- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Netko je zastopan?
Dobar dan svima
Netko je zastopan?
Dobar dan svima
taman izija 2 bržole i 10 čevapa,pa bi moglo mene zaštopat....dobri den...
evo da vas malo trgne da ne zaboravite da su windowsi BUGOVITI,BRZO PUNE PROSTOR,TREBAS SVAKIH 2 DANA CISTIT WINDOWSE....
Dan
Ja češće moram čistit prave prozore nego windowse
Btw ak stavljaš Nyan onda stavi
a ne ove od 2 minute

Dan
Dan
Bok svim birtašima, zakaj tak sitna i tanka slova kaj ti je iscurila tinta na kemijskoj jel.
Dan
Bok svim birtašima, zakaj tak sitna i tanka slova kaj ti je iscurila tinta na kemijskoj jel.
Printer-aga se umorio
Štedi se na pikselima
vecer...
Štedi se na pikselima
evo ti onda pivo (-:
vecer
vecer
vozdra šime...kako je?
vecer
vozdra šime...kako je?
a evo vikend brzo proletija
neznan šta bi ti reka...btw,stigla je Mora Companion MG
Štedi se na pikselima
evo ti onda pivo (-:
Mučki provokator
jutro...
morgen
Mučki provokator
heh, neki nesretnik ti je stisnul td, valjda zato kaj si malo prekoračil vrijeme (-: svejedno, evo ti pivce za trud
rezolucija slike:12x32 xD dobri den.... btw pala je prva petica xD 93% engleski,test
btw pala je prva petica xD 93% engleski,test
- A svaka čast, tako treba.
slušanje bon jovia,metallice(slušam ju još od vrtića,lol)..... + igre naparavili svoje+tečaj engleskog i priprema za FCE xD
rezolucija slike:12x32 xD dobri den.... btw pala je prva petica xD 93% engleski,test
Dan...bjavooo ef ti čokolada
Btw eben ti Migove i prelete...ak tak nastave stakla će mi popucat
Muči,stariji su od mene i tebe zajedno,budi sretna da ti kroz kuću ne prolete (s obzirom da već na pisti počnu ''cuckat'' ka' stojadin...) p.s. sutra dolaze matematika i hrvatski,pa bi moglo bit problema
Muči,stariji su od mene i tebe zajedno,budi sretna da ti kroz kuću ne prolete (s obzirom da već na pisti počnu ''cuckat'' ka' stojadin...) p.s. sutra dolaze matematika i hrvatski,pa bi moglo bit problema
Pa šta vas već toliko boksaju s testovima?
Nek lete al rekli su da će letit nad Brodsko-posavskom a ne tu. Ak nas malo bolje zdrmaju odletit će NE Krško u zrak
ma pusti,ili imamo inicijalne iz prošlogodišnjeg gradiva ili imamo ovogodišnje gradivo (2-3 lekcije)...a što se tiče migova,da počne rat,8 od 10 ih ne bi upalilo
Kojih 8...prošle godine su rekli da su 3 u voznom stanju
Inicijalni se ocjenjuju?? Pa u kakvu ti to šašavu školu ideš? Ja sam išla u jednu od "zeznutijih" škola u Zagrebu pa nisu ocjenjivali inicijalne...kad bolje razmislim nije ih ni bilo. Tj. mene nije bilo kad su se pisali
Kojih 8...prošle godine su rekli da su 3 u voznom stanju
Inicijalni se ocjenjuju?? Pa u kakvu ti to šašavu školu ideš? Ja sam išla u jednu od "zeznutijih" škola u Zagrebu pa nisu ocjenjivali inicijalne...kad bolje razmislim nije ih ni bilo. Tj. mene nije bilo kad su se pisali
Imamo 6 mig-21bisD i 4 mig-21UMD...ma olovkom u imenik,sad ne znam šta će kasnije bit....
Imamo 6 mig-21bisD i 4 mig-21UMD...ma olovkom u imenik,sad ne znam šta će kasnije bit....
Pazi se tih "olovkom" ti su najgori. Prvo kaže da je olovkom a onda na kraju godine te gnjavi zbog te ocjene.
Ja sam zveknula godinu zbog tih s olovkom. Iduće sam bila pametnija pa se na takvim testovima nisam ni pojavila.