Nemoj reć da si danas nakot tog sendvića još gladan...
Meni bi to bilo za dva dana
Nemoj reć da si danas nakot tog sendvića još gladan...
Meni bi to bilo za dva dana
sad ću ručat...
sad ću ručat...
pa, marenda je najvažniji obrok, ali ja idem jednu 5-6 puta na dan tako da su svi obroci važni...
triba si vidit prije kad sam trenira nogomet dpša bi doma s treninga i fancuza bi onako prisika vodoravno
i litru mlika
Da, to je stari racunovodtstveni program koji je pisan za dos, a ne smijem ga izgubit jer nemam setup da ga ponovo instaliram. Dakle pokrecem ga preko boot managera kao i kad izaberem koji OS zelim pokrenut kad ih imam vise.
Hvala na linku, nisam znao za njega. I da na routeru je upaljen firewall. Evo par SS sa testova.
Bok ljudi !
Odoh ljudi
Hvala na linku, nisam znao za njega. I da na routeru je upaljen firewall. Evo par SS sa testova.
ATi CCC > Ati overdrive > Fan control
tnx :D
Moraš kliknuti na onaj ključ jer ti je overdrive zaključan
Moraš kliknuti na onaj ključ jer ti je overdrive zaključan
lol da stavim na 100% ? :D
pala je za 10% i jos pada
A moja Gainwardica se čula kao stari usisavač od Iskre dok nisam kupio Musashya. Moja je rev. 1 pa nema kontrolu tog malog venta, a nove rev. 2 imaju pa su tiše, ali i jedna i druga imaju odlično hlađenje koje je dosta bolje od referentnih. Sada za Cross kupujem sapphire 4870 koje je referentna jer sam od uvjek želio refernetni 4870, možda zato jer izbacuje vrući zrak van kučišta kartice
http://www.agnitum.com/support/kb/article.php?id=1000193&lang=en
Dobra večer ekipa! Samo da vam se javim! Cijeli dan kiša pa se oduljio. Sad malo u grad na kavu pa onda još jedna runda u Bircu.
Razer_copperhead ima alienware laptop od 15", a za escuda neznam
Od ovih tvojih posteva oko stranice dobio sam inspiraciju za napraviti dugometražni film
http://www.agnitum.com/support/kb/article.php?id=1000193&lang=en
i niko nije pogleda moje slike sa posla
Od ovih tvojih posteva oko stranice dobio sam inspiraciju za napraviti dugometražni film
i niko nije pogleda moje slike sa posla
koje slike?
pogledaj stranicu prije na samom kraju... hehehe