Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.498.675
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :)

Ne,nego ih vratiš nazad.....hehehehehe,šalim se.Da,obriše ih.

A,što je s Avirom???? Ako ćeš nju stavljat,onda je dovoljno deinstall AVG i nema beda s virusima.

bubamara...hehehehehe:)))
18 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
seneka kaže...

pozdrav ljudi..sestra mi ima AVG,kad se uđe u karantenu tj vault-potrum-trezor tamo nudi empty vault,to znači da se time virusi trajno izbrišu?

ne, tako otvoriš sef i virusi su slobodni, odnosno vrate se natrag na svoj posao u tvoj sistem Smijeh
a sad ozbiljno:   da, tako se izbrišu svi virusi iz vaulta (ako se mogu izbirsati)
EDIT:  vidim da FCTH i ja slično razmišljamo....  Osmijeh
We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! ........... P.L.U.R.
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2009 18:46 (zv'jer2).
17 godina
neaktivan

Pozz svima evo me natrag. Taman došao iz grada, malo na kavici bio!Cool

Ali na kompu me je dočekalo iznenađenjeeee. Ljudi ovo do sad prije nisam imao nikada, niti sam čuo da to može tako biti...

Imam dual boot XP-a i sedmice RC. XP je, barem još jutros bio, na particiji C:/ dok je sedmica bila na D:/. Sad upalim sedmicu i gle čuda ona na C:/ a xp na D:/ particiji,  upalim XP i pogledam opet ali još veće čudo, XP je na C:/ a sedmica na D:/ particiji WTF mi se dešava u kompu??

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Ali na kompu me je dočekalo iznenađenjeeee. Ljudi ovo do sad prije nisam imao nikada, niti sam čuo da to može tako biti...

Imam dual boot XP-a i sedmice RC. XP je, barem još jutros bio, na particiji C:/ dok je sedmica bila na D:/. Sad upalim sedmicu i gle čuda ona na C:/ a xp na D:/ particiji,  upalim XP i pogledam opet ali još veće čudo, XP je na C:/ a sedmica na D:/ particiji WTF mi se dešava u kompu??

Tako je meni bilo kad sam imao dual boot xp i vistu.
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

Ne,nego ih vratiš nazad.....hehehehehe,šalim se.Da,obriše ih.

A,što je s Avirom???? Ako ćeš nju stavljat,onda je dovoljno deinstall AVG i nema beda s virusima.

da,moram joj stavit aviru..to ću drugi put,danas sam ga počistio a kad je radio malwarebytes dizo se i AVG ,ali uspio sam nekako..
i još nešto taj malvarebytes 1.37 je pretpostavljam trial verzija(moćan je)..koliko traje?
moljac
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Bellatrix kaže...

Tako je meni bilo kad sam imao dual boot xp i vistu.
 Ma neznam, čudno mi je da se odjednom tako ponaša, nije do sada. Do sada je bilo xp na C: a sedmica na D: i nisu mjenjali slova. Sad odjednom izgleda bore se za slovo C:/ :)) zna li netko može li se to "ukinuti".?
Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
17 godina
neaktivan

..evo,sad su svi otišli,neću vam više pomagatBelji se

moljac
17 godina
Bellatrix kaže...
 Ma neznam, čudno mi je da se odjednom tako ponaša, nije do sada. Do sada je bilo xp na C: a sedmica na D: i nisu mjenjali slova. Sad odjednom izgleda bore se za slovo C:/ :)) zna li netko može li se to "ukinuti".?
 Ista stvar se događala i kod mene,no to te ne treba posebice brinut.Pa što ako se  mijenjaju...bitno da dela.
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Ma presao sam igru pa sam ponovo poceo igrat al sam bio reinstalirao winse i zaboravio pospremit save game...kakav sam glupan.Cool

Tako sam i ja u NFS:MW došao do Blacklist #1 (Razora), još mi je ostala jedna utrka do izazivanja protivnika, ali došla ploča, disk, RAM i od euforije sam zaboravio save game igara (ostalo imam na DVD/CD-ima) snimiti na CD-e i sada moram ispočetka.
fotoforum.forumotion.net
17 godina
neaktivan

Dobar dan.Čega ima?Evo meni dosadno pa radim malo desktope neke i prčkam po rocket dock-u.

Evo mojih radova:

1.

2.

3.

4.

5.

Djela govore.Milan Banditič.
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2009 19:11 (Hrvoje.com).
17 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...
Bellatrix kaže...
 Ista stvar se događala i kod mene,no to te ne treba posebice brinut.Pa što ako se  mijenjaju...bitno da dela.
 Istina. Ali malo mi je neobično, valjda ću se naviknut.Smijeh  Ili ću sedmicu ponovno udarit... lol
17 godina
odjavljen

AA! Gle ovo tu, kak puno stranica ima ova tema!!

Goodbye
17 godina
Hrvoje.com kaže...

Dobar dan.Čega ima?Evo meni dosadno pa radim malo desktope neke i prčkam po rocket dock-u.

Evo mojih radova:

1.

2.

3.

4.

5.

4.&5. su mi ok.Cool
17 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...
Hrvoje.com kaže...

Evo mojih radova:

1.

2.

3.

4.

5.

4.&5. su mi ok.Cool
 pa da te dvije su original...na drugima sam samo mjenjao wall
Jesi skužio da imam dvije tipke za shutdown...jedna mi je da poništim shutdown a druga za shutdown....lol
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2009 19:19 (Hrvoje.com).
17 godina
neaktivan
Hrvoje.com kaže...

Evo mojih radova:

1.

2.

3.

4.

5.

ajd ocjenjujte da vidim jel to dobro uopće =)
17 godina

Pa nije loše,šta da ti velim????

Ima tu još prostora za napredak.

Probaj uskladiti icone na Rocketdocku.

Ostalo je manje-više OK. Osmijeh

17 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

Pa nije loše,šta da ti velim????

Ima tu još prostora za napredak.

Probaj uskladiti icone na Rocketdocku.

Ostalo je manje-više OK. Osmijeh

ma to sam ujutro radio...skinuo par stotina ikona ali to sve još uskladit...tek počeo...možda bude nečega....neznam....
a eto kako si ti šta radiš?
17 godina
neaktivan
Hrvoje.com kaže...

Evo mojih radova:

1.

2.

3.

4.

5.

Postoji tema za komentiranje desktopa!Nemoj i ovdje.Danas si vec otvorio svoju temu.
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Hrvoje.com kaže...

Evo mojih radova:

1.

2.

3.

4.

5.

Postoji tema za komentiranje desktopa!Nemoj i ovdje.Danas si vec otvorio svoju temu.
 što je ovo tema određena baš za nešto određeno?
evo onda....
17 godina
neaktivan

Zašto pisati ovdje kada imaš temu za Wallove, a uglavnom tamo vise isti ljudi koji su i ovdje

fotoforum.forumotion.net
17 godina
neaktivan

Nije nego ima tema za to pa bi bilo u redu da tamo postas svoje radove.

16 godina
neaktivan

Eto i mene drustvo!Malo sam saugao komp jer od jutros me izbacuje nekaj na ruteru.Pa reko da se malo primim posla...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
17 godina

Tak treba.Evo i ja dovršavam svoje na kompu(hehehehehe....ima još 3 dana posla).

17 godina
neaktivan

...dobro veče, pa kakva je to atmosfera ovdje, koda sam u mrtvačnici...Viče

najveći neprijatelj slobode je zadovoljan rob
17 godina
neaktivan

..upravo sam pogledao metastazeMršti se..jurra bio si u pravu,roman nije loš....

moljac
17 godina
neaktivan
seneka kaže...

..upravo sam pogledao metastazeMršti se..jurra bio si u pravu,roman nije loš....

...heh ajmo si bolje nekaj popit prije fajrunta...ova flašica je za tebe...Smijeh
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2009 21:48 (Jurra).
17 godina
neaktivan
Jurra kaže...
seneka kaže...

...heh ajmo si bolje nekaj popit prije fajrunta...ova flašica je za tebe...Smijeh
 baš ti hvala,evo da i ja tebe počastimSmijeh
ili hladna kava za ten ili hladna kava za ten
moljac
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2009 21:55 (seneka).
17 godina
neaktivan

...baš sam ti htjel reč da je od hrvatskog filma gori samo hrvatski nogomet...Smijeh

17 godina
neaktivan
Jurra kaže...

...baš sam ti htjel reč da je od hrvatskog filma gori samo hrvatski nogomet...Smijeh

haha,tak je..si vidio da mi niko nije odgovoril na pitanje,a kolkima sam ja pomogaoOsmijeh
moljac
17 godina

LOCK!

krpelj sa bazukom :)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice