sutra je druga večer
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Dečki da pitam za jedan medicinski savjet....
Grlo mi je otišlo u pm
kako se izljećit do sutra :D
Evo ga! E6600 na 3.33GHz stabilan nakon 2h full loada testiranog sa OCCT. Voltaža je 1.42V i temperature tjekom testa nisu prelazile 60C, a u idleu su 35C (temperatura sobe je 28C). RAM radi na 986MHz na 1.8V. Nisam gasio intelove postavke za smanjivanje takta u idleu, nego sam ih ostavio uključene. Evo odvrtih super PI na 1M i dobio sam 15-ak sekundi, naspram 23 sekunde na 2.4GHz

evo ukratko, imam visa electron karticu u pbz-u i misalia sam priko
ebay-a kupit sebi nešto sam me zanima taj paypal, kako to ide
tribam ispunit sve (ime,prezime,itd), ali jel mi on šta skida reka mi je prijatelj da
je njemu skinilo 50$, pa ukratko i jasno ko zna da mi kaže možei na pp...
hvala
Evo ga! E6600 na 3.33GHz stabilan nakon 2h full loada testiranog sa OCCT. Voltaža je 1.42V i temperature tjekom testa nisu prelazile 60C, a u idleu su 35C (temperatura sobe je 28C). RAM radi na 986MHz na 1.8V. Nisam gasio intelove postavke za smanjivanje takta u idleu, nego sam ih ostavio uključene. Evo odvrtih super PI na 1M i dobio sam 15-ak sekundi, naspram 23 sekunde na 2.4GHz
..nikog živog u bircu..vrućina ili šta je?
FCTH pravi si domaćin ž ..edit:.dobra je..za viski? 5 puta editirao post..katastrofa..evo i 6-ti put-a ja sam se hvalio kak mi sve štima i srušio ga, pa morao vaditi bateriju al srećom digao se normalno..no pa daj napiši post il me očeš navuć da dobijem opomenu..
FCTH pravi si domaćin ž ..edit:.dobra je..za viski? 5 puta editirao post..katastrofa..evo i 6-ti put-a ja sam se hvalio kak mi sve štima i srušio ga, pa morao vaditi bateriju al srećom digao se normalno..no pa daj napiši post il me očeš navuć da dobijem opomenu..

...polovni il' novi sasvim svejedno...sve izbrisati i iči na čistu instalaciju...to nećeš rješiti
vađenjem baterije
...polovni il' novi sasvim svejedno...sve izbrisati i iči na čistu instalaciju...to nećeš rješiti
vađenjem baterije

...ne zezam te, ja ne bi radio niti dan na kompiću koji nisam sam sredio...
jednostavno stvar principa (možda i čistoće, 'ko zna?)...priznajem da mi je to velika
mana ali moram imati stvari pod kontrolom, bar na komp...
...ne zezam te, ja ne bi radio niti dan na kompiću koji nisam sam sredio...
jednostavno stvar principa (možda i čistoće, 'ko zna?)...

...čemu petljat po procesima ako nisi siguran koji čemu služi, meni je u ovom trenutku
aktivno točno 47 processa uz zauzeće procesora 4%...servise nisam niti gledao...
...čemu petljat po procesima ako nisi siguran koji čemu služi, meni je u ovom trenutku
aktivno točno 47...

E ovak, da ne otvaram posebnu temu, valjda će netko od regularnih gostiju znati odgovor.
Jel se može nać usred ljeta (eventualno 1-2 tjedna prije samog odlaska na more) apartman za 4-8 osoba slobodan na 14 dana???
Išo bi s ekipom na more a mislim da ćemo znat kad smo svi slobodni na 2 tjedna tek malo prije nego što ćemo bit.
zvjer-pa ovisi gdje,u top-destinacijama sigurno nećete naći mjesta.. jurra-niš se ne čuje s tog linka
zvjer-pa ovisi gdje,u top-destinacijama sigurno nećete naći mjesta..

zvjer-pa ovisi gdje,u top-destinacijama sigurno nećete naći mjesta..

Hvala! (nebi bilo ovog posta da postoji gumb hvala ovdje )
evo popij nešto na moj račun....
Hvala! (nebi bilo ovog posta da postoji gumb hvala ovdje )
evo popij nešto na moj račun....

Licenca za Windows 7 RC traje do iza 2010 jel ?
Zdravo i nazdravlje svima..
ja se upravo zivciram time kako ljudi nemare za HD snimke na youtube..
nadam se da je vama zabavnije..