problem bi bio da sam olovkom dobio 1,a ovako sam dobio 5 pa mi ju vjerojatno neće ni računat na kraj godine (a da sam dobio 1,dobio bi još 2 jedinice na kraju...) p.s. zna netko gdje ima uzet victorinox(točnije hunter/forester isl.) ali da nisu oni mali kao u chipoteke..? p.s. pretprošle godine sam držao rekord na kraju godine s 8 jedinica xD (ne mislim na zaključne)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zasto kada gledam blurey filmove bs player nema tona ?
poruka za F1IVO: lako je zakljucati temu i uputit me na brdo ostalih tema koje si 90% zakljucao a ja da problem trazim po ovakvim temama
problem bi bio da sam olovkom dobio 1,a ovako sam dobio 5 pa mi ju vjerojatno neće ni računat na kraj godine (a da sam dobio 1,dobio bi još 2 jedinice na kraju...) p.s. zna netko gdje ima uzet victorinox(točnije hunter/forester isl.) ali da nisu oni mali kao u chipoteke..? p.s. pretprošle godine sam držao rekord na kraju godine s 8 jedinica xD (ne mislim na zaključne)
Kažem radi hrvatskog i matematike. A i petice mogu donjet probleme...mene su koštale dodatnih 2 sata engleskog i latinskog tjedno i dosadnih najtecanja na koja mi se nikad nije išlo
Victorinox ima moj stari i ak se dobro sjećam on ga je kupio u zlatarni. Probaj pogledat tamo di prodaju satove. Ako drže njihove satove možda imaju i noževe, pošto čisto sumnjam da postoji prodavaonica noževa kod nas. A možeš pogledat i tamo gdje se prodaje oprema za kampiranje.
poruka za ivu: lako je zakljucati temu i uputit me na brdo ostalih tema koje si 90% zakljucao a ja da problem trazim po ovakvim temama
instaliraj ac3 filter,(zvuk ti je vjerojatno oko 48000hz,a player to ne može reproducirat.)
Kažem radi hrvatskog i matematike. A i petice mogu donjet probleme...mene su koštale dodatnih 2 sata engleskog i latinskog tjedno i dosadnih najtecanja na koja mi se nikad nije išlo
Victorinox ima moj stari i ak se dobro sjećam on ga je kupio u zlatarni. Probaj pogledat tamo di prodaju satove. Ako drže njihove satove možda imaju i noževe, pošto čisto sumnjam da postoji prodavaonica noževa kod nas. A možeš pogledat i tamo gdje se prodaje oprema za kampiranje.
ma nema nigdje,u replikartu nema,maestralcentar nema webshop,americanshop drzi samo Moru Sweden i sl...jos moram pogledat u bauhausu,al sumnjam...p.s. imam Vic Hunter,i moru companion+30-tak noname xD :)
poruka za F1IVO: lako je zakljucati temu i uputit me na brdo ostalih tema koje si 90% zakljucao a ja da problem trazim po ovakvim temama
To što si lijen koristit tražilicu ja ti nisam kriv:
To što si lijen koristit tražilicu ja ti nisam kriv:
Dobar dan svima....
Dugo te nije bilo u birtiji. Mogao si i rundu okrenuti.
Nadam se da si mu prikeljio odgojnu mjeru.
http://vucobook.com/ hebo vas facebook pokraj ovoga xD
Dobar dan svima....
Ti bi samo da ljudi okreću runde ovdje, e pa ne može uvijek tako :P
Dobar dan svima....
Ti bi samo da ljudi okreću runde ovdje, e pa ne može uvijek tako :P
triba katkad i na gradelama stagod okrenit,u pravu si...
Mučki provokator
heh, neki nesretnik ti je stisnul td, valjda zato kaj si malo prekoračil vrijeme (-: svejedno, evo ti pivce za trud
Hvala
čerVe
Dobra večer.
Dobra večer.
.r
.r
Zar i tebi?
červe
Zar i tebi?
Miro mi je počeo naplaćivat pixele
nema ga već 2 dana,da nije iša' na preglede?
Miro mi je počeo naplaćivat pixele
Pomislio sam kako je ovako jeftiniji net.
Pomislio sam kako je ovako jeftiniji net.
Kolko ga plaćam trebao bi sve pisat u veličini fonta 32
Kolko ga plaćam trebao bi sve pisat u veličini fonta 32
Nisi jedini ako te to imalo tješi, kad čujem koliko sosedi plačaju idu mi suze na oći.
190kn za 30gb
Dođe mi da im nabijem stick u dupe...
190kn za 30gb
U normalnoj situaciji ponudio bi lubrikant ali ovo je previše, neka ih boli.
U normalnoj situaciji ponudio bi lubrikant ali ovo je previše, neka ih boli.
Ma g.vno...
190kn za 30gb
Flat s brzinom 10mbps i telefonom 150kn
I ti si na sticku? Kakav ti je dow. speed i ping?
Darkness- od koga imaš net?
kod koga to?
vecer
Flat s brzinom 10mbps i telefonom 150kn