Dobar dan svima!!
Gdje to pada kiša? Nema kod mene ništa, suho sve kao barut!
Dobar dan, kod mene bi mogla pocet kisa!
Dobar dan svima!!
Gdje to pada kiša? Nema kod mene ništa, suho sve kao barut!
Dobar dan, kod mene bi mogla pocet kisa!
Evo malo sam se igrao sa hlađenjem Sapphirke (ona je inače referentna). Fino je na 40C u idleu
Evo i jedna slikica trenutne utrobe mog kompa
Bome lijepo!

A hvala. Malo mi Gainwardica visi u desno ali to je valjda od teškog hladnjaka na njenom kraju
Evo jedna runda TRIPICA i Vina za cijeli birc...Uživajte
Haha... Pa kud baš tripice?! Malo je jela koje ja ne mogu smisliti, a tripice su jedno od njih! Ja sam više konvencionalni tip, tipa ovakvog nečega... 
Bogme,mogao bi i ja postat konvencionalan zbog ovakve hrane..hehe
Evo malo sam se igrao sa hlađenjem Sapphirke (ona je inače referentna). Fino je na 40C u idleu
Ovaj ventilator na procu si skinuo s nekog kamionskog motora priznaj pa si ga stavio onda kod sebe!

Ovaj ventilator na procu si skinuo s nekog kamionskog motora priznaj pa si ga stavio onda kod sebe!

Kak te nije sram sad ce se kamion pregrijavat
Haha... Pa kud baš tripice?! Malo je jela koje ja ne mogu smisliti, a tripice su jedno od njih! Ja sam više konvencionalni tip, tipa ovakvog nečega... 
ma ja sve jedem... dobar tek i vama...

Kako znaš 

Narode, ode ja malo vani s malom! Vidimo se kasnije. Uživajte! 
Narode, ode ja malo vani s malom! Vidimo se kasnije. Uživajte! 
Tak treba
, bok!
A jest sparno vani, da bar udri jedna kiša ovdje i sapere svu prašinu i malo osvježi
A šta rade i ovim jadnicima na index.hr!
Evo sad sam ja pogledo kak stvari stoje tam i fino pise da su obavijestili policiju,
stvarno svasta a kak bu im murija pomogla bas se pitam to se ne moze rijesit na klasican nacin. Mogu si samo mislit kakve mi strucnjake imam za Cyber kriminal tj nikakve ili lose jos samo fali da obavijeste Deratizaciju pa su kompletni!

...heh cijeli dan ih nema...
pozz ljudi evo i mene bio sam ovih dana na pecanju i tako pa me nije bilo na forumu upecalo se nekih 20 deverika i 1 štuka 
sta ima novo?? sta se desavalo ovih 2 dana?
God bless FLat rate!
Danas sam skinuo preko 5 GB-a dj setova:P
Evo sad sam ja pogledo kak stvari stoje tam i fino pise da su obavijestili policiju,
stvarno svasta a kak bu im murija pomogla bas se pitam to se ne moze rijesit na klasican nacin. Mogu si samo mislit kakve mi strucnjake imam za Cyber kriminal tj nikakve ili lose jos samo fali da obavijeste Deratizaciju pa su kompletni!

Ma neznam stvarno što bih rekao! Ako u policiji imaju neki "cyber policajci" onda ok! Ali sumnjam da imaju!
Nije mi jasno kako ja uopće nemogu učitati stranicu! Uzmem neki proxy iz od t-coma ali opet nemože!
evo taman ispeka palačinke... sad ih idem poist.... čak je i nadjev posebam... dobar mi tek
pozz ljudi evo i mene bio sam ovih dana na pecanju i tako pa me nije bilo na forumu upecalo se nekih 20 deverika i 1 štuka 
sta ima novo?? sta se desavalo ovih 2 dana?
Bok i tebi znaci ti se bavis ribicijom isto, i ja sam isto ribic ali samo Varalicama lovim recimo s ovakvim manekenima od Rapale tj ove na fotki imam ja njih dosta a inace ove sam kupio prosle godine
bok ljudi
kaj ima kod vas?
ja napokon spustio temperaturu proca i grafe svakome za 10 stupnjeva,,,,weeeeeee
sad idem uživat u mass effectu
Uzmi Corsair TX 650 W u tom ducanu i to je to miran si nema smisla davat toliko love za ovo jace jer nema potrebe uopce!
Neću njega je ima samo 2 PCIe konektora, a ovi adapteri molex na PCIe su zlo
Ipak ide Corsair jer i Coolermaster ima samo 2 6 pinska