- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neznam štoda kažem, ovaj CF me i dalje hebe. Strah me kupiti bolje napajanje da se opet isto ne desi. Neznam da li je do ploče. Gledao sam BIOS-e za nju ali niti jedan ne donosi nekakve nadogradnje za CF
Ej ekipa... Samo da se javim i idem ća... Imam nekakav rođendan večeras pa bi moglo biti veselo! Uživajte i vidimo se sutra! 
Biti će "glavobolje od vina" ujutro hehehehe 
Lijepo pozdrav svima.Imam u startu jedno pitanje.
Uglavnom,zelio bih jednu pozivnicu za neki private torrent.Imam account na Demonoid-u i zanima me da li mogu mjenjat cijeli account za jednu pozivnicu?
Mozda je pitanje smijesno ali meni je ova stvar oko razmjene pozivnica zbunjujuca donekle.Ne znam uopce kad imam na raspolaganju slati pozivnice da Demonoid.
Eto,molio bih nekoga da mi objasni u kratkim i jasnim crticama ovo sta me muci.
Hvala puno.
...da vas počastim pa idem i ja...Bok žurim!!!
Što je ovo? Ha?
Za bebe nam daješ hranu!? 
Odoše svi s foruma nekud, a ja ostadoh tu s botovima!
Lijepo pozdrav svima.Imam u startu jedno pitanje.
Uglavnom,zelio bih jednu pozivnicu za neki private torrent.Imam account na Demonoid-u i zanima me da li mogu mjenjat cijeli account za jednu pozivnicu?
Mozda je pitanje smijesno ali meni je ova stvar oko razmjene pozivnica zbunjujuca donekle.Ne znam uopce kad imam na raspolaganju slati pozivnice da Demonoid.
Eto,molio bih nekoga da mi objasni u kratkim i jasnim crticama ovo sta me muci.
Hvala puno.
cek ti trebas pozivnicu ili hoces napraviti na demonoidu?
@krle: Da,trebam pozivnicu.Dajem cijeli account na Demonoidu (3.06 Ratio) za pozivnicu.
Gdje nam je Ivan M. AKA Zec
Sve sam napravio kako treba,ali ne stize mi nista na gmail.
LOCK do 06:00 20/06/2009 
jutro, malo je naoblačeno, bar će bit gušt radit, a šta će bit s kupanjem neznam....
Sretan
. Još da je nekog zeca za ručak okrenut 
Evo i kiša pada. Možda samo hobotnicu pod peku bacim (čuj ima 4kg pa nije loša)
Čudno. 10 i 30 a ljudi nema. 
Izgleda da im je dosadio Bug forum 
kukuriku!!! moj pijetao je jutros zvonio u pola 7..
eto mene sa ispita. baš bi mogo jednu kavicu... mmm :D
Hehe, 100 metara od moje kuće je kokošinjac i tamo svako jutro (5h ujutro) neki histerični pjetao kukuriče iz sveg glasa kao munjen. Svaki dan me probudi, mislim da ga čeka ista sudbina kao i Ivanovog zeca
Hehe, 100 metara od moje kuće je kokošinjac i tamo svako jutro (5h ujutro) neki histerični pjetao kukuriče iz sveg glasa kao munjen. Svaki dan me probudi, mislim da ga čeka ista sudbina kao i Ivanovog zeca
He he, ode pjetao na panj.
Zeko je bar bio tih, zašto si ga morao pojest. 
Neodoljiv GULAŠ 

He he, ode pjetao na panj.
Zeko je bar bio tih, zašto si ga morao pojest. 
Sve ih treba pojest!!! Sve!!! Na panj pa u lonac || na ražanj || peku..
Joj sad zamišljam jedno janje ispod peke.. sa mladim krumpirom, lukom... i nakon toga pivo hladno ko kurvino srce... uff
E skoro svaku nedjelju radim janjetinu pod pekom, stvarno je to predobro
E skoro svaku nedjelju radim janjetinu pod pekom, stvarno je to predobro
a jeli? A pozivnice ekipi sa foruma? ništa, ha? mi kao ne volimo janjetinu ispod peke??? hahaha
Može, može, zovnem vas sljedeći put