http://hr.wikipedia.org/wiki/Avion

Pozdrav ekipa! Samo da vam se javim! Stigo sam s puta. Sad se malo odmoriti pa večeras rundu na forumu. Pozdrav svima!
LOL...napisao....17 i 50. Aj pozdrav moram ić. 
Kidam na lijevo, ups na desno. 
raspisali ste se, danas priko vrimeno i onda doša doma, a ništa zaručak...
pseći život...............
Zar je moguće da je Ivan offline 
Pozdrav društvo, bio sam se kupati/pecati. More je iznenađujuče toplo usprkos maestralu (zapadnom vjetru s mora) i nevremenu koje se zbilo preko vikenda. Moja procjena temperature je negdje oko 20-22C. Jedino što ne volim je to što mi more otvori sinuse pa sada kišem k'o slon
Pozdrav društvo, bio sam se kupati/pecati. More je iznenađujuče toplo usprkos maestralu (zapadnom vjetru s mora) i nevremenu koje se zbilo preko vikenda. Moja procjena temperature je negdje oko 20-22C. Jedino što ne volim je to što mi more otvori sinuse pa sada kišem k'o slon

Upecal sam dva arbuna, jednu oradu i dva fratra (svi onako ljepi komadi od 250/300 grama)
Upecal sam dva arbuna, jednu oradu i dva fratra (svi onako ljepi komadi od 250/300 grama)

Može, ionako mi ona nije zanimljiva. Ovo ljeto klasično napadam zubonje (Zubatce) panulom, jedva čekam. Također mislim bacati vrše pa uhvatiti ugore i jastoge, te naravno ako zubonja uđe. I još ću bacati parangle za Arbune i ostalu ribu na pjesku u ne predubokoj vodi (30-ak metara). A pecati svaki dan (na crva kojeg uhvatim predhodni dan)

Evo izvagah i imadu 1159 grama sve. Još će se toga nakupiti (imam par ugora) i onda na brudet, a na gradele samo selekcija riba koje će se uloviti
Evo posla mi doxy savove od crysisa, pa eksperimentiram malo s grafičkim postavkama

Ivan M. tj. ti
Inače si uvjek online ili u mirovanjuu online kada sam ja tu
..evo tema proročanstva bake vange je postala top
Ajme kolko dima u ovom kaficu.SE VAS BUM TUZIL.Moja je volja da li se ja zelim sa Vama druziti i koliko mi u tome moje zdravlje znaci!Stoga zaprite kafic i vidimo se sutra ujutro.Ko ne ponese Havanke magarac...
Dobro jutro???? Dobar dan,moji poštovani birtaši.Nemrem vjerovat da u ovaj sat ja otvaram birtiju.
No,dobro....stiže kavica za mamurne i Kumova "Brljuša" za one koji to tek žele bit...hehehehehhe
EDIT: Ne znam zašto neće prebacit slike,ovo je 3. put.
Dobro jutro???? Dobar dan,moji poštovani birtaši.Nemrem vjerovat da u ovaj sat ja otvaram birtiju.
No,dobro....stiže kavica za mamurne i Kumova "Brljuša" za one koji to tek žele bit...hehehehehhe

Pozz Ivan M.
A,to je bio razlog...morat ću napravit i podjelit ključeve od birca...vama najvjernijima.
Pozdrav ljudi
Upravo izgubih pola zvjezdice, hehehehe
Pozdrav ljudi

Nemam pojma, nemam nikakav karton, niti neku opomenu, niti nemam thumb downa (imam ih nekoliko).
No baš je vruć danas dan, evo raspadoh se
...pa za sve prisutne kava i čuvena limenka...
...pa za sve prisutne kava i čuvena limenka...

Bok svima, kaj nam je birtija prazna danas, aj svratite da okrenemo koju rundu