Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.335.257
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :)

Nemoj reć da si danas nakot tog sendvića još gladan... Smijeh

Meni bi to bilo za dva dana Cool

16 godina

sad ću ručat...

Najbolji osjećaj je upala mišića........
16 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
Makić kaže...

sad ću ručat...

Smijeh Ako je ono marenda, što je onda tek ručak Smijeh
16 godina

pa, marenda je najvažniji obrok, ali ja idem jednu 5-6 puta na dan tako da su svi obroci važni...

triba si vidit prije kad sam trenira nogomet dpša bi doma s treninga i fancuza bi onako prisika vodoravno

i litru mlika

17 godina

Da, to je stari racunovodtstveni program koji je pisan za dos, a ne smijem ga izgubit jer nemam setup da ga ponovo instaliram. Dakle pokrecem ga preko boot managera kao i kad izaberem koji OS zelim pokrenut kad ih imam vise.

16 godina
neaktivan
rambox kaže...
Bellatrix kaže...
rambox kaže...
Bellatrix kaže..
 Taj Avirin firewall je obican firewall i nije bas tak efikasan to je poznato ali bit ce ok ako ti je upaljen firewall na Rutheru onda nema problema, tu mozes provjerit komp pa vidi kak stoje stvari prvo testiraj Common Ports i All Service Ports i ne smije bit crvenih kockica vidit ces vec kako ide to a testiraj i ostalo isto kaj se tam nudi!Cool

https://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2

Ma znam da Firewall-i koji dođu u nekom security paketu nemogu biti dobri kao oni stand-alone... ali opet blokira i on nešto.. ;)
Evo nema crvenih(otvorenih) portova.

Hvala na linku, nisam znao za njega.Namigiva I da na routeru je upaljen firewall. Evo par SS sa testova.

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2009 18:14 (Bellatrix).
16 godina
neaktivan

Bok ljudi !

Odoh ljudi Smijeh

fotoforum.forumotion.net
17 godina
Bellatrix kaže...
rambox kaže...
Bellatrix kaže...
rambox kaže...
Bellatrix kaže..
 Taj Avirin firewall je obican firewall i nije bas tak efikasan to je poznato ali bit ce ok ako ti je upaljen firewall na Rutheru onda nema problema, tu mozes provjerit komp pa vidi kak stoje stvari prvo testiraj Common Ports i All Service Ports i ne smije bit crvenih kockica vidit ces vec kako ide to a testiraj i ostalo isto kaj se tam nudi!Cool

https://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2

Ma znam da Firewall-i koji dođu u nekom security paketu nemogu biti dobri kao oni stand-alone... ali opet blokira i on nešto.. ;)
Evo nema crvenih(otvorenih) portova.

Hvala na linku, nisam znao za njega.Namigiva I da na routeru je upaljen firewall. Evo par SS sa testova.

To je  onda ok prema ovim rezultatima sve je kak treba no tu veci dio posla zapravo odrađuje Hardwerski Firewall na Rutheru a to mu je i namjena da stiti komp od napada izvana. Taj softverskim firewal-om ko Avirin iako ne bas dobar ce radit onaj osnovni posao zastite da vidis koji programi hoce izac van to on kontrolira i tu nece bit problema a od napada izvana slabo stiti jer nema neke naprednjie mogucnosti no to nije problem dok taj posao radi Ruther!Cool
16 godina
neaktivan
rambox kaže...
Bellatrix kaže...
 To je  onda ok prema ovim rezultatima sve je kak treba no tu veci dio posla zapravo odrađuje Hardwerski Firewall na Rutheru a to mu je i namjena da stiti komp od napada izvana. Taj softverskim firewal-om ko Avirin iako ne bas dobar ce radit onaj osnovni posao zastite da vidis koji programi hoce izac van to on kontrolira i tu nece bit problema a od napada izvana slabo stiti jer nema neke naprednjie mogucnosti no to nije problem dok taj posao radi Ruther!Cool
Da, routerski njega štiti. Onda bi mi bilo i nepotrebno da imam neki sofisticirani firewall ako to sve može ovaj routerski rješavati?
Jer čemu će mi ako sam zaštićen hardverskim firewall-om!?
Dobro sigurno da je bolje imati kvalitetan softverski firewall ali...
No ovaj Avirin mi je dovoljan.. Mogu blokirati procese koje ne želim da mi idu na net, mogu nadgledati promet... i to je to...
Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2009 18:48 (Bellatrix).
16 godina
neaktivan
e kako da povecam brzinu fana od graficke?
pise da mi je na 23%
16 godina
neaktivan

ATi CCC > Ati overdrive > Fan control

fotoforum.forumotion.net
16 godina
neaktivan

tnx :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2009 19:01 (krle).
16 godina
neaktivan

Moraš kliknuti na onaj ključ jer ti je overdrive zaključan

fotoforum.forumotion.net
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Moraš kliknuti na onaj ključ jer ti je overdrive zaključan

jesam :D
stavio sam na 60% Smijeh
cuje se kao fen
16 godina
neaktivan

lol da stavim na 100% ? :D

pala je za 10% i jos pada

16 godina
neaktivan

A moja Gainwardica se čula kao stari usisavač od Iskre dok nisam kupio Musashya. Moja je rev. 1 pa nema kontrolu tog malog venta, a nove rev. 2 imaju pa su tiše, ali i jedna i druga imaju odlično hlađenje koje je dosta bolje od referentnih. Sada za Cross kupujem sapphire 4870 koje je referentna jer sam od uvjek želio refernetni 4870, možda zato jer izbacuje vrući zrak van kučišta kartice

fotoforum.forumotion.net
17 godina
Bellatrix kaže...
rambox kaže...
Bellatrix kaže...
Da, routerski njega štiti. Onda bi mi bilo i nepotrebno da imam neki sofisticirani firewall ako to sve može ovaj routerski rješavati?
No ovaj Avirin mi je dovoljan.. Mogu blokirati procese koje ne želim da mi idu na net, mogu nadgledati promet... i to je to...
 Hardwerski Firewall na Ruther-ima i svi ostali takvi uređaji koji se mogu kupit posebno ali su za obicng korisnika nepotrebni jel Ruther obavlja taj posao zastite samo izvana od napada i to raznih napada toga ima dosta to se moze vidjet na ovom linku. S druge strane dobar Softverski Firewall ko Outpost recimo stiti isto izvana ko Ruther i to odlicno ali i stiti iznutra tj sprjecava da nepozeljni programi ili procesi izađu van tj da salju  gluposti na internet i tak radi svaki softverski firewall stiti izvana i iznutra samo kaj to neki rade lose ili nikako. Uglavnom dobar softverski firewall je uvijek pozeljan i potreban na kompu i to je tak bez obzira na onoj na Ruther-u jer treba uvijek znat kaj ide na internet da bi se to moglo sprjecit jer to Firewall na Ruther-u nece napravit sigurno to nije njegov posao iako neki misle da je!Cool

http://www.agnitum.com/support/kb/article.php?id=1000193&lang=en

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2009 19:43 (rambox).
16 godina
neaktivan
e jel escudo ima alienware
17 godina

Dobra večer ekipa! Samo da vam se javim! Cijeli dan kiša pa se oduljio. Sad malo u grad na kavu pa onda još jedna runda u Bircu.  Belji se

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
neaktivan
aj poz idem sredit kablove da mogu zatvoriti stranicu ;D
16 godina
neaktivan

Razer_copperhead ima alienware laptop od 15", a za escuda neznam

fotoforum.forumotion.net
16 godina
neaktivan
evo napokon sam zatvorio stranicu :D
16 godina
neaktivan
krle kaže...
evo napokon sam zatvorio stranicu :D
 slika? da vidimo kako si ti to sredio Nevinašce
zasto su smajlici zuti? Hmm...
16 godina
neaktivan

Od ovih tvojih posteva oko stranice dobio sam inspiraciju za napraviti dugometražni film

fotoforum.forumotion.net
16 godina
neaktivan
rambox kaže...
Bellatrix kaže...
rambox kaže...
Bellatrix kaže...
 Hardwerski Firewall na Ruther-ima i svi ostali takvi uređaji koji se mogu kupit posebno ali su za obicng korisnika nepotrebni jel Ruther obavlja taj posao zastite samo izvana od napada i to raznih napada toga ima dosta to se moze vidjet na ovom linku. S druge strane dobar Softverski Firewall ko Outpost recimo stiti isto izvana ko Ruther i to odlicno ali i stiti iznutra tj sprjecava da nepozeljni programi ili procesi izađu van tj da salju  gluposti na internet i tak radi svaki softverski firewall stiti izvana i iznutra samo kaj to neki rade lose ili nikako. Uglavnom dobar softverski firewall je uvijek pozeljan i potreban na kompu i to je tak bez obzira na onoj na Ruther-u jer treba uvijek znat kaj ide na internet da bi se to moglo sprjecit jer to Firewall na Ruther-u nece napravit sigurno to nije njegov posao iako neki misle da je!Cool

http://www.agnitum.com/support/kb/article.php?id=1000193&lang=en

Da razumijem. Mada ima puno bisera koji tvrde da je jedino dovoljan onaj hardverski firewall što nije točno. Nisam se puno informirao i čitao do sada o firewall sustavima pa evo malo me baš sad zainteresiralo. Outpust je dobar softwerski firewall što sam vidio po testovima, također i PC Tools firewall kojeg sam evo i ja koristio do neki dan. Mada mi je malo smetao što me za svaku sitnicu(brisanje filea preko nekog drugog programa) pita allow or deny action ali u tome mu je i kvaliteta. On se uči kroz neko vrijeme i "upoznaje" one radnje koje se ponavljaju na računalu, tako da mu je potrebno neko vrijeme da on postane 100% funkcionalan.
Logično je da je za sigurnost i kontrolu svega što se odvija na računalu neophodan i softwerski firewall jer napad kao što ti kažeš ne mora doći direktno sa neke web stranice, dakle izvana, on se može odviti i preko nekog virusa(downloada) koji se nalazi u samom žrtvinom računalu.
16 godina

i niko nije pogleda moje slike sa poslaPlač

16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Od ovih tvojih posteva oko stranice dobio sam inspiraciju za napraviti dugometražni film

lol
ma muci me kako nisu ostavili mjesta za kablove :/
16 godina
neaktivan
Makić kaže...

i niko nije pogleda moje slike sa poslaPlač

Kako ne. Pa koliki je onaj sendvić! LoL
Francuz.. heheheSmijeh
16 godina
neaktivan

koje slike?

16 godina

pogledaj stranicu prije na samom kraju... hehehe

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice