- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imaš li to čudo ili
Aparat ne, ali objektiv uskoro. Sada od objektiva imam samo 12-60 i Sigmu 30 f1.4
Aparat ne, ali objektiv uskoro. Sada od objektiva imam samo 12-60 i Sigmu 30 f1.4
LOL šta će ti takav objektiv, koga misliš pratit, aj priznaj. 
Evo kako na Olympusu EP-1 (micro four thirds aparat) izgleda 50-200 SWD objektiv (ovaj lijevo)
...heh po dizajnu kučišta rekao bi da se vračamo u 60-e godine...ali nije da ga ne bi htjel imat...
Jednu zgodnu picu na koju gleda moj prozor 
Čovječe, takav objektiv mi je silno potreban (ptice, koncerti, ostale životinje, čak i za krajolik je to dobro i za neke clese-up portrete). Sada se mučim sa 60mm na ovom mom objektivu
Jeste on je reinkarnacija PEN aparata iz tog nekog vremenskog perioda. Šteta što se ne mogu micro-fourthirds objektivi stavljati na običan 4/3 (može se four thirde na M 4/3) jer bi ovaj postao onda dio mog arsenala, prvenstveno zbog True Pic V (5) procesora (moj E-3 ima True Pic III (3))
Dobar dan ekipa! Evo i mene onako kako sam obećao. Sinoć sam se sašio opet i opet je kriva Stella Artois. Sunce li joj belgijsko... 
Što ima novoga kod vas?! Ovdje se spustilo par oblačaka i temperatura odmah pade za par stupnjeva (trenutno je 20°C).
Di je taj konobar!!! Tražio sam kavu prije sat vremena a on ništa..
@ Oly_E3... Ti si nam taj fotograf na forumu. De mi reci jel valja išta ovaj stroj sa slike?! Jutros sam nešto "bucao" po tavanu i pronašao stari fotić od mog pok. starog. Kupljen je 1961., a i dan danas radi ko urica. 
Riječ je o modelu Yashica LYNX 5000.
Di je taj konobar!!! Tražio sam kavu prije sat vremena a on ništa..
Pa konobara nema otkad je otvoren birc.
Kriza
Ovaj E-P1 košta oko 6000 kuna sa objektivom 
...pa fićo_cod5 je neko vrijeme konobaril ali već ga dugo nema...
Dobro jutro/dan, meni je jutro... Sta se radi, ja evo gledam Popaja...
Ovaj E-P1 košta oko 6000 kuna sa objektivom 
...navodno je samo tijelo oko 800 eura...sitnica za naše plaće...
http://www.bug.hr/vijesti/nije-slr-kompaktan-on-pen/97147.aspx
Dobro jutro....hm...hm...khm....dobar dan....svim fotoljupcima,kavo...alco....cigaretoljupcima.
Samo da vas sve puno pozz i gibam dalje....runda se podrazumjeva...no,pošto sam na slow net-u....
Vi si zamislite rundu...Ajd' živjeli...heheheheheh:)
Nemam pojma. Izgleda to to nije SLR nego range finder aparat. Da li to koristi 35mm film (standardni onaj) ili nešto drugo.
Evo malo štiva ovdje, inače ja sam ljubitelj ovakvih starih fotića
Koristi 35mm film. Ma nisam ti ja ovo ni koristio puno. Dva ili tri filma sam svega ispucao na njemu. Ma kakav SLR?! U vrijeme kad je ovaj napravljen nisu niti postojali SLR-ovi!

Ne znam... Neka još odstoji 50-ak godina pa ću ga moću "utopiti" kao prekaljenog oldtimera! 
Milsim kada već imaš onaj E-410 onda ovo fino u vitrinu metni
Milsim kada već imaš onaj E-410 onda ovo fino u vitrinu metni
Hehe... Tako će i biti! 
A s ovim E-410 sam prezadovoljan, posebno trajanjem baterije, samo bih trebao kupiti neki zoom objektiv. Ova dva koja imam nisu baš za zumiranje. 
Imaš 40-150 i to je dobar teleobjektiv (malo tamana ali jedan od boljih za te novce)
Imaš ovdje malo više o objektivima (ne znam našto nije sticky)
http://www.bug.hr/forum/topic/digitalni-fotoaparati/objektivi-tutorijal/21335.aspx
Imaš 40-150 i to je dobar teleobjektiv (malo tamana ali jedan od boljih za te novce)
Imaš ovdje malo više o objektivima (ne znam našto nije sticky)
http://www.bug.hr/forum/topic/digitalni-fotoaparati/objektivi-tutorijal/21335.aspx
Naći će se nešto. Premda, nije mi žurba pošto nisam baš pri novcima (iskeširo sam se na fotiću) pa moram pričekati neko vrijeme.
Planirao sam malo ulagati i u komp. pa bi objektivčići mogli još malo pričekati! 
Dobar dan svima štase radi ?
EVo jedna runda
Evo nešto sam s bratom na Skypeu slagao. Neke nadogradnje na moju postojeću konfiguraciju. Sve je u fazi planiranja pa ćemo vidjeti što će se ostvariti. Odoh sad nešto "kljucnuti" pa se vidimo kasnije popodne ili večeras.
Uživajte!
lipo je planirat, evo doša s posla nema marende subotom, pa san slona doma poia....