Pozdrav svima
Sta se radi?:)
Pozdrav svima
Sta se radi?:)
Evo konačno upogonih Radeone i rade kako spada. Kako sam se shebo to je strašno, skoro sam se bacio s balkona
Haha... Nisi valjda?! I? kakvi su dojmovi nakon što si poduplao snage?! Ima li vidljivih razlika?
Evo idem skinuti 3D Mark Vantage i vidjeti ima li poboljšanja (prvo moram clockati procesor jer sam ga stavio na default)
Ma kako jedan konektor nisam dobro gurnuo (na slijepo sam ga stavio) pojavljivali su se BSOD-ovi (čak i kada bi pokrenuo Chess titans u 2d grafici). Pomislio sam da Win 7 zeza pa sam stavio Vistu Home Premium i ista stvar. Otvorim kučište da promjenim položaj kartica i imao sam što vidjeti 6 pinski se nije zakačio i nije davao struju kartici.
Inače sada radi sve, pa idem malo benchati
Ne idu na 9.4 driverima. Kasnije stavim 9.6 ili možda pričekam 9.7
Izgleda da VX550W nije dovoljno jak. Morao sam Sapphireku spusiti na 500MHz
slatke brige imaš... evo doša s posla idem ručat pa na plažu.........
Sto se rusi komp ili?
Kada je na 750MHz se sruši, a na 500 MHz ne (memorija ostane na 900MHz). Ništa moram kada budem išao u Rijeku kupiti neko jače napajanje
Kada je na 750MHz se sruši, a na 500 MHz ne (memorija ostane na 900MHz). Ništa moram kada budem išao u Rijeku kupiti neko jače napajanje
Steta bas sam mislio da je to corsair napajanje jako k'o vrag da moze takve 3 podnest, šteta
Najrađe bi vratio Raptoxxa ali sam se sjetio da ima prekratak 8 pinski kabel. Neznam, ventovi ne vuku puno, disk također, još što je najgore procesor mi radi na 2.4GHz i default voltaži
Najrađe bi vratio Raptoxxa ali sam se sjetio da ima prekratak 8 pinski kabel. Neznam, ventovi ne vuku puno, disk također, još što je najgore procesor mi radi na 2.4GHz i default voltaži
Bas nemas srece s tim napajanjima.
Evo uhvtismo zeca sada ga stavismo u lonac
Kakav je ovo zec? koja vrsta je ovo?
uh sori nisam vidia da je star post, bacilo me na sred teme kad sam kliknul
Bas nemas srece s tim napajanjima.
Ma nešto ću iskemijati. Ovo Corsair ima samo jedan 12V rail, a Raptoxx ima 4 12V raila (i još ima 750W)
Ova Gainwardica se neda spuštati ispod 775MHZ. Ima poboljšanja naravno sa dvije 4870, ali kada 2. ne može dati maksimum onda kao da i nema poboljšanja. Još CPU kuči jer ga nisam clockao. Odoh ga sada dignuti na 3.6
Izasao je novi album od Vatrogasaca Homo Erectus (2009)
Bas skidam!
Bok svima u bircu kaj se dela, a kaj si ti navalio s tim Crosfire uopce zapravo pa i s tom jednom grafickom mozes igrat kaj hoces bez problema i to je tak. Nema potrebe za Crosfire danas za normalnog igraca uz ovakve graficke kartice koje danas imamo to je pretjerivanje bolje je lovu preusmjerit nekud drugdje sigurno!
Bas skidam!
a iden i ja vidit, šta novoga imaju...
Bok svima u bircu kaj se dela, a kaj si ti navalio s tim Crosfire uopce zapravo pa i s tom jednom grafickom mozes igrat kaj hoces bez problema i to je tak. Nema potrebe za Crosfire danas za normalnog igraca uz ovakve graficke kartice koje danas imamo to je pretjerivanje bolje je lovu preusmjerit nekud drugdje sigurno!
Da ja nisam tip koji svaku godinu mjenja hardver. Ove će barem 3-4 godine trajati
Bas skidam!
Evo bas slusam, solidno nije bas kao predhodni albumi
Presluso sam prve 3 pjesme.
Pozz rambox! 
Pukla mi veza, opet one seljacine iz t coma
Dobar dan svima! Jel ima di kise da dodjem?
Dobar dan svima! Jel ima di kise da dodjem?
Evo kod nas samo što nije pala! 
Ovdje citav dan oblacno. Glava mi se raspada. Popio tabletu a kao da i nisam. Oly sta nece Corsy 550 drzat CF? Daj ti meni jednu 4870 ja cu tebi Corsair 650w.
Bas skidam!
Evo bas slusam, solidno nije bas kao predhodni albumi
Presluso sam prve 3 pjesme.
Pozz rambox! 
Pukla mi veza, opet one seljacine iz t coma
Bok i tebi ma fuckas T-Šrot to se događa kaj se tu moze nist sacuvaj zivce za nekaj drugo!

Ovdje citav dan oblacno. Glava mi se raspada. Popio tabletu a kao da i nisam. Oly sta nece Corsy 550 drzat CF? Daj ti meni jednu 4870 ja cu tebi Corsair 650w.
Neće kada je Sapphire ne normalnim taktovima, a ovako underclockana radi dobro (evo skida se 3d mark vantage). Ništa ovih dana ću skoknuti do Rijeke i vidjeti imaju li koje napajanje
Neće kada je Sapphire ne normalnim taktovima, a ovako underclockana radi dobro (evo skida se 3d mark vantage). Ništa ovih dana ću skoknuti do Rijeke i vidjeti imaju li koje napajanje
Ovo?
Dobar dan svima!!
Gdje to pada kiša? Nema kod mene ništa, suho sve kao barut!
Možda. Ići ću kao obično u Netcom, pa onda u Vemil (u Netcomu imaju ona Coolermaster napajanja pa ću vidjeti što imaju tamo).