Pozdrav ljudi, nije me na bugu bilo par mjeseci, možda i više, pa evo opet se malo vratio da vidim šta se radi.
Za početak, xxxman mi je zalijepio žuti kao dobrodošlicu
Bolje ja žuti nego netko drugi crveni :)
Pozdrav ljudi, nije me na bugu bilo par mjeseci, možda i više, pa evo opet se malo vratio da vidim šta se radi.
Dan svima, a šta lijepiš žuti dok nema njega mjesec ima?? Otkad je to pravila stupila na snagu?
To ti je radi izbivanja i ne prosipanja svačega, ziher...
Tko? Ma 3X nije takav.
Od sad ako nisi na "radnom mjestu" dobijaš kartone
Nego, jel se šta promjenilo u posljednjih par mjeseci tu na bugu, osim ovog gore pravila
Dan svima, a šta lijepiš žuti dok nema njega mjesec ima?? Otkad je to pravila stupila na snagu?
Po novom dijelimo kako nam se da :)
Nego, jel se šta promjenilo u posljednjih par mjeseci tu na bugu, osim ovog gore pravila
Neznam koliko te nema, al zadnja promjena je da nema oglasa na forumu :D
Po novom dijelimo kako nam se da :)
Neznam koliko te nema, al zadnja promjena je da nema oglasa na forumu :D
Onda ču je tebe zaljepit dok tebe nema ni 3 dana a kamoli neko spama i svašta, a kada pojaviš lupiš sve redom lool. Tako gubiš pameti. Čak ni mod neki nisu dostupni i kad nekome šalješ PP a onda najgore nema ni traga odgovora. Ko zaliven od šutnje.
Onda ču je tebe zaljepit dok tebe nema ni 3 dana a kamoli neko spama i svašta, a kada pojaviš lupiš sve redom lool. Tako gubiš pameti. Čak ni mod neki nisu dostupni i kad nekome šalješ PP a onda najgore nema ni traga odgovora. Ko zaliven od šutnje.
???
???
Ha zbunjen si hahahahaha...
Pola tog nisam razumio
Pola tog nisam razumio
Neda mi se raspravljat s tobom, idi u miru radit. ;)
Nello bez uvrede ali ni ja nisam razumio šta si želio sa onim da kažeš.
Dan
Koje vražje sunce, cijeli dan pada kiša nemogu u vrt
digla sam se na lijevu nogu i sve mi krivo ide.
Radila za ručak salsu s špagetima(kao light varijantu jer muški imaju gravče na tavče) i sipnulo mi ljute paprike tak je ljuto da me sad želudac rastura...a i kamenci se počinju bunit
Do kraja dana će mi valjda smrznuta kakica iz aviona past na glavu i ubit me na mjestu
Bok svim birtašima, kakvo sad gravče na tavče jel pa bit če neugodnog propuha ili vjetropira u kuči to sigurno.
Pusti sad blatnajvi vrt nek se odmara, a ti fino lezi i odmori pa drži fige da te još usput ne ulovi neki virus fučkaj ga sad.
Nello bez uvrede ali ni ja nisam razumio šta si želio sa onim da kažeš.
Ima nas izgleda više
A šta ću kad kmeće da bi jeli graha. Izvući ću gas masku van za svaki slučaj
Virusi me već uhvatili prije par dana, al svejedno treba radit jer ak zakrka snijeg bit će veselo.
Dobar dan :)
Ovo je čekičanje ,a ne ti bradati pussyi.
Evo ti još jedna:
I onda se čudom čude kako nikoga u birtiji, halo sve ste rastjerali s tom muzikom.
Večer dobra svima....
Pa sigurno da nećemo sad cajke ...
Ova je za tebe ...
Kizo i ono malo crnih dlaka mi skroz pobjelilo...
Provokatorčino jedna.
Ma kakvo čekičanje fučkaj ga, pa to je Tesla oni ne spadaju pod ništ baš žestoko to su obični rokeri ili eventualno ako ih na silu naguraš pod hard rock.
I onda se čudom čude kako nikoga u birtiji, halo sve ste rastjerali s tom muzikom.
Večer dobra svima....
Ništa od ove mjuze gore nema certifikat i nije provjereno ili testirano za bilo kakvo rastjerivanje raje.No zato ovo dole provjereno rastjeruje cajkaše, onaj prvi urlik na gitari lomi čaše punjene s lošim vinom i ostalim alkoholom a dalje sve ide redom ljudi-cajkaši od muke skaču kroz zatvoren prozor šta reč pravi cirkus itd.
Ništa od ove mjuze gore nema certifikat i nije provjereno ili testirano za bilo kakvo rastjerivanje raje.No zato ovo dole provjereno rastjeruje cajkaše, onaj prvi urlik na gitari lomi čaše punjene s lošim vinom i ostalim alkoholom a dalje sve ide redom ljudi-cajkaši od muke skaču kroz zatvoren prozor šta reč pravi cirkus itd.
Ako hoćeš nekog rastjerat samo pusti:
Ti ni blizu.
Može miško!
Može miško!
Nemoj reči kako si jedan od onih...