Licenca za Windows 7 RC traje do iza 2010 jel ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imam jedno pitanje..kad se koristi CCleaner u registriy-u,dal može napravit nekuj štetu?
imam jedno pitanje..kad se koristi CCleaner u registriy-u,dal može napravit nekuj štetu?

...kol'ko ja znam ne osim kaj ti izbriše regystri issues ako si ne napraviš backup, ali ni to nije
problem...
hmm,znači sve što nađe može se slobodno maknut..?

ima tu netko od web dizajnera iskustva sa Sun VirtualBox?
E super sada sam na RC verziji do kada ne izađe prava i ko bog :)
Pozz svima tu.
Evo mene.. osmislio sam sebi alternativno hlađenje u kućištu za ove vruće ljetne dane... sve je na OC-u pa sam morao nešto osmisliti ili vratiti na defaulte..a kupovati neke hladnjake i ventove mi se neda... da vam kažem što je točno možda bi se i smijali jer je neobično.. hihi :) ali bitno je da ono djeluje.. smanjilo je temp svih komponenti za 7-8°C
Eh ja moram kupiti CM V8 hladnjak za CPU jer mi Geminček S ne hladi procesor na 3.6, pa moram ga spustiti na 3.33
Da vidio sam one tvoje SS što si stavljao. Ma treba ipak neki dobar cooler čim ljeto i topli dani dođu. Moj stock hladnjak je bio dobar do evo par dana, ali vidim počeo se proc. grijati pa smanjio ga na 3.0GHz No opet nisam bio zadovoljan s temp.
Ali sad je evo normaliziran zahvaljujući mom izumu.. xD temp mu je oko 32-35°C
Pozz svima. Daj Bellatrix(ovo si ziher čekao)....molim te, reci i nama o čemu se radi
Lock?
Evo završih sa instaliranjem najnužnijih programa za 7-icu za danas sutra kreće instalacija Officea i drugih programa, te prebacivanje glazbe u Windows media player i tako to
Dobro Jutro svima... Ja se javljam prije nego sto sam frendom krecem na Grobnik..... Sretan nam put...
Hehe uvijek mi prvi otvorimo birc, a gazda se pojavi oko 10, 11 :D
Sretan put Trop
Jutro
U koliko će sati MW2 trailer izac?
jutro, evo me mater digla moran na misu...
Dobro jutro ekipa Evo kavica i Kumova brlja da se dobijemo malo:
Nemem si pomoć....kad si volim odspavat....čuje se dugo u noć,pa mora se nadoknadit malo...jel...
pozz ljudi evo i mene malo nisam bio dugo ucio sam danas moram neku pjesmicu iz hrvatskog
pozz ljudi evo i mene malo nisam bio dugo ucio sam danas moram neku pjesmicu iz hrvatskog
ej dali netko zna mogu li na youtube promjeniti svoje korisničko ime