instaliraj si linux i problem riješen....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
instaliraj si linux i problem riješen....
Rado, ali mi stick web n walk nereade u linuxi. Niš zato ostajem na win 7. Win 7 mogu sve...
petric na dnevniku,haha
UPOZORENJE!!!!!!
Ne dopuštajte da vam instalira zakrpe na windows update i to KB2760411, KB2760588 i KB276058, to je zakrpe za OFFICE 2007.
Problem postoji svim računalima, razlog: ako pokušate instalirat zakrpe od ove 3 zakrpe problem je u petlju znači on može vam nekoliko puta na isto instalira ažuranja iako je uspješno instaliran, ali nakon restarta opet i opet i tako nedougled.
Microsoft je neke povukao i istražuje problem.
Meni se jučer i danas ukupno 5 puta instalirao ista ažuranja i čine se kao da nije instalirana a u popis vide uspješna instaliran. No čudan problem još nije rješeno pa me zanima kako će reagirat microsoft. Problem je u Microsoftu.
Nije prvi puta da zakrpe za office rade probleme. Ja sam ih davno prestala instalirat. Ne koristim outlook pa mi office zakrpe ne znače puno. Instaliram samo određene zakrpe a ove preskačem.
darknessice,jel igraš šta? :P wot naprimjer?
dobro veče onlajnerima, a i drugima
Noup..više volim igre koje imaju početak sredinu i kraj. Ako se mogu odigrat u 2 dana još i bolje
Tipa Alice Madness returns, Nancy Drew, Amnesia, A. Christie, Black mirror, Syberia(još cmoljim jer nema trećeg dijela)...ono tipično žensko
slabo,slabo...
slabo,slabo...
hehehe znam...nemam živaca za ostalo.Nekad davno sam visila na Wow-u satima. Sad više nemam taj luksuz pa onda izgubim i volju...stara sam jebga
još bolji tetris, kraće traje
bome i to kad nema ništa drugo...samo nešto da pustiš mozak na pašu a da se nemoraš previše koncentrirat jer ti stalno netko zvrnda sastrane
bome i to kad nema ništa drugo...samo nešto da pustiš mozak na pašu a da se nemoraš previše koncentrirat jer ti stalno netko zvrnda sastrane
ma ja se koncentriram, al opet me nekako opusti, a mislim čak da je bio neki članak da opušta od stresa, sad kolko je znanstven...
Noup..više volim igre koje imaju početak sredinu i kraj. Ako se mogu odigrat u 2 dana još i bolje
Tipa Alice Madness returns, Nancy Drew, Amnesia, A. Christie, Black mirror, Syberia(još cmoljim jer nema trećeg dijela)...ono tipično žensko
Baš me zanima kako je izgledalo dok si igrala Amnesiu :D
dv tiby, štaš popit?
ma ja se koncentriram, al opet me nekako opusti, a mislim čak da je bio neki članak da opušta od stresa, sad kolko je znanstven...
najbolji je bio onaj tetris di su lutkice plesale kazachok kad si drmnuo tetris
Njeeeh za nekog tko guta knjige i filmove S. Kinga ko blesava Amnesia je mala beba. Nije mi uopće bila strašna. Tak ok igra za odigrat al ništa posebno.
Dobra večer svima...
Zahvaljujem na ponudi andol je saasvim dovljan :D
Sori ak mi pobegne koje slovo cevapi i 4 incha za tehnicare...
di ste raja
Njeeeh za nekog tko guta knjige i filmove S. Kinga ko blesava Amnesia je mala beba. Nije mi uopće bila strašna. Tak ok igra za odigrat al ništa posebno.
To se poštuje :D
svi horor fanovi je hvale, nije valjda da si je igrala po danu bez slušalica dok svira narodni radio?
19 godina, brza vožnja, mokra cesta, i jedan mladi dečko manje.
Večer ekipa ..
dobrodošao u veseli kutak
tiby barem ti je to jednostavno
ma ubaci u vodu i nek kuvaju
ekipa treba mi preporuka za net+telefon+tv u splitu? koga bi preporucili? Ima tko telefon flat?
svi horor fanovi je hvale, nije valjda da si je igrala po danu bez slušalica dok svira narodni radio?
Pa ni meni Amnesia nije bila nešto posebno strašna igra.. samo sam se par puta trzno i to je to, strašniji mi je F.E.A.R. bio.
A sada igram sa bratom ovu novu Amnesiu i barem za sada mi se ne sviđa.
tiby barem ti je to jednostavno
ma ubaci u vodu i nek kuvaju
ekipa treba mi preporuka za net+telefon+tv u splitu? koga bi preporucili? Ima tko telefon flat?
čuo sam da je metronet dobar....
Zahvaljujem na ponudi andol je saasvim dovljan :D
Sori ak mi pobegne koje slovo cevapi i 4 incha za tehnicare...
incha? inchuna? nvze, mogu ti pobjeć i ćevapi i slova, i 4 inča, bitno da je neki muving
Nisam,igrala sam ju sa slušalicama i navečer ali mi jednostavno taj koncept igre nije strašan.
Pa ni meni Amnesia nije bila nešto posebno strašna igra.. samo sam se par puta trzno i to je to, strašniji mi je F.E.A.R. bio.
A sada igram sa bratom ovu novu Amnesiu i barem za sada mi se ne sviđa.
Čula sam da nova nije baš nešto. Nisam ju još nabavila. Odigraj pa javi dal se isplati igrat il ne.