Pozz ljudi

Pozz ljudi
Eh ja sam za CAD sada tek prešao na novi komp (ne ovaj iz MOJ PC nego jedan drugi i on ima Vistu H.P.) i isto sam drhtao kada sam ga instalirao. Adobe PS CS1 mi radi na 7-ici, ali kako ima CS4 onda sam ovaj samo oprobao. Jučer sam instalirao Office 2007 na 7-icu i danas instalirao SP2 za njega i tako to. Inače meni radi sve na sedmici dobro.
Pozdrav ljudi,, sta se radi???
Evo ja nervozna upravo idem na usmeni iz engleskog a nije da bas nesto ekstra znam.. pa me malo trta
prije puno godina 2006 ?
to je bilo prije 3 god lol
ja sma počeo s 2000 lt... pa na 2002 (početnički meni)
sad radim na 2007 i neću prelazit na "noviji" min 3 godine...
dok izađe 2013 onda možda razmotrim kupnju novog
Da 2006 je se pojavio prije 3 godine... tu negdje...
ma bolje je što je jednostavniji softwer... nek se ono samo može precizno i točno nacrtati što se želi... pa da se kasnije to sve lijepo isplota i da se vidi nešto na papiru.. naravno za neke posebne i specijalne nacrte ( 3D proračuni... računanje konstrukcija) su neophodni ovi CAD-ovi novije generacije...
ja znam jednog inžinjera koji i sada radi na cad-u 2000. Ne želi ga nikako promjeniti. Kaže: "ja navikao i gotovo"... hehe
E,pozz svoj ekipi. Malo sam se zaigrao popodne oko stroja.
Rastavio,počistio(pastu nisam mjenjao,nema se),posložio kablovinje.
Izvadio 3x92mm bočno kaj je puhalo na kavez s HDD(zbog kabela),
no na systemskom HDD ima 2 x40 mm fan.
Zatim sam okrenuo kako treba fanove(stražnji od 120 mm i 2x92 bočno).
Dodao sam još 2x512 Mb RAM-a.Za sad fenomenalno hladi i zadovoljan sam.
ma bolje je što je jednostavniji softwer... nek se ono samo može precizno i točno nacrtati što se želi... pa da se kasnije to sve lijepo isplota i da se vidi nešto na papiru.. naravno za neke posebne i specijalne nacrte ( 3D proračuni... računanje konstrukcija) su neophodni ovi CAD-ovi novije generacije...
ja znam jednog inžinjera koji i sada radi na cad-u 2000. Ne želi ga nikako promjeniti. Kaže: "ja navikao i gotovo"... hehe
Ma uljećem ja stalno, troje nas je u maloj firmi pa onda ja uglavnom visim sa dedom po gradilištu (zato sam rijetko ujutro na forumu), uglavnom mjerim zemljište i ponekad vozim bager
A pa to da... Kad je vaša to mala firma onda moraš malo pomoći! :)
Ja planiram, kad zgotovim fax u jednu malo poveću firmu upasti... Rođak mi direktor, pa tu neće biti problema... hehehe :D
Mene je oduvijek zanimala mehanika, kako je zabrana radova po ljeti onda sa prijateljima čačkamo po gliserima, ali tako je bilo da sam završio za građevinskog tehničara
Ajmo dečki pomagajte zašto nemogu stavim sliku na profil?
Ajmo dečki pomagajte zašto nemogu stavim sliku na profil?
Evo izrađujem svoj forum....
Šema je šta neke oče a neke ne
Dečki,vidim ja da se gazdu ovde ignorira,pa ćemo večeras ranije zatvorit birtiju
Tekma počinje,ajmo gledat!!!!
Dečki,vidim ja da se gazdu ovde ignorira,pa ćemo večeras ranije zatvorit birtiju
Tekma počinje,ajmo gledat!!!!
Ajmo brzo,vaše prognoze....
Ja mislim da će bit 2:1 za ManU(makar mi je i Barca draga)
Daj pivu, pao je goooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllll
Ajmo brzo,vaše prognoze....
Ja mislim da će bit 2:1 za ManU(makar mi je i Barca draga)
da, da , bude to i veca razlika
da, da , bude to i veca razlika
Evo oprobao sam se na svoj forum ulogirati kao korisnik i sve radi, još malo pa će biti pušten