Mene ima svako malo
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mene ima svako malo

alooo ljudi ima li u ovom bircu ikog? ajd ja idem malo van...vidim ovdje nema nikog...ili pak ima? ajd pricekat cu jos minutu,,,

LOL pronašao sam neku staru kasicu prasicu (išao sam u podrum po nešto) sa 1232,55kn (nadam se da sam dobro prebrojao)
LOL pronašao sam neku staru kasicu prasicu (išao sam u podrum po nešto) sa 1232,55kn (nadam se da sam dobro prebrojao)

Da samo meni treba Sapphire 4870, mi posudiš još 300kn
Da samo meni treba Sapphire 4870, mi posudiš još 300kn
pozz...ljudi sta radite,,,evo ja bas dosao s kioska...ono idem kupiti bug...i kaze mi ova da je iventura da nemoze nista prodati......hehe
dans....sam saznao da idem u 7-8mj...na more...na cres
evo ga 5800. post lol
Znam da može ići, samo to nije to ;)
pozz...ljudi sta radite,,,evo ja bas dosao s kioska...ono idem kupiti bug...i kaze mi ova da je iventura da nemoze nista prodati......hehe
dans....sam saznao da idem u 7-8mj...na more...na cres
necu se odmoriti....vec cu ja nesto naci da se prijavim na forum barem malo.....LOL
ma ima vise kioska.....samo taj je jedini radio....
ma ima vise kioska.....samo taj je jedini radio....

dan evo gotova prva smjena na izbornim mjestima... šta se radi?
dan evo gotova prva smjena na izbornim mjestima... šta se radi?

...evo, mislim da Oly-u dugujem jednu fotku snimljenu sa idiotićem na brzinu...

Evo i mene još mamurnog od jučer Kada sam se jučer načastio mogu i vas danas počastit
P.S. Zbog toga što sam mamuran pa ne pijem, ja ću sebi uzet jednu tj. ovu konobaricu
...sorry, nemam više vremena. Bok žurim! Popij si nekaj na moj račun...
Evo i mene još mamurnog od jučer Kada sam se jučer načastio mogu i vas danas počastit
P.S. Zbog toga što sam mamuran pa ne pijem, ja ću sebi uzet jednu tj. ovu konobaricu

Pa ti si mi idol od danas, jesi li možda Čeh?
O ho... neke sisate runde neka, neka
Što se radi, ima li šta pametnog ili odmarate?
O ho... neke sisate runde neka, neka
Što se radi, ima li šta pametnog ili odmarate?