Evo 2900 poruka. Sjećanje na radeona 2900 kojeg nikada nisam imao
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
...hej, ja sam to kliknul i sad mi već pet minuta svira...ne mogu ga zgasit...
Možda te je prepoznalo
(šala).
Dobar dan svima!
Joj petak napokon! Najdraži dan u tjednu

Vama?
Bok svima evo i mene pa onda odma jedna rundaca pivurine a kaj drugo, a kaj se tice mjuze za opustanje kakvo te spopalo opustanje sad nema opustanja. Kad se vec stavlja mjuza onda i ja stavljam nekaj a s obzirom na ovo moje ovi tvoji decki moraju na popravni iz sviranja definitivno malo im fali nota. Kliknuti na HQ za ovaj video jer je bolji zvuk!

Fuckaj ga sad pa u pravilima Birc-a pise da je tu samo dozvoljena dobra Rock mjuza kak se i prilici jednom mjestu di se pije alhohol na bacve a ostali glazbeni pravci nisu dozvoljeni i nepozeljni su.
Kaj se moze takva su pravila pa onda evo ti Zutanjak!
Fuckaj ga sad pa u pravilima Birc-a pise da je tu samo dozvoljena dobra Rock mjuza kak se i prilici jednom mjestu di se pije alhohol na bacve a ostali glazbeni pravci nisu dozvoljeni i nepozeljni su.
Kaj se moze takva su pravila pa onda evo ti Zutanjak!
Ma kakav rock. Nemoj da preuzmem birc pa osmislim svoja pravila. 
...ovdje bi umjesto opuštanja moglo doči do "državnog udara"...pa da ne budem opet ja za sve kriv, Bok žurim!
...ovdje bi umjesto opuštanja moglo doči do "državnog udara"...pa da ne budem opet ja za sve kriv, Bok žurim!
Šta si se odmah prepao.
pozdrav.
Pozz sta se radi?
Šta si se odmah prepao.
pozdrav.
..kad treba zakuhat, tu je prvi..kad je frka opet je prvi-među onima koji bježe
Bok svima evo i mene pa onda odma jedna rundaca pivurine a kaj drugo, a kaj se tice mjuze za opustanje kakvo te spopalo opustanje sad nema opustanja. Kad se vec stavlja mjuza onda i ja stavljam nekaj a s obzirom na ovo moje ovi tvoji decki moraju na popravni iz sviranja definitivno malo im fali nota. Kliknuti na HQ za ovaj video jer je bolji zvuk!

Koja dobra svirka 
Lik predobro svira!
E cro blue ti fino napreduješ sa porukama
Našao sam 2x adaptere 2 molex na 6 pinski PCIe pa idem to spojiti, to je moja zadnja nada. Instalirao sam Win 7 i 9.6 drivere (kaže da ima dosta bugova otklonjenih za Win 7) pa idem to napraviti. Nadam se da će ih grafe prihvatiti, držite mi fige
Ništa se nije popravilo 

Ništa se nije popravilo 

Šteta :(
Ništa idem instalirati Crysis i onda na plazmi vidjeti kako to sve radi