Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.327.021
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :)

Dobar dan radni narode!

Jedna runda za sve!

Samo da mi današnji dan prođe i onda sam na konju :P

16 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
Sonny kaže...

Dobar dan radni narode!

Jedna runda za sve!

teški dani, predpostavljam škola....... rješia san se ja tih problema odavno
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

...dobro jutro svima!

runda za sve i pozdrav svim onima koji u ovoj državi imaju privilegiju da rade:

najveći neprijatelj slobode je zadovoljan rob
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2009 14:10 (Jurra).
17 godina
neaktivan
Makić kaže...
Sonny kaže...

Dobar dan radni narode!

Jedna runda za sve!

teški dani, predpostavljam škola....... rješia san se ja tih problema odavno
 Nažalost skola, da. Kolju nas, primjera radi ovaj tjedan 5 testova, sljedeci 4 komada + minimalka 4-5 usmenih.. nehumano.
Ali, Jeger spašava stvar Cool
16 godina
neaktivan

Dobar dan svima,, kako ste???

Ma ajde nije strasno to je jos najmanja briga, kad zavrsis skolu onda tek dolaze brige ... ja bi se tako vratila u srednju ni brige ni pametiBogataš...... uzivaj dok mozes.....

Ako je grijeh sto te volim neka mi se to nikada ne oprosti...
17 godina
neaktivan

Dobro jutno radni narode Crne Gore - 12.30 je satiSmijeh

Evo mene iz grada. Teretana (napokon sam vježbao u njoj - ne znam šta mi je danas), Atletika, kupovanje DVD-a da ispraznim HDD i tolika gužva da sam pješke išao doma a ne autobusom pa se lijepo prošetao. Sve u svemu danas je dobar dan (barem meni)

https://www.youtube.com/watch?v=UEfQMkO-dss

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2009 12:34 (Paolo2612).
16 godina
Paolo2612 kaže...

Evo mene iz grada. Teretana (napokon sam vježbao u njoj - ne znam šta mi je danas), Atletika, kupovanje DVD-a da ispraznim HDD i tolika gužva da sam pješke išao doma a ne autobusom pa se lijepo prošetao. Sve u svemu danas je dobar dan (barem meni)

Jao nije valjda da će mi trebat do grada dva sata???? Iznenađen A baš mislio ić na kavu, malo do vemila...
16 godina
Paolo2612 kaže...

Sprema se za lito, e ti bar možeš, ja sam polomia sve šta san moga....
baš doša s plaže, definitivno najbolje more je danas a kupam se već
misec dana, iman boje pravi san niger...
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

A vi baš volite mučit nas kontinentalce s tim morem, kupanjem, suncem i plažom???  Osmijeh

You are entering total TeKkno darkness, and this is how we Jack!......LET'S GO!..............................................WE ARE THE JACK-NATION!..............LEEET'S GOOO!!!
17 godina
neaktivan

Dobar vam suncan dan!Jucer mi je mozak zakuhao dok sam bio u gradu.Moram se klonit ovog sunca.Kupio sam Logitech X-230 zvucnike,tipkovnicu,stakora i jos 2 gb rama (nek se nadje).Sta ima kod vas?

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina

lipo, a evo baš sam spremia drva i upalia vatru moran

ispeč ribu....

17 godina
Makić kaže...
Paolo2612 kaže...

Bok svima kaj se dela jednu pivu odmah molim jer je vruce za crknut, Makic ti si fino dobil boju jel a kaj bumo s rakom koze to je samo Virus mozda i stetnosti danasnjeg sunca to nist jel nema tu problema kao uopce!Cool
17 godina
neaktivan
Makić kaže...

lipo, a evo baš sam spremia drva i upalia vatru moran

ispeč ribu....

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

nemoj mi to radit!    SRCE ME BOLI!!!
You are entering total TeKkno darkness, and this is how we Jack!......LET'S GO!..............................................WE ARE THE JACK-NATION!..............LEEET'S GOOO!!!
16 godina
rambox kaže...
Makić kaže...
Paolo2612 kaže...

Bok svima kaj se dela jednu pivu odmah molim jer je vruce za crknut, Makic ti si fino dobil boju jel a kaj bumo s rakom koze to je samo Virus mozda i stetnosti danasnjeg sunca to nist jel nema tu problema kao uopce!Cool
 ima 6 tipova kože, 6 su crnci, 5 oni koji imaju tamnu kožu i nikad ne izgore, 4 isto tamna,
a ja sam ti onaj između 4 i 5 više 5, tako da nema problema šta se toga tiće

17 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

A vi baš volite mučit nas kontinentalce s tim morem, kupanjem, suncem i plažom???  Osmijeh

Skoči u jezeroSmijeh
Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan

pozdrav..ne radi mi Power dvd,odnosno kad sam prije bilo koji film odmah ga je pokrenuo power dvd,u međevremenu sam pogasio dosta servisa i sad ga više ne pokreće..možda neko zna zašto?

moljac
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
zv'jer2 kaže...

Skoči u jezeroSmijeh
 Nema u ZG jezera....    (neki se usude nazivati Jarun jezerom, ja nisam jedan od njih)
17 godina
seneka kaže...

pozdrav..ne radi mi Power dvd,odnosno kad sam prije bilo koji film odmah ga je pokrenuo power dvd,u međevremenu sam pogasio dosta servisa i sad ga više ne pokreće..možda neko zna zašto?

Ak se neces natezat s tim nesretnim i ogromnim Power DVD uzmi si ovaj program koji ce otvorit bilo koji video i tu nema problema a nema uopce instalaciju, samo njegov folder stavis negdje na komp i ne mici ga od tamo i napravis kraticu na desktop i to je to. Nakon toga samo napravis asocijaciju s bilo kojim tipom videa  koji hoces otvorit preko Open With i nema problema a to ti je inace najnapredniji video player s obzirom koliko trosi resursa i koristi video procesor na novim grafickim karticama pa gledas HD video bez frke probaj pa se uvjeri koliko je dobar ionako  nema instalacije!Cool

http://mpc-hc.sourceforge.net/History.html

16 godina
neaktivan

rambox-hvala ti za link ali nije mi jasno zasto mi ne pokrene film,prije je to radio sa svime što sam ubacio..on radi  ali kao da ne prepoznaje disc,pogasio sam pun kufer servisa na xp-u pa me zanima da li ima neki koji ga podržava..?

moljac
16 godina
neaktivan

Pozdrav dosla sa kavice, i čekam da me dragi iznenadi.............(ko ja njega))))

Ako je grijeh sto te volim neka mi se to nikada ne oprosti...
16 godina
neaktivan

evo i mene nisam bio jucer jer sam ucioViče pozzzz sta ima novo na forumu,sta se desavalo?

Program vlade stane na stranicu formata A4 :P
17 godina
seneka kaže...

rambox-hvala ti za link ali nije mi jasno zasto mi ne pokrene film,prije je to radio sa svime što sam ubacio..on radi  ali kao da ne prepoznaje disc,pogasio sam pun kufer servisa na xp-u pa me zanima da li ima neki koji ga podržava..?

To je malo teze za rec koji mu je vrag da ne radi ja taj nesretni Power DVD ne koristim uopce jer uz Media Player Clasic Home Cinema niti ti ne treba uopce drugi video player pa se ne moras previse opterecivat kaj ti ne radi to nije problem samo podesis u tom programu koji sam ti dao  da ti automatski otvori DVD tj stavi kvacicu ko na fotki i to je to!Cool

16 godina

ispeka san ribu, više sebe al nije bitno...

a da tek ribe vidite ko da su iz stalkera izišle,

bez očiju, pola mesa ostalo na gradelan,

kad otac vidi pop.izdit će, nisan ja kriv šta nisan moga nać

maslinovo ulje

16 godina
neaktivan
rambox kaže...
seneka kaže...

To je malo teze za rec koji mu je vrag da ne radi ja taj nesretni Power DVD ne koristim uopce jer uz Media Player Clasic Home Cinema niti ti ne treba uopce drugi video player pa se ne moras previse opterecivat kaj ti ne radi to nije problem samo podesis u tom programu koji sam ti dao  da ti automatski otvori DVD tj stavi kvacicu ko na fotki i to je to!Cool
 ok,tak ću napravit..hvala tiOsmijeh
moljac
16 godina

možeš i GOm player, meni odličan, sam radi i playlist ako imaš više filova sa istim nazivom

veoma dobro ako gledaš neku seriju u komadu, brz je i radi stvarno odlično

GOM player

16 godina
neaktivan

Pozz ljudi. Evo ja se mučim da se dočepam neke promo licence za Kaspersky od 180 dana. Ali neide me nešto.

Hoće netko još to pokušati da mu dam link i instrukcije kako da uradi?

Koristi netko KIS?

Ako sam ti pomogao svojim postom, slobodno klikni na gumb HVALA! :)
17 godina
Bellatrix kaže...

Pozz ljudi. Evo ja se mučim da se dočepam neke promo licence za Kaspersky od 180 dana. Ali neide me nešto.

Koristi netko KIS?

Kaspersky ti uopce nije nuzan zapravo fino okacis na komp Aviru Free 9 i jedan dobar firewall kao Pc Tools Firewall ili sad od nedavno Outpost Firewall Free koji je odlican i jos dodas Malwarebites ili Superantispyware ko skener i gotovo problem rijesen. Nema potrebe se natezat s Kasperskym  ak ga nisi platio jer danas ima nekoliko odlicnih zastitnih programa sve badave normalno cemu trosit zivce bez potrebe onda!Cool
16 godina
neaktivan
rambox kaže...
Bellatrix kaže...

Koristi netko KIS?

Kaspersky ti uopce nije nuzan zapravo fino okacis na komp Aviru Free 9 i jedan dobar firewall kao Pc Tools Firewall ili sad od nedavno Outpost Firewall Free koji je odlican i jos dodas Malwarebites ili Superantispyware ko skener i gotovo problem rijesen. Nema potrebe se natezat s Kasperskym  ak ga nisi platio jer danas ima nekoliko odlicnih zastitnih programa sve badave normalno cemu trosit zivce bez potrebe onda!Cool
 Ma znam ja da imam i drugih riješenja ali riječ je o promo licenci. Dakle potpuno original licenca. Ta akcija je samo za pretplatinike nekog PC magazina u poljskoj. I može se samo iz poljske viditi ta stranica. Ali tu su Proxy-i ;)
Sve ispunim i sve izgleda ok, ali na mail ne dolazi licenca. :))
A ništa ak neće onda nema veze, ali baš bih volio to uspjeti napraviti. Radi sebe i svog istraživačkog duha.. hehe :))
Ako sam ti pomogao svojim postom, slobodno klikni na gumb HVALA! :)
16 godina

Pozz svima. Bellatrix,to si ovdje gledao????

http://s2.ba.bitefight.org/c.php?uid=94118
16 godina

evo iden poist onu ribu šta san je ispeka i opet na otić na plažu...

a vi možete malo do jaruna...

kad ju je otac vidia samo se nasmija...

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2009 16:55 (Makić).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice