Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) izdvojena tema

poruka: 28.402
|
čitano: 3.189.030
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
15 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Dobar dan svima....

Šime i Tiby, zar ne znate da smo zatvoreni zbog dugova?

Stručnjak za odmaganje...
12 godina
neaktivan
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
mario.L_hr kaže...

Dobar dan svima....

Pa normalno da je zatvoreno kad ti i Xxx bančite i praznite sve po redu... Pa nebi nam ni cijeli proračun Islanda bio dosta za pokrit to šta vi zdrmate {#}

Aliser sretan ti rođendan!! {#}

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
16 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Dobar dan svima....

dosao je gospodin i kod nas?

CARPE DIEM
14 godina
simeparanoja kaže...

Ma kakvi, nego mario ima ceh 13450,00 za klopu i 508,00 za pijaču a ima i onih u sveski kao Nello, Rambo, Darkerica, 3X itd a svi kažu prvoga posljije plače...{#}

15 godina

Ovo je teška objeda, pripazi drugi put kad tražiš pijaču.{#}

Ja sam svoj dug podmirio, čak i kreditiram birtiju. Počeli smo propadati zbog padobranaca (popiju a ne plate) a negdje u to vrijeme je i darkerica došla kod nas.{#}

15 godina
neaktivan

Mario i 3X su sebični. Ja lijepo sve ljude častim a oni jedva dočekali i da pojedu i popiju, i onda se pitate zašto su toliki dugovi.

@darkerica i @Tiby hvala vam, a ako hoćete da šta popijete/pojedete zakoljite onu dvojcu :D

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
15 godina
Aliser kaže...

Mario i 3X su sebični. Ja lijepo sve ljude častim a oni jedva dočekali i da pojedu i popiju, i onda se pitate zašto su toliki dugovi.

@darkerica i @Tiby hvala vam, a ako hoćete da šta popijete/pojedete zakoljite onu dvojcu :D

Sram te bilo. Tvrdiš da smo sebični, a nismo. Kako nikoga nije bilo, žrtvovali smo se da hrana i piće ne propadnu (frižider je u kvaru).

17 godina
Aliser kaže...

Bok svim birtašima, vidim da ti je danas ročkas jel pa onda sve najbolje kaj drugo samo se nemoj napit ko letva.SmijehNevinašce

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
16 godina

Dan! Što se radi? {#}

14 godina
mario.L_hr kaže...

Eto kao i svaki pošteni čovijek kad kažeš istinu taj bi te odmah za nešto uskratio.{#}

Danas je dobar ručak bio pa sam pun ko šipak kištica, nije mi do pijače ali neki lagani desert bi sjeo sasvim ok...{#}

Bdw:   http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/kuhanje/195891.aspx?page=0&jumpto=3874027&sort=asc&view=flat

Darkerica bez čapalinki da se nisi pojavila, meni s sladoledom i tucanim orasima i čokoladom inaće {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 17:03 (Tiby).
12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Ja sam svoj dug podmirio, čak i kreditiram birtiju. Počeli smo propadati zbog padobranaca (popiju a ne plate) a negdje u to vrijeme je i darkerica došla kod nas.{#}

Znala sam da će opet prebacit krivnju na mene...paaajcek jean više nema telećih mozgeka za tebe {#}

Tiby kaže...

Eto kao i svaki pošteni čovijek kad kažeš istinu taj bi te odmah za nešto uskratio.{#}

Danas je dobar ručak bio pa sam pun ko šipak kištica, nije mi do pijače ali neki lagani desert bi sjeo sasvim ok...{#}

Bdw:  http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/kuhanje/195891.aspx?page=0&jumpto=3874027&sort=asc&view=flat

Darkerica bez čapalinki da se nisi pojavila, meni s sladoledom i tucanim orasima i čokoladom inaće {#}

{#}{#} Kak je odmah našnjofao...neeema...ovi moji termiti su već sve pojeli, još sam morala i novi desert sad kuhat  {#}

Sad krepavaju po kaučima a ja imam malo mira konačno {#}

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
17 godina
ddarknessfairyy kaže...
mario.L_hr kaže...

Dobar dan svima....

Pa normalno da je zatvoreno kad ti i Xxx bančite i praznite sve po redu... Pa nebi nam ni cijeli proračun Islanda bio dosta za pokrit to šta vi zdrmate {#}

Aliser sretan ti rođendan!! {#}

Ok njemu ide torta za rođendan jel, pa kad več častiš čime buš počastila ostale Birtaše jel.Belji se

Ivan M. kaže...

Dan! Što se radi? {#}

Odmara se uglavnom štaš drugo i radit s obzirom na ovo nekak pospano vrjeme jel.{#}

12 godina
neaktivan
rambox kaže...

Ok njemu ide torta za rođendan jel, pa kad več častiš čime buš počastila ostale Birtaše jel.Belji se

Pa njemu ide torta jer mu je rođendan...vama ostalima šipak do vaših rođendana {#} 

15 godina
neaktivan

Zdravo svima :)Jel zna neko dobar aimbot hack za COD2(treba frendu).

Dejan
17 godina
ddarknessfairyy kaže...
rambox kaže...

Pa njemu ide torta jer mu je rođendan...vama ostalima šipak do vaših rođendana {#} 

Tak znači ništ od slatkiša za nas ostale, onda ok eto ti ovo dole za kaznu pa si sad ti misli jel.{#}

16 godina
moderator
dejko2 kaže...

Zdravo svima :)Jel zna neko dobar aimbot hack za COD2(treba frendu).

Jel ti shvaćaš da ovo nije tema za takva pitanja i da postoji tražilica na forumu?

TROLLBUSTER ! ! !
12 godina
neaktivan
rambox kaže...

Tak znači ništ od slatkiša za nas ostale, onda ok eto ti ovo dole za kaznu pa si sad ti misli jel.{#}

Juuuj hvala...baš mi laskaš {#}{#}

16 godina
neaktivan
Tiby kaže...
simeparanoja kaže...

Ma kakvi, nego mario ima ceh 13450,00 za klopu i 508,00 za pijaču a ima i onih u sveski kao Nello, Rambo, Darkerica, 3X itd a svi kažu prvoga posljije plače...{#}

Pozdrav svima! Šta ti mene spominješ? Ja kad dođem na bircu ja te uredno pozdravljam a ti niš. Sram te bilo, pa kakav si to čovjek koji odgovaraš dok mene nema, jelda? Baš je cool zar ne? {#}

Nenad
15 godina
Tiby kaže...

Ma koje govorio o uskraćivanju? Dobit ćeš i više nego što si naručio.Smijeh

ddarknessfairyy kaže...

Znala sam da će opet prebacit krivnju na mene...paaajcek jean više nema telećih mozgeka za tebe {#}

Bit će dobri i ovi pohanci.{#}

16 godina
rambox kaže...
Odmara se uglavnom štaš drugo i radit s obzirom na ovo nekak pospano vrjeme jel.{#}

Ma dan je baš prekrasan, evo vidi{#}

17 godina
Nello kaže...
Tiby kaže...
simeparanoja kaže...

Pozdrav svima! Šta ti mene spominješ? Ja kad dođem na bircu ja te uredno pozdravljam a ti niš. Sram te bilo, pa kakav si to čovjek koji odgovaraš dok mene nema, jelda? Baš je cool zar ne? {#}

Ma naj se sekirati jel,Smijeh ne misli on ništ loše za tebe samo se malo zeza hm navodno se opet prenajel šljiva pa eto problema jel.Smijeh

14 godina
Nello kaže...

Zar ti to uzimaš srcu?

Zavrni ti koju rundu koji put, može i domaći delanec ne trebaš se bacati u trošak.{#}

mario.L_hr kaže...

Ma koje govorio o uskraćivanju? Dobit ćeš i više nego što si naručio.Smijeh

Ajde nemoj danas...{#}

15 godina

Ajmo ekipa, razlaz. Nadam se da neću morati zvati zaštitare.

Zatvoreno.

16 godina
neaktivan

jutro

CARPE DIEM
14 godina
Dobar vam ovaj divni i suncani ponedjeljak :)
12 godina
neaktivan
Tiby kaže...

Dan {#}

Koje vražje sunce, cijeli dan pada kiša {#} nemogu u vrt {#} digla sam se na lijevu nogu i sve mi krivo ide.

Radila za ručak salsu s špagetima(kao light varijantu jer muški imaju gravče na tavče) i sipnulo mi ljute paprike tak je ljuto da me sad želudac rastura...a i kamenci se počinju bunit {#}

Do kraja dana će mi valjda smrznuta kakica iz aviona past na glavu i ubit me na mjestu {#}

15 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
Tiby kaže...

Dan {#}

Koje vražje sunce, cijeli dan pada kiša {#} nemogu u vrt {#} digla sam se na lijevu nogu i sve mi krivo ide.

Radila za ručak salsu s špagetima(kao light varijantu jer muški imaju gravče na tavče) i sipnulo mi ljute paprike tak je ljuto da me sad želudac rastura...a i kamenci se počinju bunit {#}

Do kraja dana će mi valjda smrznuta kakica iz aviona past na glavu i ubit me na mjestu {#}

Baš bi volio to vidjeti :D

12 godina
neaktivan
Aliser kaže...
ddarknessfairyy kaže...
Tiby kaže...

Dan {#}

Baš bi volio to vidjeti :D

Zašto me to uopće ne čudi {#}

15 godina
neaktivan

A ne znam, zašto te ne čudi? {#}

17 godina

Pozdrav ljudi, nije me na bugu bilo par mjeseci, možda i više, pa evo opet se malo vratio da vidim šta se radi.

Za početak, xxxman mi je zalijepio žuti kao dobrodošlicu {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice