za bilo koga to je Tehnomax kojeg imas u Rijeci!
Ovo je super barem po meni
Brz procesor, dovoljno RAM-a, Disk je velik i grafika je predobra
Samo Windowse još i maknuti Linux i to je to
Windowsi nisu proble, problem je naći taj laptop. Izgleda da ide po narudžbama samo. Nema ga u skladištu ili na policama. Sutra ću vidjet u Technomaxu. Možda ga oni imaju. 
Ako ga nemaju idu na panj ko zec 

Usput vidi imaju li 50-200 SWD i koliko košta samo da znam
Evo recimo ovaj ti je dobar 17 ekran dobra graficka proc isto i nije preskup to je to recimo svakak dobar izbor za bilo koga to je Tehnomax kojeg imas u Rijeci!
Vidjet ćemo. Uzet ću u obzir i taj. Ima čitač otiska prsta... LOL... ako izgubim prst
Nema onda ni laptopa 
Kao u filmovima otrgneš kožu i imaš laptop 
Ako imate koje prijedloge dajte, ja i ivan očajnički žudimo za novim laptopom
Izgleda da ih nismo dobro počastili cugom, izbor je nekako slabašan. 
Usput vidi imaju li 50-200 SWD i koliko košta samo da znam
Ako se sjetim
Još nisam zaboravio onog zeku