Niš... Odoh malo prošetati pošto je vani savršeno vrijeme za šetnju. Vidimo se nešto kasnije u "Nespavalicama"!
Uživajte!
Niš... Odoh malo prošetati pošto je vani savršeno vrijeme za šetnju. Vidimo se nešto kasnije u "Nespavalicama"!
Uživajte!
Eto vidiš. Premda, probao sam masu piva ali mi se nijedno nije dojmilo kao neko češko No name pivo iz neke pivnice u Pragu. Em što je bilo izvrsnog okusa, em što je koštalo malte ne džaba. 1€ = 0.5l! 
Uf od sve ove silne priče o pivu sam ožednio. Baš b mogao na pivo.. 7kn 0.5l Karlovačko!
evo završia sa vježbom, uh šta san krepan.........
E da (baš OC-erski look ima) i dobro hladi. Samo neznam ako je tvornički OC-ana (neda mi se uspoređivati referentne taktove sa ovom). Inače meni je GTX 260 (216 SP) baš odlična serija.
Možda mi sutra (ili preksutra) dođe druga 4870 kartica. Idem odmah sada skinuti 3D mark Vantage. Prvo ću odvrtjeti test na 19" monitoru (overkill ali da lakše usporedim rezultate) pa onda malo na plazmi igrati Crysis (nadam se da će procesor i napajanje izdržati iako sam za napajanje siguran, ali to je relativan pojam)
Dobro Jutro!
...opet stara bolest pračena halucinacijama i opet bez ikakvog razloga
umišljam da me progone...
U jednom trenutku mi se učinilo, da se naš forum sa svojim karakterističnim
bubama, preko noći pretvorio u ružan partijski bilten, koji podobne nagrađuje
nekakvim zvezdicama...a bube kao da su nestale...
U jednoj temi počelo mi se pričinjavati, da neki nedodirljivi jurišaju na svoje
oponente žutim i crvenim argumentima...
Uz pomoč psihijatara, tableta i čuvenog Cannabis čaja, došao sam opet do
podobne svijesti i više mi se ne priviđa da sam suspendiran.
Sad opet uspravno hodam kao robot, razmišljam k'o robot i na zapovjed
dižem ruku, k'o robot iz sabora.
...ali nikad se ne zna, bolest je nepredvidiva...
..mislim da sam vidio cicu-macu
dobro jutro..
evo jedna kavica az ekipu. ovu kavicu vam drži sexy plavuša ne baš pristojno obučena.. :D hehe
hvala,nema problema,pa punoljetni smo..barem ja
...hvala na kavici i slažem se da plavuša nije pristojno obučena, bolje bi joj stajal toples...
...hvala na kavici i slažem se da plavuša nije pristojno obučena, bolje bi joj stajal toples...
upravo tako...
jel ima nes za kasalj i prehladu...ahh...ta prehlada...
Pozz drustvo.Eto mene sa terena nasljakali smo se ko ludi,5 dana 75 radnih sati.Sto je novo?Vidim da nam se i Jurra vratio.Pozz Jurra...
Jutro! (dan ustvari)
Javljam vam se sa jednom grafom više na mojoj ploči
Jutro! (dan ustvari)
Javljam vam se sa jednom grafom više na mojoj ploči
bok.i kakav je to osjećaj?
jutro, evo na marendi... a ono gore pravit ću se da
nisam vidia, još jednu grafu jao, jao... a na ćemu ja klapsam
ajmo mi rađe nešto popit
...imam dojam da si zaboravil cigarete...
nemate terasu ;)
Pozdrav ekipa. Vidim da niste baš aktivni pa da vam se obratim. Kod nas se kiša sprema. Samo što nije pljusnulo. Neka malo osvježi nakon ovih vrućina u posljednjih nekoliko dana! 
Evo konačno upogonih Radeone i rade kako spada. Kako sam se shebo to je strašno, skoro sam se bacio s balkona
Evo konačno upogonih Radeone i rade kako spada. Kako sam se shebo to je strašno, skoro sam se bacio s balkona
Haha... Nisi valjda?! I? kakvi su dojmovi nakon što si poduplao snage?! Ima li vidljivih razlika?
Dobar dan i doviđenja.
Eto samo da vas pozdravim i idem...
nije bitno gdje.