sad radi ali prije 1h nije
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozz svima, kako sam bio maloprije bio zabrinut, aj zamislite ovo idem frendu poslati aviru jer mu je browser zalokiran, ne moze ni na jednu stranicu i krenem ja slat njemu i za vrijeme slanja idem nest na google ono sve usporeno, pa odem na you tube i tamo stoji, odma me panika uhvatila, palim sve zive antispyware i antiviruse. Gasim monitor i palim netbook, odem na forum kada ono citam nitko ne moze na google, a ni na youtube

Pozz svima,meni je zbilja delao i google ok,na youtube danas nisam išao tako da ne znam...
Grafa ugrađena,ali još nisam drivere stavio.Došao sam vas samo pozdravit...poslje o svemu više.
Idem sad odradit sve pa se čitamo.Runda stiže,komp mi je u pogonu...a,bogami i Kumov kotao.
Ajd' uzdravlje
sad radi ali prije 1h nije
Pozz svima, kako sam bio maloprije bio zabrinut, aj zamislite ovo idem frendu poslati aviru jer mu je browser zalokiran, ne moze ni na jednu stranicu i krenem ja slat njemu i za vrijeme slanja idem nest na google ono sve usporeno, pa odem na you tube i tamo stoji, odma me panika uhvatila, palim sve zive antispyware i antiviruse. Gasim monitor i palim netbook, odem na forum kada ono citam nitko ne moze na google, a ni na youtube

Napokon brlja!!!! Ajde pijem.
Vratio mi se dragi
Pozz svimaaaa,,, moze red bull...
Vratio mi se dragi
Pozz svimaaaa,,, moze red bull...
Moram se pohvalit da sam upravo prosao 3. semestar iz CISCO-a (CCNA) !! Idemo, rundu za sve !

Moram se pohvalit da sam danas dobio 5 iz engleskog jezika :))))

Cestitam svima koji su nesto polozili.E da se i ja pohvalim...ocistio sam sobu.
E,ekipa....instalao zadnje Forceware drivere za Win7 Rc,malopoštelao stroj i odigrao pol sata Crysis.
Grafa dela ko luda,system stabilan,nema rušenja niti drivera niti systema.
Živila nVidia(oprosti ATI,drag si mi i ti...no....)
Zato ide jedna mega runda,za svakog ponešto
Edit: Jeeeeeeeeeeeeeeeeee,tek kad sam objavio post skužio da je jubilarni 4000-ti.
Nevjerojatno da je baš mene zapao.Znači,nije bila runda uzalud
Ja ću naravno šestu.
Hvala
EDIT: FCTH, uredi "Moj PC"
EDIT 2: Ovo je moj 600-ti post.
E,ekipa....instalao zadnje Forceware drivere za Win7 Rc,malopoštelao stroj i odigrao pol sata Crysis.
Edit: Jeeeeeeeeeeeeeeeeee,tek kad sam objavio post skužio da je jubilarni 4000-ti.

Bok. Baš sam sad primjetil ove zvjezdice za status umjesto naziva buba. Kaj velite na to? meni je to čist bezveze. Hebeš 5 zvezdica. Kad sam videl natpis bubamara na stereoidima, odma sam imal respect prema osobi, a sad baš briga me za zvjezdice. To mogu imat svi forumi, al bube može imat samo BUG. Trebali bi pokrenut peticiju za povratak na staro
Ja ću gajbu 5-ice
Ja ću naravno šestu.
Hvala
EDIT: FCTH, uredi "Moj PC"
EDIT 2: Ovo je moj 600-ti post.

Bok. Baš sam sad primjetil ove zvjezdice za status umjesto naziva buba. Kaj velite na to? meni je to čist bezveze. Hebeš 5 zvezdica. Kad sam videl natpis bubamara na stereoidima, odma sam imal respect prema osobi, a sad baš briga me za zvjezdice. To mogu imat svi forumi, al bube može imat samo BUG. Trebali bi pokrenut peticiju za povratak na staro
Ja ću gajbu 5-ice
Gief Blacky!
Lepo prosim...
@ FCTH Dobra ti je ta ideja s bubamarama, predloži to Domagoju
@Bellatrix Stvarno originalni sig

@moljac... a čuj...
profesionalni user odnosno konzument Whiskeya bi ih trebao sve znati!! In this case, i'm between them!

@ FCTH Dobra ti je ta ideja s bubamarama, predloži to Domagoju

Samo okreni ovaj plavi led vent 120mm da ispuhuje zrak (daleko je efikasnije vjeruj mi) jer samo zadržava vrući zrak i tjera g prema DVD-u, a vjerojatno ne izlazi iz kučišta.