Pozz svima evo novi procesor je ugrađen u mašinu... Treba to malo nazdraviti i poželjeti mu dobar i dug radni vijek (iako je počeo odmah OC)
Sad je na 3.2 (žao mi ga odmah do kraja isprobavati) pa ćemo vidjeti kako je sve stabilno...

Pozz svima evo novi procesor je ugrađen u mašinu... Treba to malo nazdraviti i poželjeti mu dobar i dug radni vijek (iako je počeo odmah OC)
Sad je na 3.2 (žao mi ga odmah do kraja isprobavati) pa ćemo vidjeti kako je sve stabilno...
dan, evo mi tek sad došla struja, a opet sam zaokupiran pečenjem ribe..........
Dobar dan još jedared svima.Vrućina je,idemo se osvježiti:
Dobar dan još jedared svima.Vrućina je,idemo se osvježiti:
Hladna,nego šta....Još da je i mokra,di bi nam bio kraj...eheheheheheh
Hladna,nego šta....Još da je i mokra,di bi nam bio kraj...eheheheheheh
@cro_blue - Kralju! Imamo isti proc.
@cro_blue - Kralju! Imamo isti proc.
Evo sad ću kad kupim mugen
Odo ja malo ohladit laptop i ruter... užasno je vruće, kakvo li će tek biti u sedmom i osmom mjesecu....
Ajde pokušajte negdje vidjeti
Ma mora stati jer je ploča predviđena za aftermarket coolere, samo uvijek je pitanje ako će stati u kučište
BTW, evo upravo naclockao E6600 na željeni takt od 3.6GHz i sada sam zadovoljan mojim procesorom (razvaljuje E8500 na stocku barem). Najme sada mi je otvaranje fotki u Photoshopu puno brže, pa možda dobijem koju sekundu u životu više (manje sjediti za kompom)
pozdrav svima,evo vidim da se jurra probudio, pa espresso za njega
pozdrav svima,evo vidim da se jurra probudio, pa espresso za njega
Hehe, opet mrtvilo u bircu
Baš gledam kroz prozor, a ono neka sumaglica, da bar zahladi malo
Kaj je ovo danas, gdje se ste utekli?
Na evo malo čačko po BIOSU da nađem kontrolu ventova i sve stavio na turbo
Na evo malo čačko po BIOSU da nađem kontrolu ventova i sve stavio na turbo
Vidim da se priča o temperaturama... Čini se da mi je crknuo seznor za temperaturu na Athlonu 4000+. Ako ju pratim iz Windowsa pomoću CoreTempa ili sličnih aplikacija stalno pokazuje da je temperatura oko 65-70°C što bi za moj procesor bilo fatalno.
Ako je pratim iz BIOS-a onda senzor pokazuje 40-45°C koliko je normalno.
Ma isto je to, samo malo da više zraka cirkulira. Inače odkada sam klokao proc na 3.33, pa sada na 3.6 fino je toplo u kučištu. Sada imam samo 5 ventova (2 stara od 5 godina sam bacio jer su zujali iritantno) u CM-690 i aftermarket coolere iz MOJ PC
Vidim da se priča o temperaturama... Čini se da mi je crknuo seznor za temperaturu na Athlonu 4000+. Ako ju pratim iz Windowsa pomoću CoreTempa ili sličnih aplikacija stalno pokazuje da je temperatura oko 65-70°C što bi za moj procesor bilo fatalno.
Ako je pratim iz BIOS-a onda senzor pokazuje 40-45°C koliko je normalno.
Isprva me brinula ta prikazivanje visoke temperature međutim, nakon što sam se sjetio da u BIOS-u imam mogućnost provjere, pao mi je kamen sa srca...
Već sam ga mislio otvarati i staviti novu pastu.
Ah ja kada sam u petak pripremao P5Q-E nisam imao baš puno paste pa sam se sjetio da sam sa Musashiem dobio neku socijalnu u kesi pa sam malo promješao sa ovom i dobro je za sada. Inače sam htio clock od 3.6GHz jer je to negdje kao Q6600 na default
HUTUA ALL!!!
Evo baš gledam The Bourne Ultimatum (1080p)
Trenutno hlađenje kompa: Zalman na procu, zalman na grafi, 2x 120mm u kućištu, 250mm na stranici, 100mm na napajanju, sobni ventilator usmjeren u otvoreno kućište
EDIT: kad stavim ruku u kućište osjećam hladni propuh