Ne,nego ih vratiš nazad.....hehehehehe,šalim se.Da,obriše ih.
A,što je s Avirom???? Ako ćeš nju stavljat,onda je dovoljno deinstall AVG i nema beda s virusima.
A,što je s Avirom???? Ako ćeš nju stavljat,onda je dovoljno deinstall AVG i nema beda s virusima.
pozdrav ljudi..sestra mi ima AVG,kad se uđe u karantenu tj vault-potrum-trezor tamo nudi empty vault,to znači da se time virusi trajno izbrišu?

Pozz svima evo me natrag. Taman došao iz grada, malo na kavici bio!
Ali na kompu me je dočekalo iznenađenjeeee. Ljudi ovo do sad prije nisam imao nikada, niti sam čuo da to može tako biti...
Imam dual boot XP-a i sedmice RC. XP je, barem još jutros bio, na particiji C:/ dok je sedmica bila na D:/. Sad upalim sedmicu i gle čuda ona na C:/ a xp na D:/ particiji, upalim XP i pogledam opet ali još veće čudo, XP je na C:/ a sedmica na D:/ particiji WTF mi se dešava u kompu??
Ali na kompu me je dočekalo iznenađenjeeee. Ljudi ovo do sad prije nisam imao nikada, niti sam čuo da to može tako biti...
Imam dual boot XP-a i sedmice RC. XP je, barem još jutros bio, na particiji C:/ dok je sedmica bila na D:/. Sad upalim sedmicu i gle čuda ona na C:/ a xp na D:/ particiji, upalim XP i pogledam opet ali još veće čudo, XP je na C:/ a sedmica na D:/ particiji WTF mi se dešava u kompu??
..evo,sad su svi otišli,neću vam više pomagat
Ma presao sam igru pa sam ponovo poceo igrat al sam bio reinstalirao winse i zaboravio pospremit save game...kakav sam glupan.
Ili ću sedmicu ponovno udarit... lolAA! Gle ovo tu, kak puno stranica ima ova tema!!
Pa nije loše,šta da ti velim????
Ima tu još prostora za napredak.
Probaj uskladiti icone na Rocketdocku.
Ostalo je manje-više OK. 
Pa nije loše,šta da ti velim????
Ima tu još prostora za napredak.
Probaj uskladiti icone na Rocketdocku.
Ostalo je manje-više OK. 
Zašto pisati ovdje kada imaš temu za Wallove, a uglavnom tamo vise isti ljudi koji su i ovdje
Nije nego ima tema za to pa bi bilo u redu da tamo postas svoje radove.
Eto i mene drustvo!Malo sam saugao komp jer od jutros me izbacuje nekaj na ruteru.Pa reko da se malo primim posla...
Tak treba.Evo i ja dovršavam svoje na kompu(hehehehehe....ima još 3 dana posla).
..upravo sam pogledao metastaze
..jurra bio si u pravu,roman nije loš....
..upravo sam pogledao metastaze
..jurra bio si u pravu,roman nije loš....

...baš sam ti htjel reč da je od hrvatskog filma gori samo hrvatski nogomet...
...baš sam ti htjel reč da je od hrvatskog filma gori samo hrvatski nogomet...

LOCK!