Dobro jutro svima,, prva otvaram birc..
Moze jednu cedevitu

dobro jutro...

Jutro....

Dobro jutro svima,, prva otvaram birc..
Moze jednu cedevitu
dobro jutro...
Jutro....
salut
hvala na kavici :)
moram na razgovor direktoru
sad sam najebo
:S
Ajd' ...sretno...
Jutro....
fromcelltohell-što se tiče podobnosti i "uvlačenja" za tebe sam siguran da ne spadaš u te kategorije,to si do sad i dokazao..
E,stari moj...da sam imao obraz k'o đon i želudac za te stvari,danas sam mogao bit bar dočasnik u HV(ili sam samo glup i nesposoban).
Ovako sam razvodnik...a,kao takav ću i u vojnu mirovinu.Ma,nema veze...ovako je dobro,bar mogu stati ispred svakog i pogledati ga u oči.
E,stari moj...da sam imao obraz k'o đon i želudac za te stvari,danas sam mogao bit bar dočasnik u HV(ili sam samo glup i nesposoban).
Ovako sam razvodnik...a,kao takav ću i u vojnu mirovinu.Ma,nema veze...ovako je dobro,bar mogu stati ispred svakog i pogledati ga u oči.
Aaaaaaaaaaaaaaaaa,to izbjegavam...ružan sam k'o pas,pa se svaki put prestrašim...lololololol
lijep muškarac...hmm,to mi je nekako.. (ne bi o tome..kužiš me nadam se...)
Ma,kak' nebi razumio...znaš onaj vic...Imala majka 3 sina,jedan bio stilist,drugi frizer...a i treći...lol
........dobro jutro ljudi....sta radite
ja sam bolestan.......;)
Znaš kako Otto Barić kaže: "Sve su to mladi lepi dečki ne!" :)
........dobro jutro ljudi....sta radite
ja sam bolestan.......;)
Dobro jutro (ne)radni narode. Evo mene i uzet ću si litru ljute da bude pokraj mene na šanku. Dan počeo odvratno
Dobro jutro (ne)radni narode. Evo mene i uzet ću si litru ljute da bude pokraj mene na šanku. Dan počeo odvratno
Ko tebe brašnom, ti njega vapnom!
Ko tebe brašnom, ti njega vapnom!
Eh,ta današnja mladež...samo na herion misle....lolololololol
ma.....imam neko *ranje ispod oka........
mislim da se kaže:"ko tebe heroinom, ti njega vinom"